Skocz do zawartości

Overwatch

Metoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Az tak zle? Wcale bym się nie zdziwil jak by na pc dostal buffa bo bardzo rzadko się go spotyka a w competetive wcale nie istnieje

Na padzie nie wycelujesz w tego turreta tak szybko jak na PC wiec pakuje on w ciebie lepszy damage, wiekszy damage szybszy Molten Core, Molten Core = w(pipi) ;p Jest to slabe zwlaszcza na mapach takich jak Hanamura czy Temple of Anubis gdzie czesto nie da sie Turreta sciagac z dystansu.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

w szczególnosci pewnie jak pewnie trolle grają po 3 krasnali w drużynie xd pewnie w egipcie nie wyjdzie sie z respa nawet

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Ogolnie to ponoc "Dziadek" na konsolkach ma najwyzszy Win Rate ( ponad 65% ) wiem ze 90% ludzi bedzie mialo mozg roz(pipi)any jak juz 2 dziadkow zobaczy i nie beda potrafili z tym dealowac nigdy w zyciu ale ten turret sam w sobie jest glupi xD Zachodzisz go od tylu i w pol sekundy robi obrot o 180 stopni i wali do ciebie z kilometra.

Opublikowano

Wydaję mi się, że powinni zmniejszyć efektywność turreta im większy dystans. Ogólnie mało ryzykowna postać z łatwą mechaniką, więc dlatego na konsoli pewnie jest tak katowany. Mnie na pc wkurza, że kiedy uciekam z małym HP, ten turret gdzieś mnie tam ze 50 m przez szparę zauważył i dostaję bezczelną bułę, a tym momencie ten stary dziad, na(pipi)ia młotem ścianę jakby grał w minecrafta. Ogólnie lubię nim grać, bo spory profit bez większego wysilania no, ale teraz katuję Zarie. Ruska brzydka lesba, a jaki wspaniały towarzysz.  :banderas:

Gość Orzeszek
Opublikowano

no lesba jak lobem kulką trafi to trolling na poziomie złomiarza.

Opublikowano

Aktualnie nie planują tego nawet na rankingach.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak pojdzie Damage Nerf na konsolkach to e sumie Reaper, Soldier, Pharah itd beda je ownowac ale nie w tym rzecz wieksza roznorodnosc wymusza wiecej taktyki niz stanie za tankiem i napierdalanie mlotkiem :D

Opublikowano

Ogladam stream seagulla i jestem przerażony jak ludzie mają już tą gierkę poogarnianą. Potem człowiek trafia na takie potwory w matchmackingu u jest campowany na respie :frog:

Opublikowano

Sudden Death przy pchaniu wozka to porazka... powinno liczyc ile zostalo czasu, ktoremu zespolowi.

Mialem mecz gdzie ledwo co przeciwny team docisnal do konca, my sie pieknie przebilismy. SD i oczywiscie  defensywa i tylko dobicie sie (w 2min) do wozka... niestety udalo im sie i przegrana.

Opublikowano

Nabyłem Overa, odpaliłem go i jestem przytłoczony. Każda postać wydaje się idealnie przemyślana i szczerze nie wiem kim grać :D Blizzard to jednak mistrzowie są. Postaram się szybko ogarnąć podstawy i możemy łapać się na jakieś ustawki.