SpacierShark123 1 510 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 No pamiętam że na samym początku załapałem się na SC2 i HotS ale o overwatchu mogę pomażyć. A szkoda bo szykuje się jakiś porządny arcade shooter. Cytuj
Trixter 3 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 No i jak tam chłopy? Ma ktoś namiary na betę, nawet za amerykańskie dolary? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Widac po oficjalnym forum, ze Polacy i ogólnie europejscy gracze dostali praktycznie zerowy dostęp do bety. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Drużynową strzelankę Overwatch od studia Blizzard potwierdzono obecnie wyłącznie na PC, ale kolejne informacje sugerują, że zapowiedź wersji konsolowych jest tylko kwestią czasu. Wspominaliśmy już o opisie „to sieciowa strzelanka drużynowa na PC i konsole”, znalezionym w kodzie źródłowym strony internetowej. Tymczasem uczestnicy zamkniętych testów wskazują, że dostępne już na komputerach wsparcie dla padów, a także interfejs i łatwe do przełożenia na kontroler umiejętności sugerują, że na konwersję nie będzie trzeba długo czekać. Co więcej, w kodzie samej gry doszukano się poniższych linii, służących do logowania graczy w usługach sieciowych PlayStation 4 i Xbox One (dzięki, Overpwn). INITIAL_PSN_OR_XBL_AUTH WAITING_FOR_PSN_OR_XBL_AUTH Warto też zaznaczyć, że Microsoft nawiązał współpracę z firmą Blizzard i pomoże w transmitowaniu na żywo wydarzeń z Blizzconu. Ceremonię otwarcia będzie można obejrzeć na konsoli Xbox One. Być może zapowiedź planowana jest właśnie na tę imprezę, startującą w piątek wieczorem. http://www.eurogamer.pl/articles/2015-11-04-kolejne-wskazowki-na-temat-overwatch-na-konsolach Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 no i overwatch na konsolach ląduje, gra będzie w wersji pudełkowej w zawartosci będzie 21 bohaterów 6 skórek postaci no i pierdoły pokroju cover card do heartstone, pet do wowa czy smuga do heroes of the storm (nie potwierdzone info) cena narazie nie znana. zobaczymy co na blizzconie sie bedzie działo Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 no ale grac w to na padzie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Prosze przeniesc do dzial multiplatformy, pozdrawiam. 1 1 Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Konto z accessem na bete na miesiac kosztuje od 500$ do 1000$ Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Kogos pogielo i to zdrowo. Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Ludzie kupuja wiec ten tego. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Ludzie kupuja wiec ten tego.Widac ze chòw wsobny ma sie dobrze w niektórych miejscach globu Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) oficjalnie zapowiedziane na konsole, ale dymanko piękne xd wersja f2p za free na pc, wersja z bohaterami na ps4, łoniaka i pc (brak wersji f2p na konsolach) i kolekcjonerka kozak. premiera wakacje 2016 Edytowane 6 listopada 2015 przez Orzeszek Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Orzech wydaje mi się jednak, że ta gra była od początku projektowana z myślą o padzie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 od początku to ta gra miała być słynnym projektem titan wow killerem mmo xd Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Na eurogamerze jest napisane ze nie bedzie wersji free to play Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Free 2 Play to wieksza baza graczy, ale tez mnóstwo dzieciaków. Jeżeli bedzie jakis buy now, bedzie mniejsze ale za to lepsze grono graczy. Cos mi sie zdaje ze moga przejsc na tryb free to play za rok, jak to mialo miejsce z innymi tego typu grami. Prawdopodobnie tez nowi bohaterowie, którzy beda sie ukazywali w przyszlosci, beda wymagali placenia w dolarach, poza tymi 21 podstawowymi. 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Free 2 Play to wieksza baza graczy, ale tez mnóstwo dzieciaków. Jeżeli bedzie jakis buy now, bedzie mniejsze ale za to lepsze grono graczy. Cos mi sie zdaje ze moga przejsc na tryb free to play za rok, jak to mialo miejsce z innymi tego typu grami. Prawdopodobnie tez nowi bohaterowie, którzy beda sie ukazywali w przyszlosci, beda wymagali placenia w dolarach, poza tymi 21 podstawowymi. Całkowita zgoda Edytowane 6 listopada 2015 przez Starh Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Na stronie blizza wersja PC 39 euro. Wersja PS4/Xone 59 euro. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Trochę słabo. Gdyby było F2P to z chęcią bym wypróbował i pograł na spokojnie, ale 40€ to za dużo jak na online shooter. Miało być TF2 od Blizza, a wyszło jak zwykle. Z drugiej strony się nie dziwię, bo zainteresowanie jest dosyć duże, a kasa nie śmierdzi. Jeśli przejdzie na model F2P (tak jak zrobiło to FT2 od Volvo) to z chęcią zagram. Ale nie mam ochoty wywalać tyle kasy na gierkę w którą grałbym raz na miesiąc. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Na stronie blizza wersja PC 39 euro. Wersja PS4/Xone 59 euro. Ciekawe czy na konsolach będzie 60 klatek, jeżeli 30 to nawet bym tego nie tykał - ta gra jest tak intensywna, że 30 klatek będzie przeszkadzać na dłuższą metę. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Konsole musiały by się zesrać, żeby przy takiej grafice to wyciągnęło 60 fpsów. Albo downgorad (prędzej) albo 30fpsów (mniej prawdopodobne). Z drugiej strony to Blizzard, może jakoś im się uda. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Brak 60 klatek w grze tego typu to strzał w łeb i takie jest moje zdanie. Ja tego bym kijem wtedy nie tknął nawet gdyby było za free. Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Wiadomo czy bedzie cross platform multiplayer? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 ja tam mam takie zdanie o wszystkich fps na konsole. niedobrze mi sie robi jak widze to sterowanie padem. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Konsole musiały by się zesrać, żeby przy takiej grafice Przy czym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi