luk_ash 88 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 (edytowane) darmowy weekend na wszystkich platformach. pytanie jak pobrać na ps4? ściągam demo, ale nie wiem czy to to... Edytowane 18 listopada 2016 przez luk_ash Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Ktoś coś gra na xone? Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Ja będę grać, jak zwykle Korzystając z darmowego weekendu pograłem też trochę na PC. Faktycznie na tej platformie gra jest znacznie dynamiczniejsza, ale nie jest to jakaś szczególna przewaga. która dyskryminuje wersje na konsole. Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Ja również pograłem na PC i nie miałem tak z żadnym innym shooterem, ale Overwatch na PC>Konsole. Gra jest zdecydowanie żywsza, a sterowanie myszka + klawiatura pozwala na znacznie ciekawsze wykorzystanie bohaterów.Anyway, pewnie będę grywał przez weekend na XO, więc jakoś tam się złapiemy wieczorem. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Ja, od czasu do czasu. Jako że od wczoraj trwa event świąteczny to wypada trochę pofarmić dla świątecznych skrzynek Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Kupując Overwatcha myślałem o tej grze bardziej jak o takim zapychaczu czasu wolnego aż do premiery BF1... skończyło się tak, że po kilku długich sesjach w Battlefielda zagrałem sobie rundke w Overwatcha i już mi się nie chce wracać do 1 Wojny światowej... ta gra ma coś w sobie, wciąga. Szkoda tylko, że gram solo, jeśli ktoś chce się przyłączyć na ps4 to jestem otwarty na zaproszenia Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Zastanawiam się czy nie kupić Overwatcha. Polecilibyście go osobie która namiętnie grała w CoDy MW1,MW2,BO1. Głównie na małych mapach. W Black Ops był mój ukochany Nuketown na którym przesiedziałem kilkaset godzin. W Battlefielda 3 grałem różne tryby, mapy itd ale i tak skończyłem grając TDM w kanałach. W BF4 podobnie głównie Locker. Chcę jakiegoś FPSa z dużą ilością akcji . Jako że ostatnio wypadłem z tematu to nie wiem co jest teraz na topie. Niby Titanfall ma dobre opinie ale nie chcę jakiś mechów itp futurystycznych gadżetów. O dziwo fantasy-cyber coś tam w Overwatchu mi nie przeszkadza. W skrócie. Brać Overwatcha? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Patrzac po tym co grales... mysle, ze sie znudzisz szybko. Obadaj Paladins najpierw moze. Jak podpasi to wtedy. 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Przede wszystkim Overwatch to nie bezmyślna młóćka gdzie robiąc cokolwiek robisz coś dla drużyny i wszyscy są happy. Tutaj jedna postać nie wygra meczu, ba może mieć i najwięcej killi, a i tak będzie ssała w rankingach i nic nie osiągnie. W Overwatchu trzeba się przestawić, że nie chodzi o kill ratio, ale o zwycięstwo w drużynie. Możesz mieć nawet 0-14, ale będziesz świetnie leczył, robił buffy i ściągał na siebie ogień wroga (w tym jego ultimate'y) - a każdy będzie chciał mieć Cię w drużynie. Oczywiście indywidualny skill też się liczy, zwłaszcza jak się gra snajpem czy niektórymi dps-ami, ale mimo wszystko bez solidnego wsparcia po prostu padnie po 2-3 przeciwnikach, a cel nie zostanie osiągnięty. Ogólnie to taka trochę taki fps-owy MOBA bez elementów rpg, z podziałami na role, gdzie każda postać ma swoje unikatowe zdolności, przeznaczenie i swoje counterpicki. Dlatego przy okazji warto się tu uczyć grania kilkoma postaciami, by w razie czego zmienić na taką, która będzie solidną odpowiedzią na skład przeciwnika. Także tutaj sobie nie pomłócisz, za to nauczysz się zgrania w zespole 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 mendrek a jak jest teraz z balansem na ps4? zmienili coś względem Pana wieżyczki i Bastiona? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) Nie wiem do którego momentu metagame'u bijesz, bo ja słyszałem że kiedyś faktycznie wieżyczka była op, Bastion chyba też. Dziś to są w zasadzie postacie bardzo sytuacyjne. Wieżyczka nie zabija ot tak (chyba że podczas ultimate'a). Zaś sam karzeł to raczej postać bardzo podstawowa, jego strzelba co najwyżej jest dobra do dobijania wroga. Bastionem trzeba kombinować jak koń pod górkę bo owszem ma największy dps, ale ma też najwięcej counterpicków i w zasadzie wymaga bardzo dobrej drużyny by go utrzymać gdziekolwiek. Przez to jest często kozłem ofiarnym, bo ludzie uważają już nawet że Bastion to marnowanie slotu, zwłaszcza jak drużyna przegrywa. W każdym bądź razie pojedynczy Bastion nie za wiele wskóra, jego jedyną bronią jest wtedy zaskoczenie Edytowane 26 grudnia 2016 przez Mendrek Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 W sumie współpraca mi odpowiada. Bardziej widzę siebie jako jakiegoś DPSa niż typowy support ale jak trzeba to się dostosuję. Tylko pewnie będzie ciężko ogarnięty team tak z biegu znaleźć. Na razie poćwiczę w Paladins. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) nowa grywalna postać? jakieś l.o.r.owe nowe animacje? zobaczymy w przyszłości. Overwatch [*] https://playoverwatch.com/pl-pl/blog/20580087 Edytowane 22 lutego 2017 przez Orzeszek Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Oczywiście Blizzard nie pozwoli nam zagrać małą dziewczynką ;) Nową postacią jest robot Orisa, który został stworzony przez Efi. Można go już sprawdzać na testowych serwerach na PC. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 (edytowane) Właśnie kupiłem OW na PS4 :), jak by ktoś chciał pograć to wysyłać zapro. Edytowane 22 maja 2017 przez Malibu Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Nie wiem jak na konsolkach ale na sklepie blizzarda widze przeceniony Overwatch i to nowa edycja GOTY za 17 funciaków. Idealna okazja żeby się zaopatrzyć w tego szpila goldem z wowa. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Nie będzie preloadu na PS4, bo nic póki co nie widzę na psstore tylko do kupienia za 169 zł? W końcu muszę potestować w ten darmowy weekend Overwatch ;) Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Raczej nie odwróci to tego, że ten temat jest martwy Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Zastanawia mnie dlaczego temat jest martwy, gra genialna ludzi na ps4 gra cała masa . Ja dopiero niedawno odkryłem tą gierę ale wiem że pogram w nią dłużej :) Sztywniutkie 60fps zero lagów czytelne 6-6 i gra pod objectivy . Tak świetnych i zróżnicowanych postaci nie widziałem nigdzie, jak oni to z balansowali ? nie mam pojęcia ! Każdy znajdzie postać dla siebie każdy jest przydatny w teamie . I to jest piękne w porównaniu do innych fps multi którymi już rzygam ... ta wieczna walka o K/D ratio .... połowa snajperzy kamperzy .... Serio długo nie tknę żadnego BFa czy innego ujostwa . Match makeing działa wyśmienicie, dobiera graczy na naszym levelu więc można spokojnie cieszyć się grą i łapać skilla . Póki co 17 lev gram głównie FArah Soldier 76 Junkrat Bastion . Powoli ogarniam mapy, na pewno będę chciał się nauczyć grać jakimś healerem, bo widzę że zawsze ich brakuje a to często kluczowa kwestia aby wygrać . 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) EDIT: Nowy film z Mei Edytowane 23 sierpnia 2017 przez Vexilium Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi