Velius 5 709 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Nie wydaje mi sie zeby grafika w Overwatch byla jakas bardzo wymagajaca, ale malo w sumie ogladalem gameplayów. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Konsole musiały by się zesrać, żeby przy takiej grafice Przy czym? Silniki blizzarda nigdy nie było świetne w aspekcie optymalizacyjnym. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Diablo 3 chodzi cacy, a nie przypominam sobie innych gier od Blizza na nextgeny? Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Moim zdaniem grafika jest na tyle dobra, że konsole mogłyby złapać czkawkę lub zadyszkę (do wyboru). Minimum (targeting 30fps): Operating system: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack) Processor: Intel Core i3 or AMD Phenom X3 865 Video: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 4400 Memory: 768 MB VRAM, 4 GB System RAM Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space Recommended (targeting 60fps on Medium settings): Operating system: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack) Processor: Intel Core i5 or AMD Phenom II X3, 2.8 GHz Video: Nvidia GeForce GTX 660 or ATI Radeon HD 7950 Memory: 2 GB VRAM, 6 GB System RAM Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space Edytowane 6 listopada 2015 przez Shankor Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 konsole na luzie powinny wyciągnąć 60 klatek, przecież te wymagania nie są duże. sama gierka, szkoda że nie FTP, pewnie nie pogram Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) na bnet app juz sie pojawil prepurchase na wersje pc, ps4 i xbox. data premiery jaka podaja to 21 czerwiec. cena pc to 40 euro i 60 za deluxe Edytowane 7 listopada 2015 przez Gattz Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 listopada 2015 Autor Opublikowano 7 listopada 2015 Szkoda... myślałem,że będzie f2p. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 [śmiech] Chwila... [płacz] Blizzard sobie nieźle strzela w stopę. Przydałby się jakiś rywal dla TF2, a oni każą płacić... ale w końcu przejdą na F2P. Chyba... Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Panowie wy naprawdę wierzycie w to że gra blizzarda przejdzie z b2p na f2p? No chyba że gra okaże się kompletnym gniotem ale wszelkie opinie wskazują na to że będzie nowy hicior sieciowy. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 No będzie hicior, być może tak jak Hearthstone bo gra jest bardzo prosta i przystępna dla każdego. To nie przejdzie na f2p, nie liczcie na to. Tym bardziej, że gra wychodzi na konsole więc wyobraźcie sobie ten shitstorm w internecie gdyby na PC nagle Overwatch stał się darmowy. Denerwuje mnie to, że nowe gry Blizzarda są tak płytkie. I to widać nawet w Stacrafcie 2 względem Brood Wara nie mówiąc o Diablo, Hotsie i Hearthstone, zagubili się trochę w tej swojej filozofii "easy to learn, hard to master" bo nacisk na "easy" jest zbyt duży przez co wychodzą im typowe gry dla casuali. Nie wątpie w to, że to zabieg celowy wynikający z polityki po połączeniu z Activision i dla wielu graczy to pewnie plus, że nie muszą się uczyć gry ale tęsknie za hardcorowym multiplayerem :| Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Gry według Blizzarda mają być milusie i kolorowe. Nawet te o mordowaniu piekielnego pomiotu i wojnie rasowej. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 Może uda się komuś z nas załapać na weekendowe testy Quote from Blizzard Beta Test Weekend strike team: prepare to attack! From Friday, November 20 through Monday, November 23, we'll be conducting our first invitation-only Beta Test Weekend. During this three-day event, we'll be opening up Overwatch beta (for a limited time) to a lot more players from our Americas and Europe gameplay regions. The objective: help us stress test our server hardware and technology . . . and make a few Plays of the Game in the process. Deployment ScheduleOur first Beta Test Weekend will begin on Friday, November 20 at 9:00 a.m. PST and end on Monday, November 23 at 9:00 a.m. PST. To help us get the most out of this testing phase, we will be flagging accounts for the Beta Test Weekend a little early, during ascheduled maintenance on Thursday, November 19. We encourage all new recruits to use this additional time to download and install the beta client so you can be ready for action once servers come back online. If you're selected to parti(pipi)te in this Beta Test Weekend, you'll see an Install button appear in the Overwatch tab of your Battle.net desktop app as well as an Overwatch Beta license in the YOUR GAME ACCOUNTS section of Battle.net Account Management. You'll also receive a Beta Test Weekend invitation sent via email to your registered address; however, please note that these messages are sometimes slow to arrive. Mission DetailsDuring the Beta Test Weekend, all players (including those currently in the Closed Beta) will have access to the full roster of 21 heroes and a limited selection of maps: Hanamura, King’s Row, and Watchpoint: Gibraltar. Since this is a stress test, we're primarily interested in your technical feedback, like how Overwatch runs on your system, your experience with the beta servers, critical bug reports, and other game-impacting problems. One of our goals is to push our hardware to the limit, so don't be surprised if you experience performance issues or run into unexpected downtime—that’s all part of the process. For more information on our Overwatch testing plans, check out our original beta announcement FAQQ. What happens when the Beta Test Weekend ends? Following the end of this Beta Test Weekend on Monday, November 23, the beta will be brought offline for scheduled maintenance. During this maintenance, all Beta Test Weekend parti(pipi)nts will have their beta access removed. At this point, these players will also no longer be able to create new threads or reply to existing topics in our beta forums. Players with Closed Beta access will be otherwise unaffected and able to continue playing (and posting) as normal after maintenance concludes. Q. Will any progress I make during the Beta Test Weekend carry over to the live game?A. No. We've no plans at this time for your activity during the Beta Test Weekend to carry over. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Dostałem bete, ale będzie granie! :] Jeżeli komuś zależy, to mogę udostępnić konto (jak sam trochę pogram). Edytowane 19 listopada 2015 przez Starh Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (pipi)a a ja to co, zapisalem sie sto lat temu jak jeszcze ludzie po dzungli lazili za tygrysami i nie mam maila, glupi blizzard Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Ściągnąłem tą bete ale nie mogę się zalogować, Authenticating ciągle. Blizz już włączył serwery ? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) O fuck, też się dostałem Edytowane 20 listopada 2015 przez Moldar Cytuj
Trixter 3 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Dostałem bete, ale będzie granie! :] Jeżeli komuś zależy, to mogę udostępnić konto (jak sam trochę pogram). Sam czekam na access, ale pewnie się nie doczekam. Jeżeli ktoś mógłby się podzielić betą to byłbym bardzo wdzięczny Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 20 listopada 2015 Autor Opublikowano 20 listopada 2015 A ja standardowo nie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Szkoda tylko, że cały weekend mam pracujący, więc pogram dopiero po pracy koło północy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 u mnie też lipa xd, ja mam zawsze pecha do wersji beta do blizza, nigdy na żadną sie nie dostałem xd Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 duze wymagania? Jak gralem w titanfall i bf3 to da rade? ;p blache chce zmienic w przyszlym roku dopiero Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 duze wymagania? Jak gralem w titanfall i bf3 to da rade? ;p blache chce zmienic w przyszlym roku dopiero Overwatch ma małe wymagania, prawdopodobnie nie masz się czym przejmować. 1 Cytuj
Trixter 3 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 duze wymagania? Jak gralem w titanfall i bf3 to da rade? ;p blache chce zmienic w przyszlym roku dopiero Konfiguracja minimalna (do grania w 30 kl./s): System operacyjny: Windows Vista/7/8/8.1/10 w wersji 64-bitowej, Procesor: Intel Core i3 lub AMD Phenom X3 8650, Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 lub Intel HD Graphics 4400, minimum 768 MB pamięci, Pamięć RAM: 4 GB, Dysk twardy: min. 7200 obr./m i 5 GB wolnego miejsca. Konfiguracja zalecana (do grania w 60 kl./s w średnich ustawieniach): System operacyjny: Windows Vista/7/8/8.1/10 w wersji 64-bitowej, Procesor: Intel Core i5 lub AMD Phenom II X3, taktowane zegarem min. 2,8 GHz, Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7950, minimum 2 GB pamięci, Pamięć RAM: 6 GB, Dysk twardy: min. 7200 obr./m i 5 GB wolnego miejsca. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Dobra gierka. Na 1440p smiga mi w 60 klatkach mimo tego ze nie mam najnowszej grafy wiec optymalizacja bardzo dobra. A sama gra? Krótkie odczucia poniżej xDDD 2 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Proszę Cię Velius... Zagrałem jeden mecz i mam dość. Zdobyłem 29 fragów na 4 śmierci, play of the match wow oh ah i... nie pamiętam kiedy grałem w bardziej prostackiego i noskillowego shootera. Były opinie, że to takie Team Fortress od Blizzarda ale obok TF to nawet nie stało a jedynym wspólnym elementem jest podział na role w drużynie. Kolejny gatunek zostaje spłycony przez Blizzarda do granic możliwości, kolejna gra dla januszy. I jeszcze ten pomysł z ulti jak w MOBAch, no trzymajcie mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi