Skocz do zawartości

Rugby

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rugby-world-cup-2015-logo-e1367489011978

Oglądacie? Polsat Sport ma wykupione wszystkie 48 spotkań, zarówno na żywo jak i retransmisje. Ja oglądam z zapartym tchem, oczywiście całym sercem za All Blacks (od 2007 roku :3), ale są drużyny, które mogą zrobić niespodzianki, jak np. Japonia z RPA.

Opublikowano

Już myślałem, że nie ma tu fanów najzayebistrzej dyscypliny gdy World Cup sobie grał, a tematu ni chuy. Oglądam. RSA vs Japonia co to była za jazda. Cudowny mecz. Nowa Zelandia vs Namibia coś jak ten walec vs migranci. A dzisiaj Anglia vs Walia :] RUGBY kurtyzany!!1 :banderas:

Opublikowano

Dzisiaj taki klasyk, a ja nie będę mógł oglądać na żywo :(

Jak widzę grę Williamsa i Milnera-Skuddera, to aż mi suty stoją.

Opublikowano (edytowane)

No to trochę o wczorajszym: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAhh! Dziękuję.

Dwóch perfekcyjnych snajperów. Pourywane ręce ,nogi, łuki brwiowe krwawią, knock downy, knock outy, większość z tego na niekorzyść Walii, a te psychole z uporem maniaka walczą bo tak trzeba, by odpalić w końcu z tą zayebistą akcją z 70tej, a później załadować z połowy na zwycięstwo. Łuhuu piękny mecz, kocham co pacze.

PS. Na trybunach Harry i William z Katarzyną, jeden na biało drugi na czerwono, ciekawe czy się kopali pod ławką, ah ta Kasia...

A dzisiaj znów do wyboru do koloru:

Za chwilę Australia vs Urugwaj

później Szkocja vs USA

na koniec Irlandia vs Rumunia

.

.

.

Drugi oglądam na 100pro, resztę? Cały dzień przed tv?... ;]

Ej nikt nie podał żadnych grup? Może też się nakręcę. Jest Argentyna i Paragwaj?

Coś dla siebie znajdziesz ;]

Pool A:

Anglia

Walia

Urugwaj

Fiji

Australia

Pool B:

Rep. Poł. Afryki

Szkocja

Samoa

USA

Japonia

Pool C:

Argentyna

Namibia

Nowa Zelandia

Tonga

Gruzja

Pool D:

Francja

Irlandia

Rumunia

Kanada

Włochy

Nie wiem o co w tym chodzi.

I nie musisz, jeśli lubisz sporty drużynowe, męską twardą grę, non stop emocje to nie znajdziesz nic lepszego, siadaj i oglądaj, reguły łykniesz z czasem automatycznie jak ci się spodoba.

E: Materiał przed meczem Australia Urugway. Amatorzy z Urugwaju zakwalifikowali się po wygranej z Rosją, następnie cofka do 1972 kiedy to w Andach rozbija się samolot/helikopter, ci którzy przeżyli walczą o życie, zawierają pakt, jak któryś umrze oddaje reszcie swoje ciało do zjedzenia i tak się działo. Niezłe smaczki ;p

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Rozi ale zyebales xD Mecz kozak.

Wesele miałem XD

Ale dzisiaj nie odpuszczam, aaaaaaaaaaa.

Opublikowano

Osrana Walia :/ Chociaż jakby fidżijczycy nie popełniali błędów jak dzieci i jakby Velovelo potrafił kopać, to byłoby inaczej.

Opublikowano

Ja pier.dole, puszczają jakieś chujowe magazyny o piłce ręcznej jebanej kur.wie, a potem jedną połowę meczu. Teraz tak będzie z Francja - Kanada, śmieciarze.

Opublikowano

To tam się taka chuynia odpyerdala ? xD Kupili prawa i mecze wycinają? Siatkówka xDDDDDDD Ja tam w tv na itv albo w necie na itv player.

Opublikowano

O, teraz też super. Nawet drugiej połowy nie będzie. Tylko retransmisja o 23. Siatkóweczka bab :)

Opublikowano (edytowane)

Możecie na itv.com oglądać czy blokują?

Ale jak siatkówka? GEJOOOOZAAAA xDD

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Daj linkacza, to się przekonam. Bo póki co jakiś stream zacinający się oglądam.

Opublikowano

No to weekend:

Dziś zawsze na propsie Nowa Zelandia vs Gruzja

Jutro:

Samoa vs Japonia

RSA vs Szkocja

I deserek Anglia vs Australia

Dla niezdecydowanych zawsze zostaje siatkówka i różowe majtki :lapka: