Gość Rozi Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Oglądacie? Polsat Sport ma wykupione wszystkie 48 spotkań, zarówno na żywo jak i retransmisje. Ja oglądam z zapartym tchem, oczywiście całym sercem za All Blacks (od 2007 roku :3), ale są drużyny, które mogą zrobić niespodzianki, jak np. Japonia z RPA. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Nie wiedziałem, że są transmisje, dzięki za info, jak znajdę czas to na pewno coś obejrzę Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 O zaje.bioza. Dzieki za info. Ale te 4 lata zlecialy. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Już myślałem, że nie ma tu fanów najzayebistrzej dyscypliny gdy World Cup sobie grał, a tematu ni chuy. Oglądam. RSA vs Japonia co to była za jazda. Cudowny mecz. Nowa Zelandia vs Namibia coś jak ten walec vs migranci. A dzisiaj Anglia vs Walia :] RUGBY kurtyzany!!1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Dzisiaj taki klasyk, a ja nie będę mógł oglądać na żywo Jak widzę grę Williamsa i Milnera-Skuddera, to aż mi suty stoją. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Rozi ale zyebales xD Mecz kozak. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Ej nikt nie podał żadnych grup? Może też się nakręcę. Jest Argentyna i Paragwaj? Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 (edytowane) No to trochę o wczorajszym: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAhh! Dziękuję. Dwóch perfekcyjnych snajperów. Pourywane ręce ,nogi, łuki brwiowe krwawią, knock downy, knock outy, większość z tego na niekorzyść Walii, a te psychole z uporem maniaka walczą bo tak trzeba, by odpalić w końcu z tą zayebistą akcją z 70tej, a później załadować z połowy na zwycięstwo. Łuhuu piękny mecz, kocham co pacze. PS. Na trybunach Harry i William z Katarzyną, jeden na biało drugi na czerwono, ciekawe czy się kopali pod ławką, ah ta Kasia... A dzisiaj znów do wyboru do koloru: Za chwilę Australia vs Urugwaj później Szkocja vs USA na koniec Irlandia vs Rumunia . . . Drugi oglądam na 100pro, resztę? Cały dzień przed tv?... ;] Ej nikt nie podał żadnych grup? Może też się nakręcę. Jest Argentyna i Paragwaj?Coś dla siebie znajdziesz ;] Pool A: Anglia Walia Urugwaj Fiji Australia Pool B: Rep. Poł. Afryki Szkocja Samoa USA Japonia Pool C: Argentyna Namibia Nowa Zelandia Tonga Gruzja Pool D: Francja Irlandia Rumunia Kanada Włochy Nie wiem o co w tym chodzi.I nie musisz, jeśli lubisz sporty drużynowe, męską twardą grę, non stop emocje to nie znajdziesz nic lepszego, siadaj i oglądaj, reguły łykniesz z czasem automatycznie jak ci się spodoba. E: Materiał przed meczem Australia Urugway. Amatorzy z Urugwaju zakwalifikowali się po wygranej z Rosją, następnie cofka do 1972 kiedy to w Andach rozbija się samolot/helikopter, ci którzy przeżyli walczą o życie, zawierają pakt, jak któryś umrze oddaje reszcie swoje ciało do zjedzenia i tak się działo. Niezłe smaczki ;p Edytowane 27 września 2015 przez Gość Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Rukwa, mam Polsat Sport ale nie Ekstra a na tym leci własnie Urugwaj Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 wczoraj oglądałem mecz Anglia vs Walia... powiem tylko.. pilka nozna zrobiła się zbyt ciotowata... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Rozi ale zyebales xD Mecz kozak. Wesele miałem XD Ale dzisiaj nie odpuszczam, aaaaaaaaaaa. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 wczoraj oglądałem mecz Anglia vs Walia... powiem tylko.. pilka nozna zrobiła się zbyt ciotowata... Etam, Premier League nadal jest silnie heteroseksualna Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Osrana Walia Chociaż jakby fidżijczycy nie popełniali błędów jak dzieci i jakby Velovelo potrafił kopać, to byłoby inaczej. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ja póki co obejrzałem jedynie pól meczu USA ze Szkocją, bo oczywiście Polsat puszcza osrana siatkówkę i jakos nigdy nie mogę trafić na rugby Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ja pier.dole, puszczają jakieś chujowe magazyny o piłce ręcznej jebanej kur.wie, a potem jedną połowę meczu. Teraz tak będzie z Francja - Kanada, śmieciarze. Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 To tam się taka chuynia odpyerdala ? xD Kupili prawa i mecze wycinają? Siatkówka xDDDDDDD Ja tam w tv na itv albo w necie na itv player. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 O, teraz też super. Nawet drugiej połowy nie będzie. Tylko retransmisja o 23. Siatkóweczka bab Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 (edytowane) Możecie na itv.com oglądać czy blokują? Ale jak siatkówka? GEJOOOOZAAAA xDD Edytowane 1 października 2015 przez Gość Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Daj linkacza, to się przekonam. Bo póki co jakiś stream zacinający się oglądam. Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 https://www.itv.com/itvplayer/itv4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Nawet mi się nie wczytuje XD Dam sobie radę inaczej, dzięki :* Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Od tego się u mnie zaczęło: https://www.youtube.com/watch?v=g7pMvn5_3Vw Cytuj
Gość Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 No to weekend: Dziś zawsze na propsie Nowa Zelandia vs Gruzja Jutro: Samoa vs Japonia RSA vs Szkocja I deserek Anglia vs Australia Dla niezdecydowanych zawsze zostaje siatkówka i różowe majtki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi