Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kilka razy się nieźle zaorali w ataku. no i te ich kopnięcia troszkę beczka

• Odpowiedzi 248
  • Wyświetleń 54,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=UALBv9TZMlA   Hehe smiechlem mocno xD choc to tylko pokazuje patologie na boiskach pilki noznej.

• Wychodzi na to, że Polsat. U mnie będzie niewygodnie z godzinami ;/ https://programtv.naziemna.info/program/sportnazywo/p-rugby

Opublikowano

70986799_3103111123095523_74585219357191

Opublikowano

No, mało póki co takich meczów na tych mistrzostwach. Takich na styku do końca.

Opublikowano

Niestety mecz z Namibia slabo sie ogladalo. Taki do jednej bramki.

Opublikowano

Widzę, że Australia i Walia (25:29) dzisiaj dostarczyły widowisko.

Akurat, gdy nie oglądałem :reggie:

Opublikowano

Widzę, że Nowa Zelandia - Kanada to był zacięty pojedynek na noże.

Wszyscy cali?

Opublikowano

Tak samo mecz z Namibią, było przez chwilę nawet 10-9, ale potem wydarzyło się między innymi to:

72339911_10157918814712174_8806599796409

:banderas: :banderas: :banderas: 

Francuziki prawie przegrali z Tonga dziś; z taką grą zostaną rozjechani bezlitośnie w ćwierćfinale, szkoda, że Argentyna nie wyjdzie z grupy, mocno im kibicowałem. Teraz niech jeszcze Japonia wywalczy drugie (albo nawet pierwsze) miejsce i będzie sztosik. Bardzo podoba mi się ich szybka gra, a Kotaro Matsushima to jest jebaniutki kosior.

Opublikowano

Włączyłem sobie przypadkiem rugby ostatnio. Japonia grała z Samoa, kuhwa fajny sport :) Mega walka, sporo emocji. Może nawet na ligę polską się wybiorę. Tylko Budowlanie Lublin ostatnie miejsce w tabeli okupują. 

Opublikowano

Nowa Zelandia - Włochy i Anglia - Francja odwołane całkowicie, przyznane remisy. Powód? Tajfun. Oczywiście nikt nie pomyślał o innym mieście, innym terminie, tylko (pipi) - odwołamy. Niby mecze bez większej wagi, ale Anglia wychodzi z pierwszego, a Francja z drugiego, więc przeciwników na ćwierćfinał będą mieli na różnym poziomie trudności. Dla mnie to totalnie amatorska organizacja. Po co przyznawać w ogóle takim krajom prawo do organizacji, jeszcze w takim sezonie?

Opublikowano

Oglądałem wczoraj Fidżi-Walia. Nie mogłem się nadziwić jakie koniska biegają w drużynie z Oceanii.. jak przy takiej masie i górze mięśni utrzymać kondycję do biegania, przebijania się przez obronę przeciwników i czasami jeszcze dynamicznych wykopów piłki do przodu? Jestem naprawdę pod wrażeniem, poza tym samo rugby ogląda się wyśmienicie, zwłaszcza w pracy na kantynie gdy leci mecz z anglikami i wszyscy managerowie, kierowcy i robole kibicują swoim :)

Opublikowano
  W dniu 10.10.2019 o 09:34, SebaSan1981 napisał(a):

jak przy takiej masie i górze mięśni utrzymać kondycję do biegania, przebijania się przez obronę przeciwników i czasami jeszcze dynamicznych wykopów piłki do przodu?

Im akurat wystarczyło siły do 60 minuty, także xd Ale faktycznie, Fidżi ma praktycznie same byki w drużynie.

Opublikowano

Japonia jakie cracki :banderas:

Opublikowano

Anglia kosztem Australii pierwszym półfinalistą. Właśnie zaczął się drugi ćwierćfinał Nowa Zelandia - Irlandia. Może być rześko, zapraszam na Polsat Sport Extra HD NA ŻYWO.

Opublikowano

Na tych mistrzostwach to ktoś w ogóle ma jakieś szanse z tą mocarną Nową Zelandią?

Opublikowano

Nooo, nieźle weszli w mecz. I w odbyty Irlandczyków. Niech się ockną.

Opublikowano

:obama:

Co walcują chłopaki.

Opublikowano

Statystycznie przez caly mecz slabasz Walia odprawila Francuzow jednym punktem.

Nigdy nie pojme dlaczego druzyny mocniejsze, w przewadze zaczynaja grac na czas. Tylko raz w zyciu widzialem, ze ta taktyka sie udala i byla to Grecja w 2004r. Zabojady polegly na wlasne zyczenie.

Opublikowano

Japonia niezla pierwsza polowa, moglo byc sensacyjnie. No ale w drugiej spuchli i RPA w polfinalach.

Opublikowano
  W dniu 20.10.2019 o 09:59, Mejm napisał(a):

Statystycznie przez caly mecz slabasz Walia odprawila Francuzow jednym punktem.

Nigdy nie pojme dlaczego druzyny mocniejsze, w przewadze zaczynaja grac na czas. Tylko raz w zyciu widzialem, ze ta taktyka sie udala i byla to Grecja w 2004r. Zabojady polegly na wlasne zyczenie.

Ale Francuzi nie grali w przewadze, tylko Walia. Vahaamahina to frajer i celowo osłabił drużynę.

Opublikowano
  W dniu 22.10.2019 o 16:24, Rozi napisał(a):

Ale Francuzi nie grali w przewadze, tylko Walia. Vahaamahina to frajer i celowo osłabił drużynę.

Nie widziałem sytuacji, ale co masz na myśli pisząc "celowo"? 

Opublikowano

Niefortunny dobór słowa, pardon.

Opublikowano

Pierwszy półfinał. Anglia - Nowa Zelandia.

Anglicy nieźle zaczęli. Dwie minuty i już przyłożenie z podwyższeniem. I cisną dalej.

Opublikowano

Myślałem, że Nowa Zelandia się przejedzie po wszystkich, a tu nieźle się męczą