Opublikowano 26 października 20195 l No niestety mam przeczucie, że to będzie koniec All Blacks na tym turnieju. To jest kryminał i amatorka, co oni dziś grają.
Opublikowano 26 października 20195 l Nie wiem co się stało z Nową Zelandią, ale niewiele dzisiaj pokazali. Cytując klasyka: "nie mogli się przebić w ni ch'uja kur'wa nigdzie". Za to Anglicy
Opublikowano 27 października 20195 l A ja nie. Drze morde i pier.doli jakies farmazony o antylopach i porach.
Opublikowano 27 października 20195 l Ano. W sumie to liczylem bardziej na nagla smierc. Tam to by musialo byc parcie.
Opublikowano 31 października 20195 l W dniu 26.10.2019 o 14:13, Kmiot napisał: Jakieś powody? Nie żeby były potrzebne, ale może masz? Europejskie rugby jest siermiężne, wolę efektowne z południowej półkuli.
Opublikowano 1 listopada 20195 l Już myślałem, że po meczu i miałem iść grać, ale widzę, że Walijczycy podjęli rękawicę, więc jeszcze popatrzę.
Opublikowano 1 listopada 20195 l Ja do rodziców w odwiedzinki pojechałem z zamiarem obejrzenia z ojcem, a tu niespodzianka, nie mają Polsatu Sport [*]
Opublikowano 1 listopada 20195 l Ee, fajny mecz. Duzo biegania, ciekawe zagrania, nie zorientowalem sie w ogole jak wybil koniec.
Opublikowano 2 listopada 20195 l Ale ten króciaczek teraz poszedł na zrywie. Anglikowi co chciał go złapać mało ręki nie urwało.