Opublikowano 2 listopada 20195 l Ja tam kibicowałem Anglikom. Na początku drugiej połowy podłamani byli, a później jak zerwali się do walki to ojenysiu. Ten doping plus komentarz tego typa, normalnie jakbym wojnę oglądał. Zayebisty sport.
Opublikowano 2 listopada 20195 l Darcie mordy, no zaje.bisty "komentator". W sumie ten typ to najgorszy punkt tych mistrzostw. Bylem za zielonymi. Anglicy pospinani ale mieli szanse troche inaczej ustawic mecz. Raz bedac doslownie pol metra od przylozenia a potem przy karnym na 12pkt, ktory nie wszedl. Chociaz wczorajszy mecz o 3cie mejsce bardziej mnie wciagnal. I co, znow 4 lata czekania. Plus taki, ze tym razem Francja wiec ludzkie pory transmisji. A co tam po drodze Rozi, puchar 6 narodow?
Opublikowano 29 listopada 20195 l UWAGA! CZY JESTEŚCIE GOTOWI NA NAJGORSZY REBRANDING W HISTORII RUGBY? PRZED: PO: Dobrze, że mam jeszcze koszulkę ze starym logo. Zgadnijcie, kto poczuł się urażony
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Ach A już 31 stycznia startuje Super Rugby, a dzień później Puchar Sześciu Narodów. Fajnie można sobie oglądać, kupując za dziesięć dolców Rugby Pass na miesiąc, są też inne ligi: https://www.rugbypass.com/signup Można oglądać mecze z odtworzenia również.
Opublikowano 2 lutego 20205 l Ogląda ktoś Puchar Sześciu Narodów? Wczoraj piękny mecz między Irlandią, a Szkocją, a dzisiaj o 16 hicior, Francja - Anglia
Opublikowano 31 lipca 20204 l Śmieszna celebracja przyłożenia przez chłopaków, którzy tęsknią za Beaudenem, a on zdążył zmienić Hurricanes na Blues, a od nowego sezonu zagra w Japonii, dla Suntory Sungoliath. Ogólnie gra sobie Super Rugby, ale troszkę w innym formacie, Nowa Zelandia i Australia rozgrywają osobne ligi, na czele NZ oczywiście Crusaders, ale moje Huragany 3 punkty za nimi, czołówka jest bardzo ciasna. Dzieje się.
Opublikowano 29 października 20204 l W sobotę, a raczej w SUPER SOBOTĘ, czekają nas ostatnie trzy spotkania Pucharu Sześciu Narodów: Na prowadzeniu Irlandia ex aequo z Anglią, a zaraz za nimi Francja, z jednym punkcikiem mniej. Będzie się działo! CC: @Mejm, @Yakubu, @Kmiot
Opublikowano 29 października 20204 l https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet Pakiet Sport, pierwszy miech darmowy
Opublikowano 7 lutego 20214 l Wiem, że to już nikogo, ale właśnie wczoraj zaczął się Puchar Sześciu Narodów. Francja rozbiła Włochy, a Szkoci sensacyjnie ograli Anglików na Twickenham. To była ich pierwsza wygrana tam od 1983 roku. A dziś o 16 Walia - Irlandia
Opublikowano 7 lutego 20214 l Mnie troche. Jesli masz jakies info o transmisjach online (najlepiej ) to poprosze.
Opublikowano 7 lutego 20214 l Jak legalnie, to Canal Plus online (link wyżej), jak nie, to https://www.vipleague.lc/
Opublikowano 7 lutego 20214 l Udalo sie obejrzec druga polowe i nawet dobrze bo Walia gonila a potem wyszla na prowadzenie i wygrala. Ale nie ma tego klimatu MS przez puste trybuny ;/
Opublikowano 25 września 20213 l Najlepsza haka od niewiemkiedy. 100 test match z RPA, wygrana, tak jak i w pierwszym meczu w 1921 roku. All Blacks nadal niepokonani w 2021, za tydzień drugi mecz ze Springboks.
Opublikowano 4 lutego 20223 l Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo
Opublikowano 4 lutego 20223 l 43 minuty temu, Rozi napisał: Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo Ja za Walią - mieszkałem w Cardiff 12 lat i dane mi było poznać jakim fenomenem jest ten sport na wyspach.Nawet udało się raz wybrać na mecz z Anglią w Pucharze Sześciu Narodów na Millenium Stadium, choć dostać bilety to prawdziwy cud.Coś pięknego i niezapomniane przeżycie.
Opublikowano 5 lutego 20223 l Szkocja Drugi rok z rzędu Anglicy pokonani, Stuart Hogg, ty kochany skurczybyku! @Mejm @Kmiot coś patrzycie, czy wyjebane jajca?
Opublikowano 5 lutego 20223 l Ja to tylko Mistrzostwa Świata zwykle oglądam i to tylko w przypadku gdy są dostępne w jakimś ogólnym kanale. No nie uważam się za jakiegoś fana dyscypliny, nie znam się i nie śledzę, choć trochę mnie fascynuje i podziwiam szalenie tych typów.
Opublikowano 6 lutego 20223 l Ostatnio rugby bylo na ipli, teraz na viaplay (pierwsze slysze), szczerze to je.bac mi sie z tym nie chce. Do nba mam wybor 15 strimow, 3 klikniecia i jedziesz bez logowania czy podawania swoich danych.
Opublikowano 12 kwietnia 20222 l Nikogo, ale repra Polski awansowała do drugiej najlepszej po Six Nations międzypaństwowej ligi europejskiej, pierwszy raz w historii i zmierzy się z m.in. Gruzją, Rumunią, Hiszpanią, czyli uczestnikami Mistrzostw Świata.