Yakubu 3 047 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Ja tam kibicowałem Anglikom. Na początku drugiej połowy podłamani byli, a później jak zerwali się do walki to ojenysiu. Ten doping plus komentarz tego typa, normalnie jakbym wojnę oglądał. Zayebisty sport. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Darcie mordy, no zaje.bisty "komentator". W sumie ten typ to najgorszy punkt tych mistrzostw. Bylem za zielonymi. Anglicy pospinani ale mieli szanse troche inaczej ustawic mecz. Raz bedac doslownie pol metra od przylozenia a potem przy karnym na 12pkt, ktory nie wszedl. Chociaz wczorajszy mecz o 3cie mejsce bardziej mnie wciagnal. I co, znow 4 lata czekania. Plus taki, ze tym razem Francja wiec ludzkie pory transmisji. A co tam po drodze Rozi, puchar 6 narodow? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 UWAGA! CZY JESTEŚCIE GOTOWI NA NAJGORSZY REBRANDING W HISTORII RUGBY? PRZED: PO: Dobrze, że mam jeszcze koszulkę ze starym logo. Zgadnijcie, kto poczuł się urażony Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 stycznia 2020 Opublikowano 19 stycznia 2020 Ach A już 31 stycznia startuje Super Rugby, a dzień później Puchar Sześciu Narodów. Fajnie można sobie oglądać, kupując za dziesięć dolców Rugby Pass na miesiąc, są też inne ligi: https://www.rugbypass.com/signup Można oglądać mecze z odtworzenia również. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Ogląda ktoś Puchar Sześciu Narodów? Wczoraj piękny mecz między Irlandią, a Szkocją, a dzisiaj o 16 hicior, Francja - Anglia Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 lipca 2020 Opublikowano 31 lipca 2020 Śmieszna celebracja przyłożenia przez chłopaków, którzy tęsknią za Beaudenem, a on zdążył zmienić Hurricanes na Blues, a od nowego sezonu zagra w Japonii, dla Suntory Sungoliath. Ogólnie gra sobie Super Rugby, ale troszkę w innym formacie, Nowa Zelandia i Australia rozgrywają osobne ligi, na czele NZ oczywiście Crusaders, ale moje Huragany 3 punkty za nimi, czołówka jest bardzo ciasna. Dzieje się. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Kiedy znajdujesz najlepszą hakę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 W sobotę, a raczej w SUPER SOBOTĘ, czekają nas ostatnie trzy spotkania Pucharu Sześciu Narodów: Na prowadzeniu Irlandia ex aequo z Anglią, a zaraz za nimi Francja, z jednym punkcikiem mniej. Będzie się działo! CC: @Mejm, @Yakubu, @Kmiot Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Oberzałoby się, ale c+ nie mam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet Pakiet Sport, pierwszy miech darmowy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Wiem, że to już nikogo, ale właśnie wczoraj zaczął się Puchar Sześciu Narodów. Francja rozbiła Włochy, a Szkoci sensacyjnie ograli Anglików na Twickenham. To była ich pierwsza wygrana tam od 1983 roku. A dziś o 16 Walia - Irlandia Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Mnie troche. Jesli masz jakies info o transmisjach online (najlepiej ) to poprosze. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Jak legalnie, to Canal Plus online (link wyżej), jak nie, to https://www.vipleague.lc/ Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Udalo sie obejrzec druga polowe i nawet dobrze bo Walia gonila a potem wyszla na prowadzenie i wygrala. Ale nie ma tego klimatu MS przez puste trybuny ;/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 Najlepsza haka od niewiemkiedy. 100 test match z RPA, wygrana, tak jak i w pierwszym meczu w 1921 roku. All Blacks nadal niepokonani w 2021, za tydzień drugi mecz ze Springboks. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo Cytuj
Gregorius 503 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 43 minuty temu, Rozi napisał: Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo Ja za Walią - mieszkałem w Cardiff 12 lat i dane mi było poznać jakim fenomenem jest ten sport na wyspach.Nawet udało się raz wybrać na mecz z Anglią w Pucharze Sześciu Narodów na Millenium Stadium, choć dostać bilety to prawdziwy cud.Coś pięknego i niezapomniane przeżycie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Walia jaka bezjajeczna i rozwalcowana przez Iroli :o Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Szkocja Drugi rok z rzędu Anglicy pokonani, Stuart Hogg, ty kochany skurczybyku! @Mejm @Kmiot coś patrzycie, czy wyjebane jajca? Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Ja to tylko Mistrzostwa Świata zwykle oglądam i to tylko w przypadku gdy są dostępne w jakimś ogólnym kanale. No nie uważam się za jakiegoś fana dyscypliny, nie znam się i nie śledzę, choć trochę mnie fascynuje i podziwiam szalenie tych typów. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Jak byscie podrzucili jakies linki do strimow to bym obejrzal. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 No Viaplay, miesiąc za darmo jest, ludzie kochani. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Ostatnio rugby bylo na ipli, teraz na viaplay (pierwsze slysze), szczerze to je.bac mi sie z tym nie chce. Do nba mam wybor 15 strimow, 3 klikniecia i jedziesz bez logowania czy podawania swoich danych. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Nikogo, ale repra Polski awansowała do drugiej najlepszej po Six Nations międzypaństwowej ligi europejskiej, pierwszy raz w historii i zmierzy się z m.in. Gruzją, Rumunią, Hiszpanią, czyli uczestnikami Mistrzostw Świata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi