Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam kibicowałem Anglikom. Na początku drugiej połowy podłamani byli, a później jak zerwali się do walki to ojenysiu. Ten doping plus komentarz tego typa, normalnie jakbym wojnę oglądał. Zayebisty sport. 

• Odpowiedzi 248
  • Wyświetleń 54,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=UALBv9TZMlA   Hehe smiechlem mocno xD choc to tylko pokazuje patologie na boiskach pilki noznej.

• Wychodzi na to, że Polsat. U mnie będzie niewygodnie z godzinami ;/ https://programtv.naziemna.info/program/sportnazywo/p-rugby

Opublikowano

Darcie mordy, no zaje.bisty "komentator". W sumie ten typ to najgorszy punkt tych mistrzostw.

Bylem za zielonymi. Anglicy pospinani ale mieli szanse troche inaczej ustawic mecz. Raz bedac doslownie pol metra od przylozenia a potem przy karnym na 12pkt, ktory nie wszedl. Chociaz wczorajszy mecz o 3cie mejsce bardziej mnie wciagnal.

I co, znow 4 lata czekania. Plus taki, ze tym razem Francja wiec ludzkie pory transmisji. A co tam po drodze Rozi, puchar 6 narodow?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA!

CZY JESTEŚCIE GOTOWI NA NAJGORSZY REBRANDING W HISTORII RUGBY?

PRZED:

5104d75c4fb0a1a876e601cf4c8bfe30.png

PO:

4W4IJQXEOZGM3IOAYPH2TSRWFI.png

source.gif

Dobrze, że mam jeszcze koszulkę ze starym logo.

Zgadnijcie, kto poczuł się urażony :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ach :banderas:

A już 31 stycznia startuje Super Rugby, a dzień później Puchar Sześciu Narodów. Fajnie można sobie oglądać, kupując za dziesięć dolców Rugby Pass na miesiąc, są też inne ligi: https://www.rugbypass.com/signup Można oglądać mecze z odtworzenia również.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogląda ktoś Puchar Sześciu Narodów? Wczoraj piękny mecz między Irlandią, a Szkocją, a dzisiaj o 16 hicior, Francja - Anglia :banderas: 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Śmieszna celebracja przyłożenia przez chłopaków, którzy tęsknią za Beaudenem, a on zdążył zmienić Hurricanes na Blues, a od nowego sezonu zagra w Japonii, dla Suntory Sungoliath.

Ogólnie gra sobie Super Rugby, ale troszkę w innym formacie, Nowa Zelandia i Australia rozgrywają osobne ligi, na czele NZ oczywiście Crusaders, ale moje Huragany 3 punkty za nimi, czołówka jest bardzo ciasna. Dzieje się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy znajdujesz najlepszą hakę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Caleb Clarke :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sobotę, a raczej w SUPER SOBOTĘ, czekają nas ostatnie trzy spotkania Pucharu Sześciu Narodów:

fifzKqu.png

Na prowadzeniu Irlandia ex aequo z Anglią, a zaraz za nimi Francja, z jednym punkcikiem mniej. Będzie się działo!

CC: @Mejm, @Yakubu, @Kmiot

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem, że to już nikogo, ale właśnie wczoraj zaczął się Puchar Sześciu Narodów. Francja rozbiła Włochy, a Szkoci sensacyjnie ograli Anglików na Twickenham. To była ich pierwsza wygrana tam od 1983 roku. A dziś o 16 Walia - Irlandia :)

Opublikowano

Mnie troche. Jesli masz jakies info o transmisjach online (najlepiej :cebula:) to poprosze.

Opublikowano

Jak legalnie, to Canal Plus online (link wyżej), jak nie, to https://www.vipleague.lc/

Opublikowano

Udalo sie obejrzec druga polowe i nawet dobrze bo Walia gonila a potem wyszla na prowadzenie i wygrala. Ale nie ma tego klimatu MS przez puste trybuny ;/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Najlepsza haka od niewiemkiedy. 100 test match z RPA, wygrana, tak jak i w pierwszym meczu w 1921 roku. All Blacks nadal niepokonani w 2021, za tydzień drugi mecz ze Springboks.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo

Opublikowano
43 minuty temu, Rozi napisał:

Jutro zaczyna się Puchar Sześciu Narodów, całość na Viaplay, transmitują tam też Premier League i Puchar Sześciu Narodów U-20. Klasycznie jestem za kochaną Francją i klasycznie #nikogo

Ja za Walią - mieszkałem w Cardiff 12 lat i dane mi było poznać jakim fenomenem jest ten sport na wyspach.Nawet udało się raz wybrać na mecz z Anglią w Pucharze Sześciu Narodów na Millenium Stadium, choć dostać bilety to prawdziwy cud.Coś pięknego i niezapomniane przeżycie.

Opublikowano

Walia jaka bezjajeczna i rozwalcowana przez Iroli :o

Opublikowano

Szkocja :banderas: Drugi rok z rzędu Anglicy pokonani, Stuart Hogg, ty kochany skurczybyku!

@Mejm @Kmiot coś patrzycie, czy wyjebane jajca?

Opublikowano

Ja to tylko Mistrzostwa Świata zwykle oglądam i to tylko w przypadku gdy są dostępne w jakimś ogólnym kanale. No nie uważam się za jakiegoś fana dyscypliny, nie znam się i nie śledzę, choć trochę mnie fascynuje i podziwiam szalenie tych typów.

Opublikowano

Jak byscie podrzucili jakies linki do strimow to bym obejrzal.

Opublikowano

No Viaplay, miesiąc za darmo jest, ludzie kochani.

Opublikowano

Ostatnio rugby bylo na ipli, teraz na viaplay (pierwsze slysze), szczerze to je.bac mi sie z tym nie chce. Do nba mam wybor 15 strimow, 3 klikniecia i jedziesz bez logowania czy podawania swoich danych.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nikogo, ale repra Polski awansowała do drugiej najlepszej po Six Nations międzypaństwowej ligi europejskiej, pierwszy raz w historii i zmierzy się z m.in. Gruzją, Rumunią, Hiszpanią, czyli uczestnikami Mistrzostw Świata.