Opublikowano 3 października 20159 l Człowiek Warga to jest pikuś. Pojęcie koleś ma, ale styl pisania mi już zupełnie nie pasi. Na szczęście wyżej jest Mielu z Tadziem, których czytam z przyjemnością i fajnie by było jakby Zooltarowi dać teraz coś więcej, w zastępstwie za Koso. Irytuje za to były redaktor naczelny Hypera, Tomek Kreczmar. Niby porusza ciekawe tematy w tych felietonach, ale są one napisane tak bezpłciowo, że wymiękam w połowie tekstu i przechodzę dalej.
Opublikowano 3 października 20159 l Z tym Kreczmarem to prawda. Dawno w PE nie było takich nudnych tekstów.
Opublikowano 3 października 20159 l W sumie już w Neo Plus był nudny, byle nie wzięli Dr. Maxa, już wolę Warge od niego
Opublikowano 3 października 20159 l dobrze, że Hiv wrócił do recenzowania wyścigów bo robi to najlepiej ze zgredów i z pasją (chodzi o recki tylko wyścigów:)
Opublikowano 3 października 20159 l Ale cały akapit na jaranie się kierownicą trochę mierzi. Szkoda, ze HIV nie dostał osobnego przydziału objętościowego na test sprzętu.
Opublikowano 3 października 20159 l Przecież testuje kierownicę w tym numerze Tak? Nie zauważyłem. W takim razie pół strony na jej temat w recenzji to totalne faux pas.
Opublikowano 3 października 20159 l Czy grafikowi starcza pomysłów tylko na wykonanie 1 ciekawego tła w recenzjach? (mowa o Mad Max). Reszta wszędzie białe tła, strasznie nieciekawie to wygląda.
Opublikowano 4 października 20159 l Autor Co osoba, to opinia . Obecnie mniej dajemy tel, apli, zeby to bylo czystsze i schludne. Przy duzej liczbie takich ozdobnikow robilo sie strasznie napackane, aczkolwiek kombinujemy jeszcze z tym tematem.
Opublikowano 4 października 20159 l Nic nie kombinujcie. Na białym tle to wszystko spoko wygląda, a dostosowanie czasami grafiki tak jak to ma miejsce na pierwszej stronie recki w Mad Maxie jest oczywiście spoko, ale też nie ma co tego nadużywać.
Opublikowano 8 października 20159 l Fajny numer przeczytałem już większość. Z plusów jak zwykle dział retro a szczególnie o firmie Troika. Felietony oprócz jednego (nie będę mówił którego autora) reszta bardzo przyjemna. Smutno się zrobiło czytając felieton Kosa no ale już o tym wiedziałem więc szoku nie przeżyłem . Zooltar mógłby dostać miejsce na felieton (jeżeli oczywiście chciałby je pisać). Ja bym chętnie go czytał. Fajne teksty okołogrowe a szczególnie wspominki o psx. Nie podobała mi się relacja z imprezy no ale te relacje przeważnie dla mnie są kiepsko pisane. Dobry fajny numer i spoko okładka 8/10
Opublikowano 14 października 20159 l dobrze, że Hiv wrócił do recenzowania wyścigów bo robi to najlepiej ze zgredów i z pasją (chodzi o recki tylko wyścigów:) HIV tylko się wymądrza, a (pipi)a wie na temat wyścigów. Senti i Loser - to byli specjaliści. Loser żyje?
Opublikowano 15 października 20159 l Niedawno Zax też coś z racerow recenzował, chyba siakąś rajdówkę i czytało się spoko. Hiv może i się zna na temacie, ale jego styl pisania jest irytujący.
Opublikowano 15 października 20159 l Zax to chyba wyscigi motorow recenzuje bo sam poza pe sie tym pasjonuje.
Opublikowano 16 października 20159 l Panowie, czy dział listów można jakoś....zreorganizowac, zmienić założenia. Na dziś to najsłabszy punkt numeru, nudny nijaki, zero zainteresowania tymi wypocinami. A szkoda bo numer świetny, zooltar mógłby więcej pisać, uwielbiam gościa.
Opublikowano 16 października 20159 l Autor W sumie to są plany odnośnie i Listów (najwcześniej za miesiąc), i Zooltara (a to już możliwe, że w najbliższym numerze).
Opublikowano 16 października 20159 l Najlepiej niech Zgredy odpisują na forum i te wypowiedzi publikować w magazynie:)