balon 5 342 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Czy do hyundaia g3 zostal zalozony arkusz kalkulacyjny z tabelkami biezacych wydatkow?Tak. Śmiać sie z goscia po finansach i ekonomii, ze liczy budzet domowy Mam nadzieję że jako gość po finansach zarabiający dość poczciwe pieniądze, nie znający się nic, a nic ma furach, do tego nie zmieniających ich jak rękawiczki to naprawdę następne auto u Ciebie to będzie nówka z salonu. Właśnie dla takich osób jest to idealna oferta. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 no przecież wiedział co to są zimówki Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Bizon mnie źle zrozumiał. Chodzi o powiązanie kierunku z zainteresowaniami, a nie że to coś wybitnego. Tak jak lekarz będzie starał się mierzyć sobie ciśnienie, robić regularną profilaktykę, tak ja jako fan liczb, cyferek, wskaźników, lubię stosować to w codziennym życiu. Więc pytanie czy zliczam wydatki na auto, żeby mi po kryjomu dopiec poza WKP, jest lekko zabawne. Mam nadzieję, że ten przykry incydent mamy już za sobą. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 (edytowane) co to (pipi)a są poczciwe pieniądze? Edytowane 11 maja 2016 przez Szejdj Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Myślałem, że lekarze palą papierosy i piją coca colę ale już ok. Jeżeli dokuczyłem to tylko dlatego, że zapiekło. Jak dla mnie to po prostu sie ze srała klima, trzeba jechać do mechanika i naprawić a tu trochę drama na 2-3 strony bo nowy lg hyundai g3 sie zepsul zaraz po kupnie jakby to było coś niespotykanego. Musze zalozyc takiego excela do modów w komputerze i lapku tylko jeszcze nie wiem po co mialbym spisywac co wymienialem i za ile. Jakies rady? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 co to (pipi)a są poczciwe pieniądze? to takie pieniadze które po przyjsciu z pracy przyniosą kapcie i się przytula. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Reasumując: - temat jest o usterkach - napisałem jaką mam usterkę (sic!) - parę osób podpowiedziało, parę toczyło bekę - podsumowałem co naprawiłem i za ile, by komuś się przydało - bizon się wjebuje i mówi, że drama Serio idź się puknij metalowym HTC w głowę, bo zaczynasz gwiazdorzyć. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 co to (pipi)a są poczciwe pieniądze? Jeżel tego nie wiesz tzn. że zarabiasz za mało. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Bizon zbyt dobrze zarabia, korzysta z życia i wydaje na to co chce, by zazdrościł gozak gurwa G30. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Troche melisy wypij red bo na temat piniążków to dostajesz prawie zawsze szału jak tylko przypomnę tabelkę hehe. Hjundaj się zepsuł to się zepsuł a tu polecają dodatkowe diagnostyki, brakuje tylko skanu x-ray całej budy. Strach się bać co będzie przy kupnie droższego samochodu, wizyta w niemieckim IPN i analiza teczki pradziadka właściciela dla pewności? A przy odbiorze nowego auta z salonu to wizyta z dwoma niezależnymi rzeczoznawcami aby potwierdzić, że auto między wyjazdem z fabryki a dojazdem do ASO nie miało przygód i nie jeździło na pełnej kicie po laguna seca. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Bizon jakie flow ma, zadyszki prze kompie zaraz dostanie. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Haha i dalej szydzi i ciśnie Zamknąłbyś już papunię na poprzednim wpisie, ale nie, będzie siedział i tworzył freestyle, wymyślając niestworzone historie.Ale ty musisz być wkurwiający w towarzystwie, biłbym. EOT. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Po prostu odnoszę wrażenie, że niektórzy poza wkp to sa sztywniejsi niz kaczynski na wawelu i jak pan po finansach i ekonomi cos napisze na temat swojego samochodu zycia to bron boze go zaczep, ujma na honorze. Ok, już nic ci nie napisze złotówiarzu abys sie nie przekrecil Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 (edytowane) no ludzie xD ale jest tak ze redzik ma trochę kijka w pupie, nie żeby od razu żona musiała mopa szukać, ale troche go boli jak się z niego żartuje ;] a bizon to niecnie wykorzystuje. mam, hyundawei g3 xD Edytowane 11 maja 2016 przez milan Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Reasumując: - temat jest o usterkach - napisałem jaką mam usterkę (sic!) - parę osób podpowiedziało, parę toczyło bekę - podsumowałem co naprawiłem i za ile, by komuś się przydało - bizon się wjebuje i mówi, że drama Serio idź się puknij metalowym HTC w głowę, bo zaczynasz gwiazdorzyć. Panie mądrala z tego co wiem aby reasumować to najpierw trzeba podsumować. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 (edytowane) Ja potrafię żartować z siebie, ale są tematy s p e c j a l i s t y c z n e, gdzie chciałbym wymienić się wiedzą, a zazwyczaj jak odświeżę to widzę "napisane przez Milan 1 minute temu". I kurwa całe staranie jak krew w piach xDPrzyłażą forumkowe klalny i będą wyciągać brudy z WKP, tabelki, kalorie, excele, gdy potrzebuję info od speców Parówy.Balon, "reasumować" znaczy też "streszczać", Po co Ty mnie ten tego, przecież Ciebie mój wpis nie dotyczył. Edytowane 11 maja 2016 przez _Red_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 ALE JA NAPRAWDĘ POTRAFIĘ XDDDDD to dla tokara Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Serio w rozdzielczości 4000x2000 jest tak mały font? W full-kozak-HD Xperii wszystkie fonty są spore, więc w sumie nie ma jakiejś specjalnej korzyści z dużego ekranu ;_; Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 A mógł kupic alfe i by miał spokój to zachciało sie koreanskiego prawie samochodu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Po prostu odnoszę wrażenie, że niektórzy poza wkp to sa sztywniejsi niz kaczynski na wawelu i jak pan po finansach i ekonomi cos napisze na temat swojego samochodu zycia to bron boze go zaczep, ujma na honorze. Ok, już nic ci nie napisze złotówiarzu abys sie nie przekrecil ale ten uśmieszek ala mendrek na końcu to mogłeś oszczędzić Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Bluber w zimnym łokciu, tego jeszcze nie grali. Największy szok od czasów Yano w temacie Odżywki, Gainery. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 no dokładnie, znienawidzona rasa ludzka w znienawidzonych rakotwórzczych samochodach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi