krupek 15 541 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca No wyszło po rabacie 8k z kawałkiem. Naprawiłbym na pewno taniej, a potem wracał, bo coś cieknie, coś nie wchodzi, coś sprzęgło nie łapie i byłaby historia na kilka tygodni, a tak to 5 dni i po temacie. 12 godzin temu, Shago napisał(a): Za skrzynię manualną?? Ale beka, nie chcę wiedzieć ile wychodzi naprawa automatu.. Powershift w ASO Ford? Prawie 30k zł. Cytuj
WisnieR 2 835 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Samochód rano na obwodnicy powiedział pierdole nie jadę do roboty i odciął prąd. Jakoś się chyba do roboty na samym akumulatorze doczłapałem. Fajnie tak powoli wszystko się wyłączało, radio, tempomat, światła, wspomaganie... Pewnie alternator. 1 Cytuj
krupek 15 541 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Kurde, kiedyś w aucie mógłbyś korbą go nakręcić dla rozruchu... jak... katarynką Cytuj
Pierre Deck 813 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Godzinę temu, krupek napisał(a): Kurde, kiedyś w aucie mógłbyś korbą go nakręcić dla rozruchu... jak... katarynką 1 Cytuj
KamilM 155 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Miałem kiedyś dokładnie tak samo. Wszystko po kolei leciało, radio, światła, szyby elektryczne. Całe szczęście u mnie to był tylko pasek od alternatora, więc nie duży koszt. I był to golf IV Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano wczoraj o 16:38 Opublikowano wczoraj o 16:38 Jakiś sposób na kuny? Dzisiaj powieszę kostkę do kibla. Wygryzła mi gąbkę dobrze że nie kable. Cytuj
Boomcio 4 335 Opublikowano wczoraj o 18:16 Opublikowano wczoraj o 18:16 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Jakiś sposób na kuny? Dzisiaj powieszę kostkę do kibla. Wygryzła mi gąbkę dobrze że nie kable. Te elektryczne odstraszacze. Zamontowałem ze trzy lata temu i spokój. Nic tak nie działa skutecznie, a sam zainstalujesz - plus do klemy, minus do masy. Kostka zapachowa zupełnie nic nie da bo mi i mojej żonie wchodziły , chyba że wyjątkowo lubią toyoty. Ze dwa tygodnie wstecz kolega z pracy zamontował sobie, a tam kuna urzęduje bo blisko pól i lasu. Na monitoringu widzieliśmy, jak mu weszła pod maskę około północy i po 20 sekundach uciekała w podskokach. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano wczoraj o 18:29 Opublikowano wczoraj o 18:29 12 minutes ago, Boomcio said: Te elektryczne odstraszacze. Zamontowałem ze trzy lata temu i spokój. Nic tak nie działa skutecznie, a sam zainstalujesz - plus do klemy, minus do masy. Kostka zapachowa zupełnie nic nie da bo mi i mojej żonie wchodziły , chyba że wyjątkowo lubią toyoty. Ze dwa tygodnie wstecz kolega z pracy zamontował sobie, a tam kuna urzęduje bo blisko pól i lasu. Na monitoringu widzieliśmy, jak mu weszła pod maskę około północy i po 20 sekundach uciekała w podskokach. Masz jakiś co polecasz? Cytuj
Boomcio 4 335 Opublikowano wczoraj o 19:42 Opublikowano wczoraj o 19:42 Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Masz jakiś co polecasz? Chociażby na allegro masz dziesiątki rodzajów. Ten ma kilka tys pozytywnych opinii. Mój nie ma źadnych oznaczeń w widocznym miejscu, a nie chce mi się go odtrytrytkować 1 Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano wczoraj o 20:00 Opublikowano wczoraj o 20:00 17 minutes ago, Boomcio said: Chociażby na allegro masz dziesiątki rodzajów. Ten ma kilka tys pozytywnych opinii. Mój nie ma źadnych oznaczeń w widocznym miejscu, a nie chce mi się go odtrytrytkować Zamówiłem właśnie tej firmy. Cytuj
Boomcio 4 335 Opublikowano wczoraj o 20:24 Opublikowano wczoraj o 20:24 Oki, napisz jak sprawdzisz Cytuj
AdiCarrion 131 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W dniu 28.01.2025 o 12:46, Mustang napisał(a): Ja słyszałem o pewnych oplowskich skrzyniach manualnych. M32 stosowana również w Alfach i Saabach. Tylko tam kończy się to wymianą łożysk za niewielkie pieniądze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi