balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Po wczorajszej dyskusji w temacie praca to ni hu ja heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 psy szczekaja, karawana jedzie dalej. No dawaj, ja sie szczerze bede cieszyl, że Ci sie powiodło :* Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Balonowi powinni odebrac BMW i rozdac innym Matizy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 No i jest jeszcze opcja że tym autem pojadę na urlop więcej niż raz w roku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Nie wiem, w czym problem. Zajebałeś to auto czy wstydzisz się, że jest własnością banku? To nie WKP, tutaj lubimy samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Slyssalem,ze wzial e36 2.5 w kombi Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Nie wiem, w czym problem. Zajebałeś to auto czy wstydzisz się, że jest własnością banku? To nie WKP, tutaj lubimy samochody. Dobra, pewno będę tego żałował. Ważne jednak że ten samochód zapewnia mi mega prestiż oraz spojżenia zazdrosnych sąsiadów. Dacia Duster Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Po wczorajszej dyskusji w temacie praca to ni hu ja heheh.Co się przejmujesz. Dodam od siebie że muszę zmienić "kwadrat" więc zakup samochodu wstrzymany. Będę dalej jeździł bieda focusem w kombi. To nie w kategorii chwalenia się tylko raczej później jak poużywasz to się wypowiesz czy było warto :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Nie wiem, w czym problem. Zajebałeś to auto czy wstydzisz się, że jest własnością banku? To nie WKP, tutaj lubimy samochody. Dobra, pewno będę tego żałował. Ważne jednak że ten samochód zapewnia mi mega prestiż oraz spojżenia zazdrosnych sąsiadów. Dacia Duster Tak nisko nikt zdrowy nie może upaść.Chyba nie ma na swiecie ojca, ktory potrafilby spojrzec w lustro, wożąc rodzinę dusterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Ponoć nawet leśnicy boją się chore zwierzątka kłaść na tył Dustera. Edytowane 9 października 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 GREAT NEWS! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Co takiego się stało? Skoda się popsuła? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Skoda się popsuła? nie wiem jakie to uczucie, jedynie co musiałem zrobić to wymienić baterie w pilocie od centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 No napisałeś o jakiś "wspaniałych wieściach", więc tak na szybko pomyślałem, choć nie powiem nie wierzyłem, że Skoda mogłaby się zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 chodziło o tekst Jamesa Maya w TG jak zaczynał mówić o Ducii. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Aaaa rozumiem. Czyżby ogłosili osiągnięcie 3 gwiazdki, w ochronie dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) edit: pomyliłem działy Edytowane 10 października 2016 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 uff już myślałem, że sprzedałeś jakąś małą część swojej kolekcji i jakieś Infinity pojawiło się w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Wczoraj odkryłem, że w wannie na koło zapasowe mam wannę Niby nic, ale hamowanie auta powodowało, że woda przelewała się na przód, także mam mokro pod całą tapicerką. Dzisiaj czeka mnie uszczelnianie reflektorów tylnych (focus jedynka...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 118 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 kupilem 2 miesiace temu fabie I ,wersja 1,2 HTP 12 v (tak wiem gunwo obesrane) ale pali tyle co kosiarka , 5,7 literka w trasie do rzeczy: rocznik 2007, przebieg niby 100 tys z kawaleczkiem wymienilem : olej+ komplet filtrow , tulejki na wahaczach (sparciale gumy), alternator (nie trzymal napiecia) no i (pipi)a bierze mi olej, przejechalem niecaly 1000 km i (pipi)a jak wracalem A1 elegancko prujac zawrotne 120/km/h nagle mi zaczyna piszczec na czerwono kontrolka oleju dolalem 1l 10w40 i przestal drzec morde, w domu dolalem dla pewnosci jeszcze jeden literek nie wiem o co biega, silnik nie traci mocy, zadnych chmur niebieskiego dymu, przed kupnem przetrzepal go mechanik i powiedzial bierz panie obiecalem sobie ze silnika naprawial nie bede jak to beda pierscienie czy inne drogie gunwa co robiliscie jak wasze bryki zaczely brac olej? 12k za nia dalem Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 popatrz czy nie ma gdzieś wycieku, jak będzie plama na ziemi to szukaj w tych rejonach. Może cieknie tylko na ciepłym silniku jak olej się rozrzedza. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Jak miałem Fabie I to mi wyciekał olej przy uszczelce filtra oleju, no ale to był diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 118 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 popatrz czy nie ma gdzieś wycieku, jak będzie plama na ziemi to szukaj w tych rejonach. Może cieknie tylko na ciepłym silniku jak olej się rozrzedza. o widzisz nie wiedzialem ze na cieplym moze tez lac olej wyciekow nie ma, miejsce parkingowe suchutkie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 No to niestety czeka Cie wizyta u dobrego mechanika, bo problem pewnie leży wewnątrz silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Chciałem was tylko poinformować, że wszystko u mnie dobrze z autem, dziękuję. Tak Milan, możesz odetchnąć.Jedynie przepaliła mi się dziś H7 co wymieniłem w parę chwiluń. 2mc temu wymieniałem lewą co wymagało demontażu lampy, za to prawa dziś to był pikuś na szczęście. Jeno wykręcić zbiorniczek na płyn chłodniczy i już jest full dostęp do żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi