Yakubu 3 047 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Po WD-40 pracują jak za najlepszych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Dzisiaj dojechałem do pracy i poczułem swąd spalenizny. Wącham koła z bliska i lewe tylne śmierdziało oraz felga strasznie gorąca była. Zastanawiam się co to może być . Myślicie że hamulec ręczny się zblokował i trze podczas jazdy ? (pipi)a mój mechanik teraz mi mówi że przyjmie mnie dopiero we wtorek za tydzień a ja bez samochodu jak bez ręki. Problem z tym że właśnie tam mi wymieniali 3 tygodnie temu klocki z tyłu. Chcę na reklamacji aby sprawdzili jeszcze raz ... Zastanawiam się czy mogę jeździć przez ten tydzień w sumie tylko praca-dom 6 km dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 boże jacy ludzie są niezaradni w dzisiejszych czasach to aż się dziwie jak wy sobie w życiu dajecie radę, blantman nic dziwnego że taki pantoflarz jesteś, przykro mi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Dzisiaj dojechałem do pracy i poczułem swąd spalenizny. Wącham koła z bliska i lewe tylne śmierdziało oraz felga strasznie gorąca była. Zastanawiam się co to może być . Myślicie że hamulec ręczny się zblokował i trze podczas jazdy ? (pipi) mój mechanik teraz mi mówi że przyjmie mnie dopiero we wtorek za tydzień a ja bez samochodu jak bez ręki. Problem z tym że właśnie tam mi wymieniali 3 tygodnie temu klocki z tyłu. Chcę na reklamacji aby sprawdzili jeszcze raz ... Zastanawiam się czy mogę jeździć przez ten tydzień w sumie tylko praca-dom 6 km dziennie źle założony klocek, albo tarcza. Albo żona się w(pipi)iła za lampę i wcisnęła między klocek a koło twojego kapcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Dzięki za fachowe porady wiedziałem że moge tu na takie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 W temacie o usterkach nie powinienes pytać o usterki, musisz się znac na motoryzacji i sam sobie klocki naprawic, lamusie!!! :[ _S_arkazm Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 prawdziwy mezczyzna rozkreca koło, stuka, patrzy z wykrzywiona mordą 10 minut, obchodzi samochód, patrzy w google, i a) składa spowrotem jak jest cienias i jedzie do mechanika, b) psuje dalej, nie mogac juz tego skrecic spowrotem i dzwoni do mechanika i lawete. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Podobnie mialem jak wyrostek mi dokuczal. Ciężko bylo jednak samemu zszywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Ja bym z tym nie czekał. Chyba że chcesz się żony pozbyć to daj jej kluczyki i ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Mnie chodziło o to, że to raczej oczywiste, że powinien po robocie jechać prosto do tego typa co mu to robił i od ręki ma naprawić, bo tak przecież nie da się jeździć. A nie blantmanek dzwoni i pan mu mówi że zaprasza za dwa tygodnie, a za dwa tygodnie pan powie że klocki zużyte trzeba kupić nowe A blantman woli zapytać na forum o gierkach, pewnie żonie się nie przyzna że naprawił samochód a ten ciągle zepsuty bo koniec ze spotkaniami z kolegami, szlaban red podobnie sie pytał, bo ma ryse i nie wie co z tym zrobic, zamiast wziac szmatke, kupic paste k2 i spolerowac to pytal na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 No i sie dowiedziałem, ze to mozna samemu spolerowac. Bo nie zastanawialem się wczesniej - i? Tez masz wiedzę w kazdym temacie? Bo oceniajac "meskosc" przez pryzmat wylacznie pytan o auta, to jest szansa, ze pewnie bys polegl na wielu innych plaszczyznach ;< Aha zapomniałem, ze przeciez to tylko trąlink Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 no nie wiem teraz śmiałem się z blantmana ale sam się przypomniałeś z tą rysą Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Nie wolno się śmiać z pantmana, kąciki tematyczne są dla powaznych dyskusji, a nie jakies WKP :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 ale to była poważna odpowiedź tylko podlana odrobiną sarkazmu i pogardy Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 A to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 W temacie o usterkach nie powinienes pytać o usterki, musisz się znac na motoryzacji i sam sobie klocki naprawic, lamusie!!! :[ _S_arkazm Piłki nożnej też pewnie nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 czy teraz będzie wołowina szejdi vs blantman vs red? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 A propos piłki nożnej, to Stanowski, ten dziennikarz sportowy wytoczył niezłą krucjatę mercedesowi, tu link do jego pierwszego posta o tym a tu link do całego fanpage'a. No ciekawe jak to się rozwinie bo sprawa w toku. W sumie tu lepiej całość wyjaśniona: http://wmeritum.pl/publicysta-sportowy-dosc-klopotow-samochodem-ktory-kupil-salonie-publicznie-opisuje-swoje-problemy-uderza-znana-firme-swietna-reklama-dla/162552 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 zmieniac klocki u mechanika xd Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 czy teraz będzie wołowina szejdi vs blantman vs red? A nie wiem, ja poszedłem, oni się piorą jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 zmieniac klocki u mechanika xd Mi Pajda zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Robię wszystkie męskie rzeczy w Waszej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Ja nie ruszam się samochodu robi za mnie wszystko mechanik. Co do mojej usterki to zblokował się ręczny mieliście racje. Sąsiad mi odblokował ale i tak trzeba będzie do mechanika we wtorek podskoczyć. Podobno zardzewiała jakaś część to we wtorek mi wymienia. Ni uważam że samemu trzeba zajmować się wszystkim. Czy stolarke też robicie sami w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Ja tylko rżnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi