Opublikowano 27 września 20159 l Dzień dobry bardzo, mam dosyć głupi problem z konsolą. Z domowym wifi się łączy, podczas testu nadane zostaje IP, konsola łączy się z internetem ale podczas logowania do PSN (czyli tak własciwie trzeciej pozycji testu) ciągle wywala "Niepowodzenie". Problem jest tylko z internetem "stacjonarnym" (podpięcie konsoli kablem do routera nic nie daje), konsola do PSN loguje się podczas połączenia z internetem movbilnym. Internet stacjonarny to Orange, nazwy nie pamietam, ale to jest ten, w którym jest stałe IP. Ma ktoś pojęcie co z tym zrobić?
Opublikowano 27 września 20159 l Czekac i tylko czekac. Maksymalnie w ciagu 48h powinno wrocic do normy
Opublikowano 6 października 20159 l Autor Ale chodzi o to że na internecie mobilnym jest w normie, to dopiero poprzez stałe łącze od Orange usługa nie działa.
Opublikowano 21 października 20159 l mam to samo , z psn łączy tylko jak podłącze telefon jako modem , ale pobieranie itd idzie normalnie problem jest tylko z zalogowaniem do psn Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 października 20159 l Sony banuje konsole z kradzionymi kontami, jeśli takie posiadasz na konsoli to najprawdopodobniej zostałeś zbanowany. Edytowane 22 października 20159 l przez AbraHAM
Opublikowano 24 października 20159 l Jak masz bana to i masz odpowiedni komunikat na konsoli. Ja rowniez znowu mam blokowane polaczenie z mojego adresu IP. Odpowiada za to firma zewnetrzna ktora chroni od czasu ataku Jaszczurow na SEN.