Juventusek 3 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Cześć, od kilku miesięcy mam dziwny problem, mianowicie nie mogę dzielić się zdjęciami ani filmikami poprzez SHARE. Nie istotne czy mam jedno zdjęcie, czy tysiąc, nie mogą go dodać, a gdy już to zrobię z poziomu konsoli, to i tak występuje błąd i publikacja się nie dokonuje. Ktoś może wie o co, chodzi i dlaczego nie mogę wybrać zdjęcia, które zrobiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nic nie rozumiem z tego co napisałeś, gdzie chcesz dodać zdjęcie? nie widzisz go w albumie share z zapisanymi zdjęciami? wysyłanie na FB i na YT o to ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja dodałem konto YT oraz Facebooka, i nie mam problemów. Zdjęcia wrzucam na fb a filmy na YT z konsoli. Więc może dodaj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie mogę screenów dodawać na Twittera ani FB. Po zrobieniu screena mam go na liście, ale nawet zaznaczyć nie mogę, żeby go móc opublikować. Występuje komunikat a'la ''W tym momencie nie można wybrać więcej plików''. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi