Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Live-stream, który możecie oglądać w tym miejscu ujawni za kilka-kilkanaście godzin Far Cry Primal. Gra będzie osadzona w realiach Epoki Lodowcowej,co oznacza niezliczone potyczki prostą bronią białą (włócznie, maczugi) i z użyciem łuku. Zapomnijcie o rewolwerach, pistoletach czy nawet kuszach. Gracz będzie walczyć z włochatymi mamutami, tygrysami szablozębnymi i innymi prehistorycznymi bestiami.

Mamy już pierwszy obrazek z Far Cry Primal, który pochodzi od redakcji IGN Turkey, która wyraźnie pospieszyła się z jego publikacją. Strona z rzeczoną grafiką została błyskawicznie usunięta, ale na szczęście obrazek został zapisany przez jednego z graczy. Jak wiadomo w Internecie nic nie ginie...

by PPE.

CQlC5fyUAAALIlw-1.jpg

• Odpowiedzi 340
  • Wyświetleń 40,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No przeciez bez znaczkow target gry, czyli casuale by nie potrafili w to grac i nie kupowali tych gier. Kiedys w grach miales w dialogu gdzie masz isc i albo zapamietales albo nie, teraz masz hudy, ab

• tak jak myslalem - sam pomysl ciekawy i orginalny ale ni ch uja nie pasuje do tego typu gry. to by sie moglo sprawdzic jako dlc, bo 15godzinnego biegania z maczugą i łukiem, zeby odpalac kolejne ognis

• licze tez na sidequesty z walnieciem maczuga lasce w glowe i zaciagniecie jej do namiotu

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Jezu, teraz kolejne grindowanie tygrysow, mamutow i innych czapli + powtarzajace sie posterunki tubylcow na calej mapie i brak celownikow laserowych.

Opublikowano

WYGLĄDA ŚWIETNIE. DAY ONE!!!!

Opublikowano

Setting może namieszać

Opublikowano

a potem far cry mezozoik, pózniej paleolit a na końcu okazujesz się ojcem desmonda z assasyn kriid

Opublikowano

zamiast helikopterka marzy mi sie polatac na pterodaktylu, ta gra nie ma prawa sie nie udac

Opublikowano

Tylko jak oni tu wcisną bad guya śmieszka czystego chaosa?

Opublikowano

licze tez na sidequesty z walnieciem maczuga lasce w glowe i zaciagniecie jej do namiotu

Opublikowano

Tylko jak oni tu wcisną bad guya śmieszka czystego chaosa?

Rrrrrrr_24263_4ea67f9fa34d4b4a4f003633_1

Opublikowano

zamiast helikopterka marzy mi sie polatac na pterodaktylu, ta gra nie ma prawa sie nie udac

Jak to przeczytalem to sobie pomyslalem: no co za (pipi) niety typ, a po chwili: przeciez na bank bedzie szybowiec lub inna lotnia ze skrzydeł pterodaktyla i kilku zwiazanych sznurkiem patykow

o moj boze

jestem ciekaw czy zrobia język u dubbing uga buga coś na wzór indiańców z AC3

Opublikowano

Ciekaw czy bedą bossowie i jak będzie wyglądała druga część gry

Opublikowano

prehistoryki beda napyerdalac po angielsku bankowo

Opublikowano

Mam nadzieje ze glowny bohater bedzie mial maczuge i tarcze, walka dwoma mieczami juz mi obrzydla.

Opublikowano

Rrrrrrr_24263_4ea67f9fa34d4b4a4f003633_1

wygląda super, kolejny przeskok graficzny

Upgrejdy do maczugi będziemy robić u kowala, wiadomo już?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@Ficek

:rotfl:

Kwiklem przy obu postach.

Opublikowano

Upgrejdy do maczugi będziemy robić u kowala, wiadomo już?

zapraszam :lapka:

Opublikowano

Pewnie znowu fabuła z motywem zemsty: spalą głównemu bohaterowi wioske, ukradną pieczeń z mamuta i kobite.

Opublikowano

a ja licze na subquesta w którym tygrys szablozebny, leniwiec i mamut porwali dzieciaka jakiemus facetowi i trzeba go uratować :lapka:

Opublikowano

Glowny bohater o imieniu Simba, kierowany zemnsta na swoim wuju Skazie za smierc ojcia Mustafy. Przez gre bedzie nam towarzyszyl Timon i Pumba.

Tak bedzie, mowie wam.

Opublikowano

Far Cry w klimatach króla lwa, to za(pipi)ista opcja. 
Szkoda, że to Ubi, ale zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

dzungle juz maja, jezdzenie na sloniach, tygrysy, luk, wspinanie sie po skalkach tez - tak naprawde wystarczy ze podmienia skiny sloni na mamuty, yebna dinozaury i fc5 gotowe

tak, to ubi - zrobia to na odpyerdol