sosnaa 1 205 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 przecież to będzie prawie to samo zamiast nowoczesnej lotni będzie lotnia z napletów mamuta zamiast jeepów będziemy się poruszać na oswojonych świniach przeciwnicy będą latać w samych majtach i zamiast ak47 będą łuki, dzidy i kamienie taka prawda, nie liczcie na rewolucję w serii, za wiele mają do stracenia. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Polowanie na mamuty w coop 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Wchodzę do tematu i sprawdzam czy nie jest 1 kwietnia . To by było coś fajnego ale boję się że będzie far cry 5 tyle że bez karabinów. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 W każdym razie Ubi należą się gratulacje za ten pomysł, bo projekt wymagał na pewno dużo więcej przekonywania szefostwa i jest bardziej ryzykowny niż kolejne pifpafy w egzotycznych zakątkach. co z tego skoro zyebią go jak wszystkie inne fajne settingi, które gwałciły już choćby assasiny? moja jedyną grą, która kupiłem od ubi w ciągu ostatnich 10 lat był FC3. pomimo framerate podobał mi się, ale po obczajeniu czwórki, oraz opinii o WD i AC widać że te typy są niereformowalne. ciekawe side questy z własną fabułą? rozbudowa własnej wioski? dopracowany stealth? oryginalne zadania występujące góra kilkakrotnie? 4x Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Na razie jestem za. Koncepcja świetna, pytanie tylko czy nie dostaniemy więcej tego samego. Chociaż bardzo lubię Far Crye to nie chcę powtarzalności misji pobocznych. Niech dopracują atrakcje poboczne i wtedy mają ode mnie 200 zeta. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Już jestem pewien, że wolałbym maksymalnie odtwórczego FC 5, w jakieś fajnej miejscówce, z dużą ilością broni palnej i przemocy. Jaskiniowcy mnie nie kręcą. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Na Marsie chyba. To ja już wolę prehistoryczny setting bo to zupełne novum w serii i w sumie dawno w grach nie było czegoś takiego. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Na razie jestem za. Koncepcja świetna, pytanie tylko czy nie dostaniemy więcej tego samego. Chociaż bardzo lubię Far Crye to nie chcę powtarzalności misji pobocznych. Niech dopracują atrakcje poboczne i wtedy mają ode mnie 200 zeta. 200 zł? Myślałem, że to będzie dodatek w stylu Blood Dragon. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 To pełnoprawna część. Nie żaden dodatek. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) W styczniu UBi pytało graczy jaki następny Far Cry ich interesuje. Ja wtedy wybrałem spaghetti western, alaskę lub postapo. Widać wybrali prehistorię. Czy to dobrze czy źle, nie wiem. I tak kupię bo przy każdym FC się świetnie bawiłem. Edytowane 6 października 2015 przez .:marioo:. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 > zapytaj graczy czego chcą> daj im multum opcji do wyboru> i tak zrób coś innegoubi XD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Bez dinozaurów to niech się pier.dolą. Cytuj
Daffy 10 554 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 jedna z prawilniejszych gier o jaskiniowcach, byla lotnia, byly dinozaury Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 ze lotnie zmienia na pterodaktyla to pewne, ciekawe czym zastapia autka/quady Dziś skończyłem FC4 i jak patrzę na więcej tego samego (tylko bez broni palnej), to trochę mi się odechciewa. Od FC i Assassinów trzeba odpoczywać co najmniej przez rok od przejścia, bo można się przeżreć. Z drugiej strony, łuk i ogólnie stealth bardzo lubiłem. No ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 To pełnoprawna część. Nie żaden dodatek. No a Blood Dragon to co? Tez pełnoprawna część tyle, że w dystrybucji cyfrowej i przeczuwam, że ten nowy to samo będzie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Tez mi się wydaje ze to będzie cos mniejszego na dystrybucje cyfrowa. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Przecież są okładki. To nie jest Digital Only. Ja tam czekam, FC zawsze były spoko. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Troche cicho o gierce dotad bylo jak na premiere luty 16. Oby bylo to cos wiekszego Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) FC1 - udany FC2 - nieudany FC3 - udany FC3 BD - nieudany (nieudany, bo nieczytelny ze względu na: kolorystykę, filtry i tylko "nocny czas" akcji) FC4 - udany FC Primal - nieudany, bo: nie widzę udanego gamepleju bez samopowtarzalnej broni palnej (ew. laserowej, itp.); poza tym nie widzę, gameplejowo i "moralnie", przyjemności w zabijaniu zwierząt (co było/jest najsłabszym elementem w FC 3/4 - głównie dlatego że za dużo tego było) - co ma być, jak sugeruje zwiastun, głównymi zadaniami gracza. Edytowane 7 października 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Chociaż by zmienili nazwę tej gry, ale przecież małolaty by nie kupiły gry która niema w nazwie Far cry, Assasin, CoD itp. ta branża umiera meh... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ark obecnie juz zjada tego niewydanego far kraja. xd Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Nawet nie porównywałbym do Arka. Ten twór będzie typowym casualowym sandboksem dla dzieci press X to win. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Totalne zero hajpu, chciałbym się mylić, ale ten Far Cry zapowiada się na jednego z większych paździerzy przyszłego roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi