Skocz do zawartości

Far Cry: Primal

Gość Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi cały czas chodzi o Primal, a nie poprzednie części. 

A no tak, ale te ogniska to też będzie kopia schematu. W sumie dla eksploracji może być ciekawie.

Widzę że Bison już położył krzyżyk...

Opublikowano

a co robiłeś? kradłeś czy pozyczales?

a co szpagat do prokuratury chcesz zrobić?

Opublikowano

Ubisoft to geniusze, teraz z FC mogą skakać po kolejnych epokach jak w AC. Następny pewnie FC: Apache z Indianami tylko zamienią sowę na orła, a mamuty na bizony. A może FC: Pharaoh w starożytnym Egipcie i z kontrolowaniem krokodyli w Nilu?

Opublikowano

Nie jest tak zle. Pewnie, ze gra nie urwie dupska (az sie prosi o tpp), ale jako gra FC moze spelnic swoja role. Strzaly z luku w pysk beda na pewno rajcowne.

"I know your fear" i logo Ubisoftu, hehe.

Opublikowano

Bosh Ubi, ileż razy można robić tą samą grę. :/

O ile po pierwszym zwiastunie miałem jeszcze nadzieję na coś dobrego, to po tym dłuższym gameplayu widać, że niewiele się zmieniło. Brak gunów na plus, cała reszta :/

Tym niemniej, pomysł aby wszystkie gry opierać na podobnym schemacie (open world, odkrywanie mapy z punktów widokowych itp. itd.) to z punktu widzenia korporacji pomysł niemal genialny. Dużo upraszcza na etapie planowania. Szkoda, że za tym nie idzie żadna widoczna poprawa jakości. ;)

Opublikowano (edytowane)

No to chyba największy "ból tyłka" w grach UBI - fajne settingi (Londyn, rewolucja francuska, Tybet itp. itd.) marnowane na średnie gry :/

Ale jak nie grałeś w żadnego Far Cry'a to podejrzewam, że będziesz się bawił całkiem dobrze :)

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

3 podobała mi się, 4 odpuściłem, bo wygląda jak kopiuj wklej, więc teraz prajmalka sobie ogram bo mnie nawet ciagnie i spoko setting, może nie nie bedzie az takiego deja vu :lapka:

Opublikowano

Przyznaję że za pomysł tak drastycznej zmiany settingu należy im sie pewien kredyt zaufania...

...ale to ubi więc będzie tak samo, ale bez broni. (a nie zdziwiłbym się jakby było tam coś na wzór proco-kuszy czy coś)

Opublikowano (edytowane)

Na gram.pl mi wyrzucają

to wystarczy ze zmienia epoki w FC , calkiem inaczej sie gra, a Ty co bys zmienil w FC?

Nie no ja rozumiem że niektórym to wystarczy żeby kupic grę i udowodnić devom że opłaca się być leniwym ale żeby doprowadzić do stanu gdzie brakuje już wyobraźni to smutne.

Edytowane przez Dr.Czekolada
  • Plusik 2
Opublikowano

tak jak myslalem - sam pomysl ciekawy i orginalny ale ni ch uja nie pasuje do tego typu gry. to by sie moglo sprawdzic jako dlc, bo 15godzinnego biegania z maczugą i łukiem, zeby odpalac kolejne ogniska i zabijac kolejne pantery, to ja sobie nie wyobrazam. ta gra bedzie odtwórcza po 1 maks 2 godzinach i wyląduje w lamusie gejmingu.

szkoda tylko, ze na swiecie jest tyle januszy te ku rwy i tak zarobią i branza dalej bedzie szła ku swojemu niechybnemu upadkowi. dobrze, ze jeszcze mamy perełki pokroju soulsów czy witchera.

• Plusik 3