Aligator 0 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Witam, Czy do konsoli PSone (nie PSX) istnieje coś takiego jak kabelek RGB najlepiej zakończony złączem Euro. Szukam po internetach i nie mogę znaleźć. Dokładnie nie wiem jak taki kabel się nazywa: "component", "composite"? Kabelek w każdym razie ma poprawiać jakość wyświetlanego obrazu. Lata temu miałem szarego PSXa i wydaje mi się że takie kable istniały. Być może kable od PS2 lub PS3 pasują, nie wiem. Proszę o pomoc i z góry dziękuję Cytuj
dziewiecpalcow 0 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Kable rgb pasują zarówno z psx jak i ps2 i ps3. Psx i psone to ta sama konsola tak naprawdę i wyświetla obraz w ten sam sposób tym samym wyjściem Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 W kablu rgb chodziło o to, aby kupić kabel z pełnym euro złączem bo były kable euro tylko z kilkoma pinami i wtedy chyba gry ntsc były czarno białe jak dobrze pamiętam. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 No ogolnie jakosc obrazu rgb "czincz" <<<<<<<<<<<<< rgb euro. Brac tylko olewac Cytuj
Aligator 0 Opublikowano 7 października 2015 Autor Opublikowano 7 października 2015 Ok, dziękuję. Czyli kabel SCART RGB zakończony wtykiem Euro dedykowany konsolą PS2 i PS3 w pełni spełni swoje zadanie? W sensie jakość obrazu będzie lepsza? Właśnie czekam na PSone, w zestawie jest taki kabelek jak na drugim zdjęciu - 2x RCA (audio) + 1x RCA (wideo). Kabelek jaki udało mi się znaleźć wygląda tak: Cytuj
Aligator 0 Opublikowano 7 października 2015 Autor Opublikowano 7 października 2015 Okok. Kablofon kupiony - taki jak na zdjęciu umieszczonym przeze mnie powyżej. Dziękuję za pomoc Cytuj
Extrimer 7 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ok, dziękuję. Czyli kabel SCART RGB zakończony wtykiem Euro dedykowany konsolą PS2 i PS3 w pełni spełni swoje zadanie? W sensie jakość obrazu będzie lepsza? Właśnie czekam na PSone, w zestawie jest taki kabelek jak na drugim zdjęciu - 2x RCA (audio) + 1x RCA (wideo). Kabelek jaki udało mi się znaleźć wygląda tak: o wiele lepsza, lepsze kolory, ostrosc, jakosc ogolna Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Seeeeeerio byla jakas roznica ? Cala generacja w niewiedzy ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi