dKc 9 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Witam, Postanowiłem sprzedać Xboxa 360. Zadanie to niełatwe, bo na allegro obecnie jest wystawionych chyba z milion sztuk hehe. Mam na koncie XBL 69 zł i szkoda tej kasy troche no i mam dylemat na co tą kasę wydać? Ma ktoś jakiś pomysł? Myślę, że ograłem już wszystko co najważniejsze na X'a, a to co mi się nie podobało odpuściłem. Czy są jakieś ekskluzywne, egzotyczne, mniej znane gry, które zmieściłyby się w tym przedziale cenowym? Cytuj
czeskimaster 3 274 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) Szklanej kuli nie mamy i nie wiemy w co grałeś i co Cię interesuje. Edytowane 8 października 2015 przez czeskimaster Cytuj
Extrimer 7 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 mniej wiecej w te gryhttp://www.gamerankings.com/browse.html?site=xbox360&cat=0&year=0&numrev=0&sort=0&letter=&search= Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) No to mniej więcej te ograj: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_%28seventh_generation%29#Xbox_360.2C_185_exclusives Z exów jRPG na pewno fajne jest Lost Odyssey, Blue Dragon.Może seria Fable.Nie wiem w co grałeś, dałeś linka do Gamefaqsów ze wszystkimi możliwymi grami posortowanymi od najlepszych - chyba że mam patrzeć tylko na wyniki z pierwszej strony. Edytowane 8 października 2015 przez _Red_ Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) I to jeszcze ma być jakaś gra, która zmieści się w cenie 69 zł.Wydaje mi się, że sprzedaj tego x'a, a konto sobie zostaw. Będziesz może miał kiedyś Xboxa One, albo Two. Chyba nie myślisz, że tak łatwo jest wyjść z tego nałogu? Edytowane 8 października 2015 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi