Opublikowano 13 października 20159 l by nie zrobic balaganu w glownych tematach tworze ten, tutaj mozna sie dzielic swoimi wrazeniami z pierwszego fabularnego dodatku do polskiego mejsasza
Opublikowano 13 października 20159 l Pierwszy quest, pierwszy bug i nie moge dokonczyc zadanie XD Ale ogolnie wiecej Wiedzmina czyli 12/10 i tytul Gry Generacji nie jest zagrozony.
Opublikowano 13 października 20159 l Kilka już postów wrażeń napisałem w poprzednim temacie (jakby ktoś z moderacji przykleił - byłoby miło). Oficjalnie na dziś skończyłem granie. Od 7 rano do teraz z jedną przerwą... ostatni raz wciągnął mnie tak tylko jeden tytuł = Wiedźmin 3 :) Dodatku nadal nie skończyłem (chociaż wyczuwam, że zostały mi już tylko 2/3 główne zadania i koniec zabawy). Podtrzymuje nadal wszystko co pisałem. Mamy jeszcze więcej najlepszej gry tego roku @Pawcio Shani w misji głównego wątku (już niektórzy wiedzą pewnie o której mówię) EDIT: Mam pytanie do osób które zaczęły nową postacią aby przejść dodatek - jak wygląda kwestia ekwipunku? Co dostaliście? miecz, pancerze, KASA - to wszystko jest ? Zaraz po przejściu odpalam ten dodatek 2 raz żeby wszystkie trofea nabić (platyna w podstawce zobowiązuje, aby również ten zacny dodatek wymasterować ). Edytowane 13 października 20159 l przez Sobies
Opublikowano 13 października 20159 l Jak chcemy rozpocząć dodatek to w którym momencie? Wczytuje się jakiegoś sejwa po ukończeniu gry na ~35lvl?
Opublikowano 13 października 20159 l Dodatek skończony:D. Główna oś pękła w okolicach 10 godzin. Klimat i unikalność tych zadań naprawdę nadają nowa świeżość. Podobnie jak zakończenie wątku Pana Lusterko i ostatnie jego wyzwanie. Z minusów na pewno , krotki wątek Shani:< , częste bugi(standard), mało kart jak i uzbrojenia. Pancerz kota nadal nie ma sobie równych. choć ostatni miecz dostał naprawdę ciekawą mechanikę. Il Brutto: 1) Zaczynasz grę od początku wraz z dodatkiem 2) Wczytujesz swojego save 3) Zaczynasz grę pre postacią z 3x lvl Edytowane 13 października 20159 l przez Woodknight
Opublikowano 13 października 20159 l Dodatek skończony:D. Główna oś pękła w okolicach 10 godzin. Klimat i unikalność tych zadań naprawdę nadają nowa świeżość. Podobnie jak zakończenie wątku Pana Lusterko i ostatnie jego wyzwanie. Z minusów na pewno , krotki wątek Shani:< , częste bugi(standard), mało kart jak i uzbrojenia. Pancerz kota nadal nie ma sobie równych. choć ostatni miecz dostał naprawdę ciekawą mechanikę. A możesz napisać w spoilerze małe info co to za miecz/jaka mechanika?
Opublikowano 13 października 20159 l [.spoiler] Jest to szabla Olgierda "Iris". Po zebraniu odpowiedniej ilości mocy wyzwala promień/fale energii. Otrzymujesz ją po uratowaniu właściciela. [./spoiler] Edytowane 13 października 20159 l przez Woodknight
Opublikowano 13 października 20159 l EDIT: Mam pytanie do osób które zaczęły nową postacią aby przejść dodatek - jak wygląda kwestia ekwipunku? Co dostaliście? miecz, pancerze, KASA - to wszystko jest ? Zaraz po przejściu odpalam ten dodatek 2 raz żeby wszystkie trofea nabić (platyna w podstawce zobowiązuje, aby również ten zacny dodatek wymasterować ). 32 poziom postaci i do rozdania punkty jak chcesz (+ jeden eliksir żeby to pozmieniać), 20000 kasy, praktycznie podstawowy zestaw uzbrojenia z jakim się zaczyna w Białym Sadzie tylko z podbitymi statami. Jakieś tam petardy, ulepszona jaskółka, garść innych pierdół. Wszystkie mapy są odblokowane i można robić większość zadań pobocznych + kontrakty, obozowiska bandytów, gniazda potworów, opuszczone miejsca (wku.rwia, bo miesza się z tymi nowymi).
Opublikowano 13 października 20159 l wie ktoś, gdzie jest set księżyca w nowiu dostępny? ale unikatset żmiji całkiem fajny, ale do mojego buildu bym musiał wrzucic kamień cięzar, a szkoda mi slotów.miecze niedźwiedzia zostają ze wzglęu na crit. okularki od magistra są zayebiste <3o fabule jeszcze nic nie napisze bo jeszcze nie skonczylem, ale pan lusterko to jest genialna postać xd
Opublikowano 13 października 20159 l Obecnie gram NG+ i mam 48 poziom postaci. Jak to będzie wyglądało gdy odpalę dodatek? Obniży poziom do 30? Trochę to zagmatwane Edytowane 13 października 20159 l przez Michał102
Opublikowano 13 października 20159 l Zgadza się. Właśnie zainstalowałem dodatek i w dzienniku zadań jest lvl 60+ Trochę lipa i nie wiem czy nie lepiej załadować zapis z końca gry.
Opublikowano 13 października 20159 l kto mi wreszcie powie jak zrobic ostatnią misje, tą zagadke, napiszcie mi w spoilerze bo juz godzine nad tym siedze rozumiem ze chodzi o odbicie w lustrze wody, ale jak sprawic, zeby sie tam pojawila? edit:dobra, mam Edytowane 13 października 20159 l przez Andżej
Opublikowano 13 października 20159 l Powiedźcie mi tylko czy po skończeniu dodatku, ta popkowa blizna schodzi Geraltowi? Tak lub nie w spoilerze.
Opublikowano 14 października 20159 l IMO powinna zostac na stale. Blizny sie nie goja, a jedynie przypominaja nam, ze przeszlosc zaistniala naprawde xD Edytowane 14 października 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 14 października 20159 l poki co jeden "bug", po sztormie i podczas walki aby uciec tym turasom konsola nie sfreezowala czy nie scrashowala - ona sie po prostu wyłączyła xd ale sama giera ajajajaj, jak ja kocham te ich questy, nigdy sie nie znudzą, już czekam na kolejne dlc
Opublikowano 14 października 20159 l Ten dodatek jakos odzielnie sie odpala, czy po prostu jest nowe miejsce nieodkryte na mapie ?
Opublikowano 14 października 20159 l nie no w grze nagle ci dodaje questa na tym sejvie co skonczyles fabule z podstawki
Opublikowano 14 października 20159 l Ogólnie to północny wschód mapki jest przerobiony pod ten dodatek i trochę Oxenfurt. Ja zacząłem na sejwie z końca gry, bo na ng+ mam tylko lekko ponad 40lvl a dodatek wymaga na nim 60lvl. Na pierwszym przejściu to 30+. Później skończę go jeszcze raz na ng+ bo jest goty. Edytowane 14 października 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 14 października 20159 l Dostaliscie Dyplom Praworządnego Płatnika?Oczywiście. xD Ta scenka była świetna.
Opublikowano 14 października 20159 l No scena super. Jak zapytał Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich? to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy . Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka Goty dlc do goty gry
Opublikowano 14 października 20159 l Co ten dodatek to ja nawet nie wiem, majstersztyk. Jestem po jakis 4-5 godzinach i juz jestem zachwycony z zawartosci a obstawiam ze dopiero jakies 1/3 za mna max. Co prawda poziom trudnosci niezbyt wywazony jak dla mnie, bo pierwszego bossa na death march zaciukalem w 30 sekund a do kolejnej teoretyczniej latwiejszej walki mialem z 8 podejsc ale to juz czepianie sie na sile. Edytowane 14 października 20159 l przez BoryzPL