Daffy 10 568 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 by nie zrobic balaganu w glownych tematach tworze ten, tutaj mozna sie dzielic swoimi wrazeniami z pierwszego fabularnego dodatku do polskiego mejsasza Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Shani ma świetny tyłek ! 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Pierwszy quest, pierwszy bug i nie moge dokonczyc zadanie XD Ale ogolnie wiecej Wiedzmina czyli 12/10 i tytul Gry Generacji nie jest zagrozony. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Kilka już postów wrażeń napisałem w poprzednim temacie (jakby ktoś z moderacji przykleił - byłoby miło). Oficjalnie na dziś skończyłem granie. Od 7 rano do teraz z jedną przerwą... ostatni raz wciągnął mnie tak tylko jeden tytuł = Wiedźmin 3 :) Dodatku nadal nie skończyłem (chociaż wyczuwam, że zostały mi już tylko 2/3 główne zadania i koniec zabawy). Podtrzymuje nadal wszystko co pisałem. Mamy jeszcze więcej najlepszej gry tego roku @Pawcio Shani w misji głównego wątku (już niektórzy wiedzą pewnie o której mówię) EDIT: Mam pytanie do osób które zaczęły nową postacią aby przejść dodatek - jak wygląda kwestia ekwipunku? Co dostaliście? miecz, pancerze, KASA - to wszystko jest ? Zaraz po przejściu odpalam ten dodatek 2 raz żeby wszystkie trofea nabić (platyna w podstawce zobowiązuje, aby również ten zacny dodatek wymasterować ). Edytowane 13 października 2015 przez Sobies Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Jak chcemy rozpocząć dodatek to w którym momencie? Wczytuje się jakiegoś sejwa po ukończeniu gry na ~35lvl? Cytuj
Woodknight 83 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Dodatek skończony:D. Główna oś pękła w okolicach 10 godzin. Klimat i unikalność tych zadań naprawdę nadają nowa świeżość. Podobnie jak zakończenie wątku Pana Lusterko i ostatnie jego wyzwanie. Z minusów na pewno , krotki wątek Shani:< , częste bugi(standard), mało kart jak i uzbrojenia. Pancerz kota nadal nie ma sobie równych. choć ostatni miecz dostał naprawdę ciekawą mechanikę. Il Brutto: 1) Zaczynasz grę od początku wraz z dodatkiem 2) Wczytujesz swojego save 3) Zaczynasz grę pre postacią z 3x lvl Edytowane 13 października 2015 przez Woodknight Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Dodatek skończony:D. Główna oś pękła w okolicach 10 godzin. Klimat i unikalność tych zadań naprawdę nadają nowa świeżość. Podobnie jak zakończenie wątku Pana Lusterko i ostatnie jego wyzwanie. Z minusów na pewno , krotki wątek Shani:< , częste bugi(standard), mało kart jak i uzbrojenia. Pancerz kota nadal nie ma sobie równych. choć ostatni miecz dostał naprawdę ciekawą mechanikę. A możesz napisać w spoilerze małe info co to za miecz/jaka mechanika? Cytuj
Woodknight 83 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) [.spoiler] Jest to szabla Olgierda "Iris". Po zebraniu odpowiedniej ilości mocy wyzwala promień/fale energii. Otrzymujesz ją po uratowaniu właściciela. [./spoiler] Edytowane 13 października 2015 przez Woodknight 1 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 EDIT: Mam pytanie do osób które zaczęły nową postacią aby przejść dodatek - jak wygląda kwestia ekwipunku? Co dostaliście? miecz, pancerze, KASA - to wszystko jest ? Zaraz po przejściu odpalam ten dodatek 2 raz żeby wszystkie trofea nabić (platyna w podstawce zobowiązuje, aby również ten zacny dodatek wymasterować ). 32 poziom postaci i do rozdania punkty jak chcesz (+ jeden eliksir żeby to pozmieniać), 20000 kasy, praktycznie podstawowy zestaw uzbrojenia z jakim się zaczyna w Białym Sadzie tylko z podbitymi statami. Jakieś tam petardy, ulepszona jaskółka, garść innych pierdół. Wszystkie mapy są odblokowane i można robić większość zadań pobocznych + kontrakty, obozowiska bandytów, gniazda potworów, opuszczone miejsca (wku.rwia, bo miesza się z tymi nowymi). Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 wie ktoś, gdzie jest set księżyca w nowiu dostępny? ale unikatset żmiji całkiem fajny, ale do mojego buildu bym musiał wrzucic kamień cięzar, a szkoda mi slotów.miecze niedźwiedzia zostają ze wzglęu na crit. okularki od magistra są zayebiste <3o fabule jeszcze nic nie napisze bo jeszcze nie skonczylem, ale pan lusterko to jest genialna postać xd Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Obecnie gram NG+ i mam 48 poziom postaci. Jak to będzie wyglądało gdy odpalę dodatek? Obniży poziom do 30? Trochę to zagmatwane Edytowane 13 października 2015 przez Michał102 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Na NG+ lvl do dodatku to 60+. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Zgadza się. Właśnie zainstalowałem dodatek i w dzienniku zadań jest lvl 60+ Trochę lipa i nie wiem czy nie lepiej załadować zapis z końca gry. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) kto mi wreszcie powie jak zrobic ostatnią misje, tą zagadke, napiszcie mi w spoilerze bo juz godzine nad tym siedze rozumiem ze chodzi o odbicie w lustrze wody, ale jak sprawic, zeby sie tam pojawila? edit:dobra, mam Edytowane 13 października 2015 przez Andżej Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Powiedźcie mi tylko czy po skończeniu dodatku, ta popkowa blizna schodzi Geraltowi? Tak lub nie w spoilerze. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) IMO powinna zostac na stale. Blizny sie nie goja, a jedynie przypominaja nam, ze przeszlosc zaistniala naprawde xD Edytowane 14 października 2015 przez MEVEK Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 poki co jeden "bug", po sztormie i podczas walki aby uciec tym turasom konsola nie sfreezowala czy nie scrashowala - ona sie po prostu wyłączyła xd ale sama giera ajajajaj, jak ja kocham te ich questy, nigdy sie nie znudzą, już czekam na kolejne dlc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Ten dodatek jakos odzielnie sie odpala, czy po prostu jest nowe miejsce nieodkryte na mapie ? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 nie no w grze nagle ci dodaje questa na tym sejvie co skonczyles fabule z podstawki Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Ogólnie to północny wschód mapki jest przerobiony pod ten dodatek i trochę Oxenfurt. Ja zacząłem na sejwie z końca gry, bo na ng+ mam tylko lekko ponad 40lvl a dodatek wymaga na nim 60lvl. Na pierwszym przejściu to 30+. Później skończę go jeszcze raz na ng+ bo jest goty. Edytowane 14 października 2015 przez ireniqs Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Dostaliscie Dyplom Praworządnego Płatnika? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Dostaliscie Dyplom Praworządnego Płatnika?Oczywiście. xD Ta scenka była świetna. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 No scena super. Jak zapytał Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich? to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy . Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka Goty dlc do goty gry Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Co ten dodatek to ja nawet nie wiem, majstersztyk. Jestem po jakis 4-5 godzinach i juz jestem zachwycony z zawartosci a obstawiam ze dopiero jakies 1/3 za mna max. Co prawda poziom trudnosci niezbyt wywazony jak dla mnie, bo pierwszego bossa na death march zaciukalem w 30 sekund a do kolejnej teoretyczniej latwiejszej walki mialem z 8 podejsc ale to juz czepianie sie na sile. Edytowane 14 października 2015 przez BoryzPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi