raf1ki 2 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Moim zdaniem nabijanie kasy w W3 poprzez wykorzystanie glitchy mija się z celem. Grając na najwyższym poziomie kasy miałem tyle że i tak nie było co z nią robić. Dopiero Serca z Kamienia i rozwijania kupca od zaklinania broni/pancerzy pozwolilło na wydania większej ilości kasy (jak dla mnie akurat te słowa runiczne były słabo przydatne). Pewnie będę powtarzał zdanie innych ale co tam ^_^ . Tak powinno się robić dodatki, fabuła, postacie, bossowie wszystko to na bardzo wysokim poziomie. W szczególności zachwyciła mnie postać Pana Lusterko: tajemniczy, przebiegły, okrutny no i ten świetnie dobrany głos w Polskiej wersji językowej. CDP dokonało tego czego większość studiów nie potrafi zrobić lub nie chce, czyli zrobić dodatek do gry odpowiadający cenie ( a nie maści DLC za nie wiadomo jakie pieniądze i dające na jedno wielkie (pipi)), a co najważniejsze posiadający fabułę nawet lepszą niż w podstawce. Następny dodatek biorę w ciemno, bo mam mega kredyt zaufania do tego co robi CDP. Święta prawda, W3 przeszedłem już dwa razy na Drodze ku zagłady, platynka wpadłą, Serca z Kamienia zakończone i mogę potwierdzić tylko, że ta gra jest wybitna. Piękny świat, ciekawie prowadzone questy poboczne, poprostu chce się grać. Szkoda tylko, że na kolejne DLC przyjdzie jeszcze trochę poczekać Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Wystarczy zrobić wszystkie znaki zapytania na Skellige i sprzedać te wszystkie zbroje i bronie. Kasy tyle, że nie ma na co wydawać. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Pytanie może śmieszne, ale od typa, który ma arachnofobię uzasadnione Wiem, że nowymi przeciwnikami są pająki. Dużo w dodatku tego ścierwa się panoszy? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) Nie, były chyba ze 3 albo 4 starcia(w jaskiniach). Spoko, ja też mam tę dolegliwość i dałem radę, po prostu napier.dalałem X, żeby jak najszybciej to zabić. Edytowane 25 listopada 2015 przez suteq Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Ja to ścierwo w grach napier.dalam z zamkniętymi oczami, a wcześniej koniecznie muszę zobaczyć na YT jak wygląda design, by "się nastawić" Ostatnio miałem problem z graniem w Skyrima jak te wielkie bydlaki znienacka spadały z góry w jaskiniach. Na szczęście w Bloodborne było tego mało. Paskudna dolegliwość. Horrory, Silent Hille, Alien itd. - nie robi mi to. Za to pająki w grach powodują u mnie gęsią skórę i nadmierną potliwość. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 No nie tak dużo i nie są aż tak obrzydliwe. Limbo przeszedłeś? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 ten jest słodziak <3 Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Mustang, w Limbo nie grałem, ale wiem, że się ucieka przed takim s(pipi)ielem Andżej, przejrzałem Cię, kawałek zdjęcia się załadował, więc wiedziałem, czego się spodziewać. Zjedz hot-doga 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Z trzeciej osoby jak się zabija te pająki, to tak straszyć nie będą, ale w Skyrimie to musiała być dla Ciebie masakra xd Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 z setem niedźwiedzia zaklętym w lekkość, to w tej grze nic cie nie przestraszy, insane; ) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 No nie tak dużo i nie są aż tak obrzydliwe. Limbo przeszedłeś? O kur.wa, w Limbo to ja w ch.uj się bałem tej sekwencji. Grę przeszedłem z 3 razy i za każdym razem boję się tak samo. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Takze wrocilem do Wiedzmina i znowu nie moglem sie oderwac! Piekna jest ta gra, dodatek zapowiada sie rewelacyjnie, juz pierwszy boss mocno dal w kosc, widoki i klimat po raz kolejny powala,jak dla mnie jedna z najlepszych gier obecnej generacji! Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Tyle czasu minęło, ktoś musi to w końcu napisać. W tytule tematu jest błąd, proszę o zmianę nazwy na "Serca z Kamienia". Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Witam forumowicze. Mam mały problem jak go... pobrać. Kupiłem wersję pudełkową dodatku (ps4), ale niestety nie ma mnie teraz w Polsce bym sam mógł obadać paczkę więc poprosiłem brata o pomoc. Wysłał mi tylko jakiś 12-cyfrowy kod i nic więcej. Otóż moje głupie pytanie brzmi - gdzie mam ten kod wpisać? W menu głównym gry? PSN? Pewnie w pudełku jest instrukcja "step by step", ale niestety nie mam do niej dostępu. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Witam forumowicze. Mam mały problem jak go... pobrać. Kupiłem wersję pudełkową dodatku (ps4), ale niestety nie ma mnie teraz w Polsce bym sam mógł obadać paczkę więc poprosiłem brata o pomoc. Wysłał mi tylko jakiś 12-cyfrowy kod i nic więcej. Otóż moje głupie pytanie brzmi - gdzie mam ten kod wpisać? W menu głównym gry? PSN? Pewnie w pudełku jest instrukcja "step by step", ale niestety nie mam do niej dostępu.Na ps store w opcji zrealizuj kod. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Czy zadanie Skazani na Drakenborg jest zbugowane? jestem w jaskini, jest skrzynka ale nie mogę nic zrobić. Mam też wrażenie że już tam byłem wcześniej... Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) ja mialem tak ze ją wylootowalem tę skrzynke a dalej sie swiecila na czerwono a na mapie byl zolty obszar poszukiwan i quest nie wpadł ;p Edytowane 30 listopada 2015 przez Andżej Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Mam podobnie, z tym że skrzynka w ogóle się nie świeci. Dobra, olewam. :F Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Przeszedł ktoś na najwyższym poziomie ? Mam problem z upiorem (boss) który błyskawicznie odnawia sobie energię (obrazy). Próbowałem wielu olejów/odwarów i max 1/4 paska zeszło. Edytowane 9 grudnia 2015 przez Popa Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Quen, okładanie mieczem i od razu niszcz aktywny obraz. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) 1. Czy trzeba rozpocząć grę od jakiegoś konkretnego poziomu? 33 styknie? 2. Czy gdzieś znajdę intrukcję gry w Gwinta? Kupiłem limitkę, mam talię, ale grać nie umiem Edytowane 9 grudnia 2015 przez Maiden Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 1. Czy trzeba rozpocząć grę od jakiegoś konkretnego poziomu? 33 styknie? 2. Czy gdzieś znajdę intrukcję gry w Gwinta? Kupiłem limitkę, mam talię, ale grać nie umiem Masz trzy metody rozpoczęcia dodatku. Po zainstalowaniu gra w menu sama ci je opisze.Pograj z karczmarzami w grze i szybko złapiesz zasady. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Dodatek jest na normalnej grze bodajże od 30-32 levelu więc spokojnie możesz grać. W Gwinta najlepiej się nauczyć grać podczas partyjek w samej grze, choć też mi dużo kumpel pomógł, gdy sam grając mówił mi co robi, dlaczego i jak to ogólnie działa. Instrukcja do gry w gwinta jest w limitkach dodatku, w limitce do Xboxa One niestety takiej nie ma. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Quen, okładanie mieczem i od razu niszcz aktywny obraz. Tak już wcześniej robiłem, ale czasami za późno niszczyłem i większość energii odzyskał. I tak w kółko... Ewentualnie zagram na niższym. Z tego co przeczytałem na różnych forach to wiele osób ma z tym problem na najwyższym poziomie. Edytowane 9 grudnia 2015 przez Popa Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Możesz na niższym, nie ma za to i tak osiągnięcia. Nie wiem, nie miałem szczególnych problemów, może lepszy miecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi