raf1ki 2 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Moim zdaniem nabijanie kasy w W3 poprzez wykorzystanie glitchy mija się z celem. Grając na najwyższym poziomie kasy miałem tyle że i tak nie było co z nią robić. Dopiero Serca z Kamienia i rozwijania kupca od zaklinania broni/pancerzy pozwolilło na wydania większej ilości kasy (jak dla mnie akurat te słowa runiczne były słabo przydatne). Pewnie będę powtarzał zdanie innych ale co tam ^_^ . Tak powinno się robić dodatki, fabuła, postacie, bossowie wszystko to na bardzo wysokim poziomie. W szczególności zachwyciła mnie postać Pana Lusterko: tajemniczy, przebiegły, okrutny no i ten świetnie dobrany głos w Polskiej wersji językowej. CDP dokonało tego czego większość studiów nie potrafi zrobić lub nie chce, czyli zrobić dodatek do gry odpowiadający cenie ( a nie maści DLC za nie wiadomo jakie pieniądze i dające na jedno wielkie (pipi)), a co najważniejsze posiadający fabułę nawet lepszą niż w podstawce. Następny dodatek biorę w ciemno, bo mam mega kredyt zaufania do tego co robi CDP. Święta prawda, W3 przeszedłem już dwa razy na Drodze ku zagłady, platynka wpadłą, Serca z Kamienia zakończone i mogę potwierdzić tylko, że ta gra jest wybitna. Piękny świat, ciekawie prowadzone questy poboczne, poprostu chce się grać. Szkoda tylko, że na kolejne DLC przyjdzie jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Wystarczy zrobić wszystkie znaki zapytania na Skellige i sprzedać te wszystkie zbroje i bronie. Kasy tyle, że nie ma na co wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 Pytanie może śmieszne, ale od typa, który ma arachnofobię uzasadnione Wiem, że nowymi przeciwnikami są pająki. Dużo w dodatku tego ścierwa się panoszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) Nie, były chyba ze 3 albo 4 starcia(w jaskiniach). Spoko, ja też mam tę dolegliwość i dałem radę, po prostu napier.dalałem X, żeby jak najszybciej to zabić. Edytowane 25 listopada 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 Ja to ścierwo w grach napier.dalam z zamkniętymi oczami, a wcześniej koniecznie muszę zobaczyć na YT jak wygląda design, by "się nastawić" Ostatnio miałem problem z graniem w Skyrima jak te wielkie bydlaki znienacka spadały z góry w jaskiniach. Na szczęście w Bloodborne było tego mało. Paskudna dolegliwość. Horrory, Silent Hille, Alien itd. - nie robi mi to. Za to pająki w grach powodują u mnie gęsią skórę i nadmierną potliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 No nie tak dużo i nie są aż tak obrzydliwe. Limbo przeszedłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 ten jest słodziak <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 Mustang, w Limbo nie grałem, ale wiem, że się ucieka przed takim s(pipi)ielem Andżej, przejrzałem Cię, kawałek zdjęcia się załadował, więc wiedziałem, czego się spodziewać. Zjedz hot-doga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Z trzeciej osoby jak się zabija te pająki, to tak straszyć nie będą, ale w Skyrimie to musiała być dla Ciebie masakra xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 z setem niedźwiedzia zaklętym w lekkość, to w tej grze nic cie nie przestraszy, insane; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 No nie tak dużo i nie są aż tak obrzydliwe. Limbo przeszedłeś? O kur.wa, w Limbo to ja w ch.uj się bałem tej sekwencji. Grę przeszedłem z 3 razy i za każdym razem boję się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Takze wrocilem do Wiedzmina i znowu nie moglem sie oderwac! Piekna jest ta gra, dodatek zapowiada sie rewelacyjnie, juz pierwszy boss mocno dal w kosc, widoki i klimat po raz kolejny powala,jak dla mnie jedna z najlepszych gier obecnej generacji! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Tyle czasu minęło, ktoś musi to w końcu napisać. W tytule tematu jest błąd, proszę o zmianę nazwy na "Serca z Kamienia". Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Witam forumowicze. Mam mały problem jak go... pobrać. Kupiłem wersję pudełkową dodatku (ps4), ale niestety nie ma mnie teraz w Polsce bym sam mógł obadać paczkę więc poprosiłem brata o pomoc. Wysłał mi tylko jakiś 12-cyfrowy kod i nic więcej. Otóż moje głupie pytanie brzmi - gdzie mam ten kod wpisać? W menu głównym gry? PSN? Pewnie w pudełku jest instrukcja "step by step", ale niestety nie mam do niej dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Witam forumowicze. Mam mały problem jak go... pobrać. Kupiłem wersję pudełkową dodatku (ps4), ale niestety nie ma mnie teraz w Polsce bym sam mógł obadać paczkę więc poprosiłem brata o pomoc. Wysłał mi tylko jakiś 12-cyfrowy kod i nic więcej. Otóż moje głupie pytanie brzmi - gdzie mam ten kod wpisać? W menu głównym gry? PSN? Pewnie w pudełku jest instrukcja "step by step", ale niestety nie mam do niej dostępu.Na ps store w opcji zrealizuj kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Czy zadanie Skazani na Drakenborg jest zbugowane? jestem w jaskini, jest skrzynka ale nie mogę nic zrobić. Mam też wrażenie że już tam byłem wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) ja mialem tak ze ją wylootowalem tę skrzynke a dalej sie swiecila na czerwono a na mapie byl zolty obszar poszukiwan i quest nie wpadł ;p Edytowane 30 listopada 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Mam podobnie, z tym że skrzynka w ogóle się nie świeci. Dobra, olewam. :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Przeszedł ktoś na najwyższym poziomie ? Mam problem z upiorem (boss) który błyskawicznie odnawia sobie energię (obrazy). Próbowałem wielu olejów/odwarów i max 1/4 paska zeszło. Edytowane 9 grudnia 2015 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 Quen, okładanie mieczem i od razu niszcz aktywny obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) 1. Czy trzeba rozpocząć grę od jakiegoś konkretnego poziomu? 33 styknie? 2. Czy gdzieś znajdę intrukcję gry w Gwinta? Kupiłem limitkę, mam talię, ale grać nie umiem Edytowane 9 grudnia 2015 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 1. Czy trzeba rozpocząć grę od jakiegoś konkretnego poziomu? 33 styknie? 2. Czy gdzieś znajdę intrukcję gry w Gwinta? Kupiłem limitkę, mam talię, ale grać nie umiem Masz trzy metody rozpoczęcia dodatku. Po zainstalowaniu gra w menu sama ci je opisze.Pograj z karczmarzami w grze i szybko złapiesz zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 Dodatek jest na normalnej grze bodajże od 30-32 levelu więc spokojnie możesz grać. W Gwinta najlepiej się nauczyć grać podczas partyjek w samej grze, choć też mi dużo kumpel pomógł, gdy sam grając mówił mi co robi, dlaczego i jak to ogólnie działa. Instrukcja do gry w gwinta jest w limitkach dodatku, w limitce do Xboxa One niestety takiej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Quen, okładanie mieczem i od razu niszcz aktywny obraz. Tak już wcześniej robiłem, ale czasami za późno niszczyłem i większość energii odzyskał. I tak w kółko... Ewentualnie zagram na niższym. Z tego co przeczytałem na różnych forach to wiele osób ma z tym problem na najwyższym poziomie. Edytowane 9 grudnia 2015 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 Możesz na niższym, nie ma za to i tak osiągnięcia. Nie wiem, nie miałem szczególnych problemów, może lepszy miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi