Andżej 2 268 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) No scena super. Jak zapytał Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich? to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy . Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka Goty dlc do goty gry najbardziej mi sie podbał gag z zebraniem magicznego domu ze skarbca, jak geralt go cchcial podniesc, zapalil swieczki przez przypadek i powiedzial "cholerne swieczki!" xddd no i pan lusterko... ta postać jest najbardziej kozacka z całego uniwersum wiesława Edytowane 14 października 2015 przez Andżej Cytuj
Janush 224 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Mam problem z misją Hulaj Dusza ;/ Jest ze mna duch Witolda i jedziemy na to wesele na które Geralt miał iść. Na miejscu czeka na nas Shani i jak chce z nią pogadać i zacząć misję to jest tylko: "taak, co chcesz Geralt ? " i to wszystko ;/ Próbowałem medytować i rozpocząć misję w różnych godzinach, ale to nic nie dawało ... Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Mam problem z misją Hulaj Dusza ;/ Jest ze mna duch Witolda i jedziemy na to wesele na które Geralt miał iść. Na miejscu czeka na nas Shani i jak chce z nią pogadać i zacząć misję to jest tylko: "taak, co chcesz Geralt ? " i to wszystko ;/ Próbowałem medytować i rozpocząć misję w różnych godzinach, ale to nic nie dawało ... A ubrałeś się w weselny strój suszący się przed domkiem na lewo od Shani? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Wczytałem 2 save'y wcześniej grę i wszystko śmiga Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Wiedźmin 3: Serca z Kamienia za 10 zł (działa z wersją GOG - sam sprawdziłem). http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL/pd/ThemeID.8605700/productID.327996500/The_Witcher_3:_Wild_Hunt_-_Hearts_of_Stone.html?ncid=287-3-None-1-3-aflt-32-12-aff--17-19-7-0614 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 No scena super. Jak zapytał Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich? to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy . Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka Goty dlc do goty gry najbardziej mi sie podbał gag z zebraniem magicznego domu ze skarbca, jak geralt go cchcial podniesc, zapalil swieczki przez przypadek i powiedzial "cholerne swieczki!" xddd no i pan lusterko... ta postać jest najbardziej kozacka z całego uniwersum wiesława Cd projekt pokazuje tymi gagami dystans do swoich produktów. Mało która firma potrafi śmiać się z siebie Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 A jak wygląda to jeżeli jeszcze nie grałem w W3? Kupiłem grę + dodatek i być może dziś uda mi się w końcu trochę pograć. Zacznę od nowa i po 30lvlu wpadnie dodatek czy od razu dostanę boost na 30lvl? Jak to fizycznie wygląda w menu gry żebym wiedział co wybrać Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 O jenusiu ale ten dodatek dobry pod każdym względem jest wspaniały a po 334 patchu gra się wyśmienicie. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Motyw z Poborcą podatkowym rozwalił mnie doszczętnie - CDPR Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Przy motywie z Witoldem prawie sie zeszczalem ze smiechu. XD GOTY postac. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 No ma na imię jak mój dziadek od razu zapałałem do niego sympatią. A jak zaczął wyrywać Shani to leżałem ze śmiechu Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Ktos z Was zna tytul tej piosenki z DLC ktore jest pod koniec? Z ta taka jakby wyliczanka spiewana przez dzieci wpleciony w ten motyw przewodni? Edytowane 17 października 2015 przez BoryzPL Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ktos z Was zna tytul tej piosenki z DLC ktore jest pod koniec? Z ta taka jakby wyliczanka spiewana przez dzieci wpleciony w ten motyw przewodni? "gifted man brings gifts galore" ? https://open.spotify.com/track/2TIjrhkXVtl9m0v5BRLy2M 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Omg, ale masakra mam ten album na liscie w spotify, ale nie zwrocilem uwagi ze lista sie przesuwa i myslalem ze tylko 7 kawalkow bylo Co za fail... Ale teraz przynajmniej latwiej bedzie znalezc polska wersje Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Skąd wziąć kasę w ilościach hurtowych? Miałem ~11k po ukończeniu podstawki i zrobieniu prawie całego zestawu niedźwiedzia. 5k już poszło na runotwórcę a z tego co można wyczytać potrzeba jej dużo więcej. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Zrobiłem 2/3 z głównego questu i wydaje mi się, że zbliżam się powoli do końca. Jak na razie bardzo mi się podoba aczkolwiek mam pytanko Czy napad dało się przeprowadzić całkowicie po cichu czy jednak i tak rozpierducha jest nieunikniona? W ogóle podczas walki ze strażnikami jeden z nich rzucił tekst "Twoja stara pierze w rzece". XD No i jakieś nowe wersje ekwipunku dodali tzn. mistrzowskie zbroje/miecze i nie wiem czy to jakiś bug czy coś, ale zbierałem jakiś ekwipunek gdzie zadanie było na lvl 4, chyba 16 i 26 aczkolwiek wiem, że tego nie zbierałem wcześniej(a jestem pewien, że chyba wszystko zebrałem) bo było to w Kaer Morhen i z map, których nigdy wcześniej nie widziałem. Edytowane 17 października 2015 przez suteq Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Skąd wziąć kasę w ilościach hurtowych? Miałem ~11k po ukończeniu podstawki i zrobieniu prawie całego zestawu niedźwiedzia. 5k już poszło na runotwórcę a z tego co można wyczytać potrzeba jej dużo więcej. No jest myk na szybka kase z którego musiałem skorzystać bo wszystkie mapki wyczyszczone a kasy na runy brakło. Chyba działa u każdego kowala/płatnerza, u Hatoriego i w oxenfurcie działało. Nie żebym popierał takie czity w grach ale czasem nie ma wyjścia Edytowane 17 października 2015 przez kudlaty88 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Dodatek GOTY. Wybaczam (nadal) gówniany system walki. Dopiero na końcu kiedy wszystko złożyło się w całosć przypomniałem sobie z kim kojarzy mi się ta cała historia. Z Panem Twardowskim Darz bór! Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Właśnie ukończyłem dodatek. Dosyć krótki, mogliby dodać więcej pobocznych zadań (no chyba, że coś pominąłem - alchemik, kobieta i zaklinacz?). Historia bardzo dobra, ciekawe zadania. Nareszcie poprawili walki z bossami, tych dwóch występujących w dodatku jak dla mnie o wiele ciekawszych niż walki z dzikim gonem. Znalazł ktoś może stalowy miecz żmii? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 stalowy miecz znalazłem w skarbcu z questa w Oxenfurcie Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Dzisiaj zrobiłem trochę spontaniczny zakup, bo będąc w media dostrzegłem akurat ostatnia sztukę dodatku z kartami i jakoś nie potrafiłem sobie odmówić ;p wieczorem ściągnę i zobaczymy czy rzeczywiście jest tak dobrze jak mówicie ;d Cytuj
Cris 120 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Na końcu dodatku gdy Mr. Lusterko proponuje nam różne nagrody wybrałem, że nic od ch*ja nie chcę. Czy ktoś wybrał jakieś inne opcje i co po nich nastąpiło? ? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Ja się obsrałem i też podziękowałem. Znając dokonania CDPR bałem się, że czeka mnie kolejne 10h contentu a mam inne gry do ogrania. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 O to widzę, że mieliście złe zakończenie. Ja też najpierw to wybrałem, ale potem wczytałem save'a i przeszkodziłem panowi Lusterko w zabraniu duszy Olgierda i wtedy Geralt zaproponował układ 2 dusze uwolnione jeśli uda mu się rozwiązać jego zagadkę. Udało mi się. Bardzo dobre zakończenie. W ogóle to historia jest bardzo podobna do historii pana Twardowskiego, który zaprzedał duszę diabłu. W obu historiach jest również księżyc. Można to też lekko porównywać do Fausta. Fabularnie znowu Redzi rozwalili. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Jak złe? skurwysyn poszedł do diabła i tyle! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi