simonldz 21 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Witam, chciałem odbudować swoją baze danych zaraz po instalacji dlc do wieśka ale wyskoczył mi komunikat "nie można odbudować bazy danych. Niektóre aplikacje mogą nie być wyświetlane, a niektóre ustawienia mogły zostać przywrócone do domyślnych wartości. (ce-33179-3) ktoś może pomóc i poradzić co się dzieje? Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Bardzo mi przykro. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Składam kondolencje. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 października 2015 Autor Opublikowano 14 października 2015 Gimbusy się nakręcają Jest tutaj ktoś dorosły? \ Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Odbuduj bazę danych i tyle, w czym widzisz problem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 No ale przeciez nie może bo mu plejstejszyn mówi, że nie może. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 A czytałeś w internetach co oznacza ten kod błędu czy nie bo po co? Jeżeli coś poważniejszego to być może tylko formacik dysku ps4 może pomóc. Ja miałem coś takiego że odbudowa bazy danych zapetlala się po niepoprawynm wyłączeniu konsoli. Tylko przywrócenie systemu do ustawień fabrycznych pomogło. Oczywiście wszystkie dane z dysku poszły się kochać. Zależy czy problem jest poważny czy nie. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 października 2015 Autor Opublikowano 14 października 2015 Wczoraj właśnie jeszcze przeprowadziłem format (ta szybka wersja) i dzisiaj pobieram aplikacje jeszcze raz i mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Czytałem co ten kod oznacza tylko, że miałem wszystko pobrane więc zastanawiało mnie czemu ten błąd się pojawił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi