chmurqab 3 192 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7lNCFqqZvJI Gra pojawi się u nas 6 listopada, ktoś może bierze bundle z amiibo? Niestety recenzje zebrała mocno średnie, ale zestaw jest w dość sensownej cenie, więc kusi trochę własnoręczne przetestowanie. A swoją drogą to szkoda, że robocik, po bardzo ciekawym i trochę niedocenionym debiucie na GCN będzie prawdopodobnie kończyć w ten sposób.. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Wygląda marnie, zresztą to nic nowego jeśli mówimy o nadchodzących premierach na 3dsa. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 żenada, lepsze gry są za darmo na komórki Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Sporo gier eshopowych, które kosztują ~ 40 zł albo i mniej wygląda bardziej rozbudowanie. A tu jeszcze wersja z Amiibo... trochę za dużo jak na coś takiego. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 gra jest bardzo sympatycznym platformerem, póki co, nie rozumiem pojazdów po nim hitem na pewno nie jest, ale solidnym tytułem Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Mam akurat okazję ogrywać Zip Lash. Wprawdzie jestem dopiero po kilku poziomach, ale na razie nic nie zwiastuje katastrofy. Gra się w to niezgorzej. Jeśli później nic się psuje, to przyznam, że nie wiem skąd te oceny. Złe pierwsze wrażenie? Fani pierwowzoru? Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Pograłem w demo (za dużo powiedziane, to demo trwa 5 minut) i, nie wiem, może to tylko takie wrażenie, ale żądanie 100 złotych za beznadziejnie prostą przygodówkę opartą na jednym myku to trochę zdzierstwo. Domyślam się, że w pełnej wersji jest coś więcej i ogólnie to sympatyczna gra (chociaż muzyka fatalna), ale no... i pewnie za szybko nie stanieje. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 https://cdp.pl/chibi-robo-zip-lash-chibi-robo-amiibo.html zastanawiam sie czy brać ;/ Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 15 lipca 2016 Autor Opublikowano 15 lipca 2016 Taka sama cena w KiGu. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 Za tyle można wziąć dla samego amiibo. Gierka mocno średnia, ale solidna, nie oczekujcie cudów, jeden gimmick wykorzystywany całą grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi