krupek 15 474 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 210 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nie no c0rwa właśnie jem kanapeczki i jest git tylko muszę przyznać się przed zagrajmerami że troche przesadziłem z solą ale i tak jestem dumny z mojego pierwszego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego czas na zakwas, młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 210 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nie wiem czy jestem gotowy. To nie są c0rwa żarty Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 233 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 12 minut temu, krupek napisał: Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Nie no zeby zrobic takiego napierdzianego powietrzem to troche trzeba sie wysilic. Obstawiam na pierwszy raz zwarte ciasto ze swiatlo nie przeswituje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 210 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Tak jak mówisz. Mam nadzieje że kiedyś mi się uda taki fajny z duszą i dziurkami jak ten figarowy z poprzedniej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 655 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Pupcio sam upiekł chlebek mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 023 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego A tu mój, wysokobiałkowy bo z pół kilo twarożku: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego dupcio mnie zainspirował i wczoraj robiłem chlebek, z tym że przy final shapingu byłem już mocno podpity i coś dziś po upieczeniu nie wyszło z wyglądem xd jessu, taka ciepła skibka zakwasowego chlebka, a na to jedynie masło, szczypta soli i odrobina oliwy i smakuje to jak pan bóg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 1 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca Bagietki na zakwasie. Trudne, klejące się cholerstwo. Dwie wyszły ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca Focaccia w mega wysokiej hydracji, na zakwasie żytnim. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 9 Września Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września Chlebek na zakwasie, z ciekawości użyłem mąki Manitoba. 75 procent hydracji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 20 Września Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września To się nazywa slow life. Zaraz odpalamy Raymana na tarasie, do tego winko i kromki chlebka na zakwasie. W tle leci fajna muzyczka. Myślisz sobie - życie bywa spoko. No chyba że Trump wygra wybory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 21 Września Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września Chyba najlepsza foczka w życiu. Zakwas pszenny, 85 procent hydracji i dłuuuga fermentacja w lodówce. A na wierzch tylko rozmaryn i grube kryształki soli, które pękają pod ząbkami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 210 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września O kruci, wygląda seksi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 2 Października Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października Pizzki na zakwasie i eksperymentalny chlebek. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 179 Opublikowano 21 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Pączki na zakwasie żytnim oraz pizza w stylu Detroit. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 843 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Wspaniałe lewackie żarełko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.