krupek 15 493 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Nie no c0rwa właśnie jem kanapeczki i jest git tylko muszę przyznać się przed zagrajmerami że troche przesadziłem z solą ale i tak jestem dumny z mojego pierwszego chlebka Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Nie wiem czy jestem gotowy. To nie są c0rwa żarty Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 12 minut temu, krupek napisał: Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Nie no zeby zrobic takiego napierdzianego powietrzem to troche trzeba sie wysilic. Obstawiam na pierwszy raz zwarte ciasto ze swiatlo nie przeswituje. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Tak jak mówisz. Mam nadzieje że kiedyś mi się uda taki fajny z duszą i dziurkami jak ten figarowy z poprzedniej strony 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego A tu mój, wysokobiałkowy bo z pół kilo twarożku: 4 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego dupcio mnie zainspirował i wczoraj robiłem chlebek, z tym że przy final shapingu byłem już mocno podpity i coś dziś po upieczeniu nie wyszło z wyglądem xd jessu, taka ciepła skibka zakwasowego chlebka, a na to jedynie masło, szczypta soli i odrobina oliwy i smakuje to jak pan bóg 2 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 marca Autor Opublikowano 1 marca Bagietki na zakwasie. Trudne, klejące się cholerstwo. Dwie wyszły ok. 3 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 marca Autor Opublikowano 28 marca Focaccia w mega wysokiej hydracji, na zakwasie żytnim. 7 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 9 września Autor Opublikowano 9 września Chlebek na zakwasie, z ciekawości użyłem mąki Manitoba. 75 procent hydracji. 3 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 20 września Autor Opublikowano 20 września To się nazywa slow life. Zaraz odpalamy Raymana na tarasie, do tego winko i kromki chlebka na zakwasie. W tle leci fajna muzyczka. Myślisz sobie - życie bywa spoko. No chyba że Trump wygra wybory. 2 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 21 września Autor Opublikowano 21 września Chyba najlepsza foczka w życiu. Zakwas pszenny, 85 procent hydracji i dłuuuga fermentacja w lodówce. A na wierzch tylko rozmaryn i grube kryształki soli, które pękają pod ząbkami. 3 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 października Autor Opublikowano 2 października Pizzki na zakwasie i eksperymentalny chlebek. 2 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 22 października Autor Opublikowano 22 października Pączki na zakwasie żytnim oraz pizza w stylu Detroit. 2 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Wspaniałe lewackie żarełko 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 19 listopada Autor Opublikowano 19 listopada Zakwas pszenny, not a bad one. 4 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada I znowu kurwa plus za chlebek dla lewaka Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano czwartek o 20:17 Opublikowano czwartek o 20:17 (edytowane) Hahaha, lewak zaraz otworzy piekarnie gdzie bedzie te pokurwione pysznosci sprzedawal w chorych cenach, po 12 zl za chleb, jagodzianki po 19 zł, pracownikow zatrudni na b2b, a sam będzie jezdzil e klasa w amg i kombinował na podatkach, zobaczycie, za 2 lata bedzie pisal jak ciezko zyc przedsiebiorcom i bil pała leniwą niepracująca mlodzież Edytowane czwartek o 20:17 przez Blaise 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano czwartek o 20:44 Autor Opublikowano czwartek o 20:44 Chleb na zakwasie za 12 zł? Czy my mamy 2017 rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.