Opublikowano 25 października 20159 l No fajne, pójdę do kina, ale jak zwykle lepszy będzie serial (o ile będzie). Brakuje kilku osób (Despero), ale jak widzę Boguś nam to wynagrodzi. No i jest Barszczyk którego lubię. Wkurza mnie tylko że znów nie zrozumiem połowy dialogów. Naturszczyki i Grabowski bełkoczą coś pod nosem, jprd
Opublikowano 25 października 20159 l I tak jest lepiej niż w służbach, tam paczątek 1 odcinka ogladałem 4 razy. A Despero nie ma bo nie żyje. Ważne ze nie ma renatki, fajnie by było gdyby nielat wrócił, ale to nie ten typ filmu ze ojej, a jednak jest nielat. Gdyby miał być to by pokazali. Linda robi, tak bardzo robi. I jeszcze jedno, film nie będzie taki jak 1 i 2 sezon, policja sie zmienia i to jest główny czynnik wpływający na klimat filmów. Edytowane 25 października 20159 l przez Toudi_89
Opublikowano 25 października 20159 l Własnie doczytałem że Mucha wystąpi, duży błąd, jedyne co moze zrobić to sie rozberac, a propo, ta staruszka Ostaszewska coś za dobrze wygląda w trailerze. W moim serduszku na zawsze Waldek
Opublikowano 25 października 20159 l Kurde, mistrzowski serial. Muszę go w końcu kupić na DVD i postawić obok 07, Gliny i Ekstradycji. Rozmowa z żoną też dobra, hehe Edytowane 25 października 20159 l przez aux
Opublikowano 25 października 20159 l Bogus linda ultra kozak terminator w Pitbullu :facepalmz: Okularki z CSI Miami i jeszcze powinni mu dac ich theme aby bylo bombowo i aby oral wszystkich na siedzaco :-E
Opublikowano 25 października 20159 l Moich ulubionych nie mogę znależć. Rozmowa z matką Mateuszka Rozmowa Igora z bratem o tym co zrobili jego córce Metyl siadający koło matki która utopiła dziecko ( Stenka) Metyl dajacy dziadkowi siano i pijacy przez czekoladę Włodek po znalezieniu spalonego ojca z dzieciakami Koniec Włodka Każda scena z Gebbelsem
Opublikowano 25 października 20159 l xd (pipi)a, ten dźwięk V8 podłożony pod daewoo espero... xdddddddddddddddddddddd
Opublikowano 25 października 20159 l Scena na siłowni jak Boguś wchodzi i szatkuje typa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 25 października 20159 l Scena na siłowni jak Boguś wchodzi i szatkuje typa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Panie idz pan w ch uj z takim kinem akcji :-\
Opublikowano 25 października 20159 l Na szczęscie nie rządzi pis i nie będziesz zmuszony tego oglądać.
Opublikowano 25 października 20159 l Obejrze bo ktos musi wystawic 6/10. Skonczy sie jak w phantom pain, najpierw masa minusikow a potem śrubka znowu trafia w punkt. Serialowy pitbull zapisal sie na kartach historii, ale zreanimowany zombiak w postaci bogusia lindy hollywood stajl to sie dobrze nie zapowiada dla serialu jako calosci bo nawet nasz dawny pruszkow i wolomin nie napierdalal z uzi na silowniach.
Opublikowano 25 października 20159 l Ty wiesz, ty wiesz, ty wszystko wiesz. Ale jakoś śrubki w maku ravena nie znalazłeś, więc nie peir,dol.