Skocz do zawartości

Pitbull - Nowe Porządki

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klasyka, mięśnie jak u jakiegoś geparda, rysia, (pipi) wie.

Królikowski kozak, w garażu ma Osę i 155 Q4.

Opublikowano

(...) i bo nawet nasz dawny pruszkow i wolomin nie napierdalal z uzi na silowniach.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dwie-osoby-zastrzelono-w-silowni,wid,1609766,wiadomosc.html?ticaid=115d3b

Nie wiem, czy w nowym Pitbullu znowu będą inspiracje prawdziwymi wydarzeniami, ale gdzieś czytałem, że akcja ma mieć miejsce właśnie jakieś 10 lat wstecz. Ja chętnie obejrzę, trailer zachęcający, choć gość z irokezem i tatuażami "game over" trochę bekowy, a Ostaszewska zgrywająca gorącą laskę też wypada średnio. No ale Linda rekompensuje to wszystko.

Opublikowano

I to jest własnie takie pier,dolenie bizona, nie znam się, wypowiem się.

A Vega mówi że w filmie nie ma żadnych fikcyjnych wydarzeń, jedyne czego dokonał do kondensacji.

Opublikowano

Co za typy, jest Vega i bedzie zaje.biscie. Wszystko czego sie dotknie w tych tematach czy to serial czy to dokument jest zaj.ebiste. No ale bedzie 6/10 bo nie ma Desperskiego i jest Linda który bez foremniak nie jest taki super. Idzcie sie powieście i wezcie ze soba rajosa

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie zaczyna się bezmyślna szydera kończy się myślenie.

A cała produkcja ciacho śłużyła temu by pokazać cycki Żmudy.

Edytowane przez Toudi_89
Opublikowano

Ja nie iem nawet co to, Vega ogólnie dla mnie istnieje tylko przez Pitbulla, jakoś tak mu to wychodzi.

Co jest znaczną częscią wielkości pitbulla to muzyka. 90% smetu jest przez nią.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że nie wyjdą z tego chłopaki nie płaczą z większą ilością (pipi).

Opublikowano

-Co robiles jak bylo strzelane?

-Nogi

-Weź juz lepiej (pipi)j stad

-A moge dokonczyc trening?

Trailery czesto bywaja zdradliwe,ale jak caly film bedzie dobry jak ten dialog to zapowiada sie grubo.

Opublikowano

Gebbels każdy tekst winduje do góry, strasznie się cieszę tez że będzie Igor, mnie rozyebała ta scena gdy gosciu się pyta laski czy ma ochote kogoś zabic,  a zaraz jest scena gdy ta kogos dusi.