Opublikowano 25 października 20159 l Klasyka, mięśnie jak u jakiegoś geparda, rysia, (pipi) wie. Królikowski kozak, w garażu ma Osę i 155 Q4.
Opublikowano 25 października 20159 l wyjebac linde,tego z irokezem i wiecznie smutną mordę ostaszewską to może coś z tego będzie
Opublikowano 25 października 20159 l Jak można nazywać siebie polakiem i źle mówić o naszym dobrze narodowym jakim niewątpliwie jest Linda?
Opublikowano 26 października 20159 l (...) i bo nawet nasz dawny pruszkow i wolomin nie napierdalal z uzi na silowniach. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dwie-osoby-zastrzelono-w-silowni,wid,1609766,wiadomosc.html?ticaid=115d3b Nie wiem, czy w nowym Pitbullu znowu będą inspiracje prawdziwymi wydarzeniami, ale gdzieś czytałem, że akcja ma mieć miejsce właśnie jakieś 10 lat wstecz. Ja chętnie obejrzę, trailer zachęcający, choć gość z irokezem i tatuażami "game over" trochę bekowy, a Ostaszewska zgrywająca gorącą laskę też wypada średnio. No ale Linda rekompensuje to wszystko.
Opublikowano 26 października 20159 l I to jest własnie takie pier,dolenie bizona, nie znam się, wypowiem się. A Vega mówi że w filmie nie ma żadnych fikcyjnych wydarzeń, jedyne czego dokonał do kondensacji.
Opublikowano 26 października 20159 l Co za typy, jest Vega i bedzie zaje.biscie. Wszystko czego sie dotknie w tych tematach czy to serial czy to dokument jest zaj.ebiste. No ale bedzie 6/10 bo nie ma Desperskiego i jest Linda który bez foremniak nie jest taki super. Idzcie sie powieście i wezcie ze soba rajosa
Opublikowano 26 października 20159 l Gdzie zaczyna się bezmyślna szydera kończy się myślenie. A cała produkcja ciacho śłużyła temu by pokazać cycki Żmudy. Edytowane 26 października 20159 l przez Toudi_89
Opublikowano 26 października 20159 l Ja nie iem nawet co to, Vega ogólnie dla mnie istnieje tylko przez Pitbulla, jakoś tak mu to wychodzi. Co jest znaczną częscią wielkości pitbulla to muzyka. 90% smetu jest przez nią.
Opublikowano 26 października 20159 l Kozaczki internetowe smieszki a gdy Stanisław opala zginął nawet łezki nie uronili
Opublikowano 18 stycznia 20169 l już w piatek do kin wracają nasi dzielni koledzy, mozna isc, sie rozsiąść i popatrzecna nowego pitbulla, ja pierd,ole, nie moze zawiezc.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Mam tylko nadzieję, że nie wyjdą z tego chłopaki nie płaczą z większą ilością (pipi).
Opublikowano 18 stycznia 20169 l No (pipi)a nie moze wyjsc lipa https://www.youtube.com/watch?v=ZHobTrFUFe4 Nawet kabi sie załapał z leg day Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Codename
Opublikowano 18 stycznia 20169 l tylko przeklinająca Ostaszewska nie pasuje mi tutaj, cała reszta super.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l -Co robiles jak bylo strzelane? -Nogi -Weź juz lepiej (pipi)j stad -A moge dokonczyc trening? Trailery czesto bywaja zdradliwe,ale jak caly film bedzie dobry jak ten dialog to zapowiada sie grubo.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Gebbels każdy tekst winduje do góry, strasznie się cieszę tez że będzie Igor, mnie rozyebała ta scena gdy gosciu się pyta laski czy ma ochote kogoś zabic, a zaraz jest scena gdy ta kogos dusi.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Teraz dopiero zauwazylem,ze jest nawet nawiazanie do bylego zawodnika KSW. Naprawde tez za nim jezdzili zeby mu "kibicowac".