winner 183 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Bawi mnie to jak ktoś komuś wytyka tak jak raven mi, że polecę do sklepu i kupię na premierę Kuuurva stać mnie to jasne, że polecę, bo to będzie pierwszy sensowny jak dla mnie symulator na PS4 z ogromnym community więc to jasne jak słońce, że się jaram tak czy siak. Żałosne jest gadanie, że gdyby ludzie się zbuntowali to nagle PD poszłoby po rozum do głowy i w rok czasu wydali uber-sruper-dopracowany symulator z next-genową grafiką, jaaaaasne. Edytowane 20 maja 2016 przez winner 1 6 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 na gtplanet też maja beke, na samym evencie tez ponoc mocno cisneli ze to gt6hd Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 aha czyli twoim tokiem rozumowania najlepiej kupowac i nic nie wymagac i siedziec cicho, niech dalej polyphony nic nie robi 3 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Mówiąc w jeżyku prostaka trzeba wypiąć zad i dać się dymać. Kaz wkłada pałę w zad, a z gęby wylatuje 250zł. Ja sentymenty odkładam na bok i dalej dymać się nie dam. Całe szczęście mamy jeszcze Carsy i nadchodzi AC, więc fani symulacji nie mają co płakać za GT. Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 A co maja robic? Przeciez nie od tej czesci wiadomo, ze seria sie stacza, a przynajmniej, ze konkurencja zaczyna mocno jej doskwierac. Mieli sporo czasu udowodnic, ze potrafia i jesli nie stanie sie wielka niespodzianka to coz.... ostatecznie chyba bedzie wiadomo, ze studio nie sprosta nowym normom nigdy. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Sam chciałbym wierzyć, że w "pełnej wersji" dostaniemy dopakowanego kota, ale doświadczenie z GT5:P, które w mojej ocenie okazało się najlepszą odsłoną na PS3 mnie nauczyło, że nie warto już wierzyć PD. Jak już wcześniej wspominaliście ta gra wymaga całkowitego przemodelowania i napisania od podstaw. Pudrując archaizmy nic dobrego z tego nie będzie niestety. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 50% zrobili przez 3 lata czyli teraz kolejne 50% przez 6 miesięcy? Nosz ku*wa, jeszcze mają czelnosc tak sciemniac... Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Reszta internetu też tak zareagowała czy tylko u nas, robił ktoś rozeznanie? Tylko tutaj bo tu same blachoboty siedza. Nie no serio teraz jest taki wybor scigalek ze nie ma co sie jarac tym crapem, ale marka pewnie i tak zrobi swoje. Beka z ukonczenia gry w 50%, polyphony bedzie sie chyba w tym pomieszczeniu wydluzajacym czas mr. popo z dragonballa zamykac zeby dokonczyc te pozostale 50% do listopada Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 50% zrobili przez 3 lata czyli teraz kolejne 50% przez 6 miesięcy? Nosz ku*wa, jeszcze mają czelnosc tak sciemniac... Wypuszczą 50% gry teraz, a kolejne 50% będą dodawać w płatnych DLC, żeby wykosić z hajsu jak największą rzeszę frajerów. Boooże, jak mnie to GT Sport zawiodło, co za syf. 2 Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Jeśli AC da mi tyle frajdy z jazdy co GT i jeszcze zaoferuje coś więcej w jakiejkolwiek innej płaszczyźnie to pierwszy się wypnę na GT i odszczekam to co powiedziałem. Póki co można gdybać co będzie za te pół roku, ale na tę chwilę można sobie tylko ponarzekać i kręcić nosem na to co widzimy. Oczywiście, że nie jestem zachwycony, że leniwe PD odwala takie rzeczy, ale wiem, że jeździć będzie się przynajmniej tak dobrze jak w GT6 dlatego czekam niecierpliwie na finalny (pół)produkt i pewnie spędzę z nim kolejne setki godzin. 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 50% zrobili przez 3 lata czyli teraz kolejne 50% przez 6 miesięcy? Nosz ku*wa, jeszcze mają czelnosc tak sciemniac... WYdadzą grę powiedzmy w tych 60% do listopada a resztę spaczują w ciągu 3 lat i będzie 100 % Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Sory to widzę, że zwłaszcza w przypadku gier wyścigowych lubi wydawać półprodukty, krzycząc za nie pełną cenę. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 a moze w pd pracuje tylko 10 ludzi? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Według informacji z wikipedii - niestety aż 140 osób. Oni chyba przychodzą do pracy na godzinę albo dwie, a przez resztę czasu lecą na dropsach. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Widzę, że na podstawie bullshotów gościu ocenia oświetlenie w grze i naturalną ewolucję silnika xD Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) W sumie wystarczyłoby popracować nad otoczeniem i dźwiękiem żeby to jakoś się prezentowało. (pipi) jak tego nie ogarną do premiery to będzie koniec złudzeń co do formy Polyphony. Edytowane 20 maja 2016 przez ireniqs Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Tak marudzicie, a to dopiero 50% gry pokazane było. Do premiery w listopadzie dorzucą brakujące 50%, które spowodują, że wypadną nam gałki oczne. Będzie niesamowicie realistyczny dźwięk, piski opon i dźwięki silnika 100x lepsze od Forzy. Każde drzewo będzie inne oraz w 3D, na niektórych będzie można dostrzec nawet hiperrealistycznego dzięcioła lub wiewiórkę. Asfalt tak chropowaty, że od samego patrzenia kciuk się porysuje. Trawa będzie lepsza niż w Uncharted 4, mało tego na niektórych źdźbłach będą biedronki w 5 albo 6 kropek. Tak więc będzie urwanie d&py. Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Ale przeciez przy wiekszych predkosciach nikt nie bedzie zwracal uwagi na biedronki? O wlasnie zrezygnowali z Bety. Cos sie tam u nich naprawde sypie... Edytowane 20 maja 2016 przez okens Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Gierka podobno pisana pod VR, także nie dramatyzowałbym tak bardzo. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 No ale to nie będą zwykłe biedronki, tylko w3d w 5 albo 6 kropek Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) bedziemy je wciągac odkurzaczem R33 Kazuznori edition pędzącym 600 na godzine, mającym bonusową naklejke na oponie. Edytowane 20 maja 2016 przez Andżej 1 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Mówiąc w jeżyku prostaka trzeba wypiąć zad i dać się dymać. Kaz wkłada pałę w zad, a z gęby wylatuje 250zł. Ja sentymenty odkładam na bok i dalej dymać się nie dam. Całe szczęście mamy jeszcze Carsy i nadchodzi AC, więc fani symulacji nie mają co płakać za GT. Ale czy CARSy i AC oferują znacznie więcej niż 130 samochodów i 19 tras? Nie. Carsy to chyba nawet i 100 aut mają, grafiki też nie ma, w ogóle gra ma sporo niedoróbek, bugów i nielogicznych rozwiązań. Dlaczego więc takie Gran Turismo ze 130 autami i 19 trasami miałoby być gorsze? Jeśli dadzą porządną fizykę, to nawet takim wykastrowanym Prologiem mają szansę zaorać te blaszakowe wynalazki. Jedynie AC z tego co widziałem, to mogłaby konkurować pod względem estetyki i zawartości obfitującej w ciekawe modele aut, których nie ma w pCARS. Gierka podobno pisana pod VR, także nie dramatyzowałbym tak bardzo. Ja bym jeszcze obstawiał, że pod Neo ją robili, i stąd te rzucające się w oczy niedoróbki i cięcia na bazowym modelu PS4. Edytowane 20 maja 2016 przez Masamune Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Mówiąc w jeżyku prostaka trzeba wypiąć zad i dać się dymać. Kaz wkłada pałę w zad, a z gęby wylatuje 250zł. Ja sentymenty odkładam na bok i dalej dymać się nie dam. Całe szczęście mamy jeszcze Carsy i nadchodzi AC, więc fani symulacji nie mają co płakać za GT. Ale czy CARSy i AC oferują znacznie więcej niż 130 samochodów i 19 tras? Nie. Carsy to chyba nawet i 100 aut mają, grafiki też nie ma, w ogóle gra ma sporo niedoróbek, bugów i nielogicznych rozwiązań. Dlaczego więc takie Gran Turismo ze 130 autami i 19 trasami miałoby być gorsze? Jeśli dadzą porządną fizykę, to nawet takim wykastrowanym Prologiem mają szansę zaorać te blaszakowe wynalazki. Jedynie AC z tego co widziałem, to mogłaby konkurować pod względem estetyki i zawartości obfitującej w ciekawe modele aut, których nie ma w pCARS. Sęk w tym, że nie dadzą takiej fizyki, bo w tym GTS zarówno fizyka, model jazdy, dźwięki, AI, grafika jest rodem z GT5 na PS3. Gdyby GTS dorównał jakością projectcars to rzeczywiście byłby sukcesem rynkowym ALE NIE DORÓWNA BO TO GT5 Z PODBITĄ GRAIFKĄ i nic więcej. Edytowane 20 maja 2016 przez Szejdj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi