Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Raczej trzeba zasłonić swój nick który jest widoczny w prawym górnym rogu cały czas :P HDR jest, 4K jest, będzie grane. Dźwięki są ZNACZNIE lepsze, wręcz kosmiczne jak na Gran Turismo.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l No dźwięki dostały porządnego kopa. Co mi się spodobało po tych opisach w grze, to ten cały system e-sportu i postępu w grze bazującego na osiągnięciach w multiplayerze. Całkiem fajne może to wyjść, jest fajny podział na rangi pod względem szybkości i czystości jazdy
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Tak jak Gmeru pisał, narazie można sobie pochodzić po Menu, zdjęcia samochodów które się pojawiają w Menu są obłędne, samo Menu wydaje się być bardziej przejrzyste od tego z GT 5/6, mi się podoba. Z opisów w grze wynika ze ten poziom kierowcy który przeplata się z poziomem fair play może być rewolucja w grach wyścigowych - zakładając ze to będzie działało. Jak nie bawimy się w menu i zostawimy pada w spokoju to odpala się taki trochę traiker/replay/gameplay niestety jest on na oczy tym czym gorzki ogórek w mizerii. Jeśli tak będzie wyglądał faktycznie gameplay w becie to pod katem wizualnym jest to średniak.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Ale jaka rewolucje ja pytam, cos podobnego dziala w takim iracing od lat i oddziela idiotow wykanczajacych polowe stawki na pierwszym zakrecie od ludzi ktorzy chca sie poscigac jak ludzie.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Ale jaka rewolucje ja pytam, cos podobnego dziala w takim iracing od lat i oddziela idiotow wykanczajacych polowe stawki na pierwszym zakrecie od ludzi ktorzy chca sie poscigac jak ludzie.To teraz pokaz mi druga taka grę na konsolach na których grają Janusze i osoby chcące se sobą rywalizować poważnie.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Na jakiej zasadzie ludzie dostawali KOD na betę? http://www.gran-turismo.com/us/news/00_4079128.html?sf69942624=1 Zwykła akceptacja regulaminu, wypełnienie pare okienek i tyle, nic więcej nie robiłem.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nadal rozsyłają kody czy już moge zapomnieć o zagraniu w bete Króla Racerów?
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Kod na europejską betę GT Sport: AARQ-REN2-LHT7 Było podesłać kodzik prywatnie koledze nad Fankiem. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Człowiek szanuje markę..uwielbia się ścigać a kodzika nie przysłali..chooyki
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Ja dostałem dziś po godz 15, nadal rozsyłająPodobnie. dzisiaj wpadło zaproszenie trochę przed 15E:literówka
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Kod na europejską betę GT Sport: AARQ-REN2-LHT7 Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez pistaczek
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony. Daj znać gdy będziesz pewien
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony. Daj znać gdy będziesz pewien Ja dostałem kod od kumpla i się ściąga. Nawet nie straszcie, że i tak nie zagram :/
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony. Daj znać gdy będziesz pewien Ja dostałem kod od kumpla i się ściąga. Nawet nie straszcie, że i tak nie zagram :/ Nie zagrasz, działa tylko z konkretnym PSN ID. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez mattaman
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Człowiek szanuje markę..uwielbia się ścigać a kodzika nie przysłali..chooyki Noooo.... chooy w du.pe temu plejstejszonowi i gtand turizmowi :/ :P Jak tylko pogracie, to dajcie znać jak tam z modelem jazdy i ogólnie z fizyką.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony.Daj znać gdy będziesz pewien Ja dostałem kod od kumpla i się ściąga. Nawet nie straszcie, że i tak nie zagram :/ Nie zagrasz, działa tylko z konkretnym PSN ID. Póki co gra się uruchamia, dostałem trzy samochody i mogę łazić po menu. Zobaczymy jak jutro będzie w godzinach testowych.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l jak macie gmaila to sprawdźcie zakładkę "oferty" po prawo, tam możecie mieć kod, mi nie wyświetlało się to na głównej wiadomości a kodzik już leżał od rana do zassania XD
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l również dostałem kod dzisiaj w nocy, także jeszcze może wszyscy otrzymają
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l A ja dostałem kod na betę, ale kiedy wpisuję go w PS Store, wyskakuje mi informacja że kod jest niepoprawny albo nieważny. O co chodzi? Przyznać się, kto mi się włamał na konto? :(