Skocz do zawartości

Gran Turismo Sport

Featured Replies

Opublikowano

Raczej trzeba zasłonić swój nick który jest widoczny w prawym górnym rogu cały czas :P

HDR jest, 4K jest, będzie grane. Dźwięki są ZNACZNIE lepsze, wręcz kosmiczne jak na Gran Turismo.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 194,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• podpowiadam, iż zarówno gran turismo i forza motorsport, to nie są gry meteorologiczne i ich najważniejsze aspekty mają zupełnie inny charakter. jak już je odkryjesz, odpowiesz sobie na pytanie, dlacz

• Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online,

• Zabawne, tak niedopracowana gra, a i tak wygląda najlepiej ze wszystkich gier o tematyce sim na konsolach, a może nawet i PC... :angel:

Opublikowano

No dźwięki dostały porządnego kopa. Co mi się spodobało po tych opisach w grze, to ten cały system e-sportu i postępu w grze bazującego na osiągnięciach w multiplayerze. Całkiem fajne może to wyjść, jest fajny podział na rangi pod względem szybkości i czystości jazdy

Opublikowano

Tak jak Gmeru pisał, narazie można sobie pochodzić po Menu, zdjęcia samochodów które się pojawiają w Menu są obłędne, samo Menu wydaje się być bardziej przejrzyste od tego z GT 5/6, mi się podoba.

Z opisów w grze wynika ze ten poziom kierowcy który przeplata się z poziomem fair play może być rewolucja w grach wyścigowych - zakładając ze to będzie działało.

Jak nie bawimy się w menu i zostawimy pada w spokoju to odpala się taki trochę traiker/replay/gameplay niestety jest on na oczy tym czym gorzki ogórek w mizerii.

Jeśli tak będzie wyglądał faktycznie gameplay w becie to pod katem wizualnym jest to średniak.

Opublikowano

Ale jaka rewolucje ja pytam, cos podobnego dziala w takim iracing od lat i oddziela idiotow wykanczajacych polowe stawki na pierwszym zakrecie od ludzi ktorzy chca sie poscigac jak ludzie.

Opublikowano

Ale jaka rewolucje ja pytam, cos podobnego dziala w takim iracing od lat i oddziela idiotow wykanczajacych polowe stawki na pierwszym zakrecie od ludzi ktorzy chca sie poscigac jak ludzie.

To teraz pokaz mi druga taka grę na konsolach na których grają Janusze i osoby chcące se sobą rywalizować poważnie.
Opublikowano

Na jakiej zasadzie ludzie dostawali KOD na betę? 

Opublikowano

Ja dostałem dziś po godz 15, nadal rozsyłają

Opublikowano

Kod na europejską betę GT Sport:

AARQ-REN2-LHT7

Opublikowano

AARQ-REN2-LHT7

Było podesłać kodzik prywatnie koledze nad Fankiem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja dostałem dziś po godz 15, nadal rozsyłają

Podobnie. dzisiaj wpadło zaproszenie trochę przed 15

E:literówka

Opublikowano

AARQ-REN2-LHT7

:frog:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony.

Edytowane przez pistaczek

Opublikowano

Nie jestem na 100% pewien, ale przy realizacji kodu jest napisane, że beta działa tylko z kontem do którego kod został przydzielony.

Daj znać gdy będziesz pewien  :wujaszek:

Opublikowano

Daj znać gdy będziesz pewien :wujaszek:

Ja dostałem kod od kumpla i się ściąga. Nawet nie straszcie, że i tak nie zagram :/

Opublikowano

Ja dostałem kod od kumpla i się ściąga. Nawet nie straszcie, że i tak nie zagram :/

Nie zagrasz, działa tylko z konkretnym PSN ID.

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Człowiek szanuje markę..uwielbia się ścigać a kodzika nie przysłali..chooyki

Noooo.... chooy w du.pe temu plejstejszonowi i gtand turizmowi  :/

:P

Jak tylko pogracie, to dajcie znać jak tam z modelem jazdy i ogólnie z fizyką.

Opublikowano

Nie zagrasz, działa tylko z konkretnym PSN ID.

Póki co gra się uruchamia, dostałem trzy samochody i mogę łazić po menu. Zobaczymy jak jutro będzie w godzinach testowych.

Opublikowano

jak macie gmaila to sprawdźcie zakładkę "oferty" po prawo, tam możecie mieć kod, mi nie wyświetlało się to na głównej wiadomości a kodzik już leżał od rana do zassania XD

Opublikowano

również dostałem kod dzisiaj w nocy, także jeszcze może wszyscy otrzymają

Opublikowano

A ja dostałem kod na betę, ale kiedy wpisuję go w PS Store, wyskakuje mi informacja że kod jest niepoprawny albo nieważny. O co chodzi? Przyznać się, kto mi się włamał na konto? :(