Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Myślę., że tak. Wiadomo, że na kierownicy to zupełnie coś innego, ale w betę dobrze mi się grało padem. Problemem jest ustawienie manualnej skrzyni biegów na padzie.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Porównanie różnych, predefiniowanych pór dnia, z zachmurzeniem i bez. Na warunki deszczowe trzeba jeszcze poczekać. Może TGS?
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Mamy już pełną listę aut? W ogóle będą jakieś klasyczne modele samochodów?
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Oficjalnie nic nie ma, bo oni sami pewnie nie wiedzą, co im się uda wrzucić do premiery. Można np. na Gtplanet przejrzeć listę na podstawie tych aut, które były w becie, na trailerach, gameplayach itp. Najbardziej "klasyczny" jaki znaleziono, to rajdowe Quattro. Także pewnie trzeba czekać do premiery na ostateczną listę.
Opublikowano 4 września 20177 l Niestety to będzie najgorsza lista aut w historii GT... Odliczając kilka wersji tego samego modelu (po tuningu itp) wyjdzie może z 80-90 samochodów, z czego wciąż 1/3 to auta wyścigowe w dodatku z brakiem klasyków i faktycznie nowych modeli wśród aut drogwych i torowych. Całościowo oficjalne źródła nawet się motają podając liczby między 140+ a 170+. Źle się dzieje.
Opublikowano 4 września 20177 l Ciągle mnie zastanawia co z tego wyjdzie, bo od samego początku jestem mocno sceptyczny. Sporo dobrego można powiedzieć o oświetleniu, jest niesamowite, ale cała reszta jakoś tak średnio się zapowiada.
Opublikowano 5 września 20177 l A co ma wyjsc skoro gra skierowana jest do gracza online. Powstaną ligi, zespoly, kalendarze, mistrzostwa. I Sport wciagnie mnóstwo ludzi. Mocno zastanawiam sie nad kupnem i ogrywaniem od premiery.
Opublikowano 14 września 20177 l Sony podaje informację o starcie drugiej fazy bety GT Sport w najbliższych tygodniach: https://www.gtplanet.net/sony-confirms-second-gt-sport-beta-phase/
Opublikowano 28 września 20177 l 17 października to startuje ale premiera gry (chyba że to bait/trolling) Edytowane 28 września 20177 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 29 września 20177 l No przecież teraz połowa gier to bety, testowane na żywym organizmie, więc po premierze będą dorabiać grę. Co do "drugiej fazy" to mają całe dwa tygodnie przecież. Edytowane 29 września 20177 l przez Luqat
Opublikowano 1 października 20177 l Czy wersja gry ze steelbookiem zawiera steelbook i grę w środku niego, czy może steelbook i osobno pudło z grą?
Opublikowano 1 października 20177 l w tej grze bedzie deszcz? bo zaden build i trailer go nie zawieral
Opublikowano 1 października 20177 l Dowiemy się pewnie po premierze, ale opony deszczowe były do wyboru, także coś jest na rzeczy. Może dodadzą w "paczu" jak nie będzie na premierę, a może wszystkich zaskoczą. Zobaczymy za dwa tygodnie.
Opublikowano 3 października 20177 l A więc to już potwierdzone...9 będzie do pobrania ograniczone czasowo demko
Opublikowano 3 października 20177 l Autor Tak i wszystko co zdobędziemy w demku, przejdzie do pełnej wersji, wiec naprawdę warto spróbować
Opublikowano 3 października 20177 l mysle o spoko sciagne i sprobuje potem ogladam jakis najnowszy stream i widze gt3 z ps2, to jest jakas totalna kpina
Opublikowano 3 października 20177 l W dniu 3.10.2017 o 17:49, eX4cT_PL napisał(a): Ale o co Ci kermit teraz chodzi?
Opublikowano 3 października 20177 l mi tez ta trasa w tokyo mega sie nie podoba, takie ciosane kartony wokol trasy ale inne wygladaja lepiej i sumarycznie i tak kto wie czy to nie bedzie mimo wszystko najladniejszy racer z trojki gts, fz7 i pc2 - choc jesli takowy by byl to raczej to nie wyczyn patrzac na to ile wykastrowali wzgledem ps3 - zmienna pore dnia, pogode (dalej jestem ciekaw czy bedzie ten deszcz, nikt nic nie widzial i nie wie, niby sa opony na deszcz ale takowe to juz na ps2 byly xd) do tego to najubozsze gt od czasow chyba psx jesli chodzi o zawartosc - malo tras, malo aut, nawet prawilnej kariery nie bedzie nic bym nie mial przeciwko temu, ze tak celuja w online racing gdyby nie fakt, ze ta seria zaslynela czyms innym i zawsze stala zawartoscia, a tu kastrat robiony sto lat
Opublikowano 3 października 20177 l Poza Dragonem, który, choć jest fikcyjnym torem, ma bardzo fajny układ, wybrano kiepskie tory do tego dema. Mogli dać Nordschleife, które kapitalnie odwzorowali lub nowe dla serii Interlagos. A tak dostaniemy ten śmiesznie krótki owal (nie mam pojęcia, jaka była idea stojąca za tym torem) i rynnę do rally crossa.
Opublikowano 4 października 20177 l W dniu 3.10.2017 o 18:06, kermit napisał(a): W dniu 3.10.2017 o 17:49, eX4cT_PL napisał(a): Ale o co Ci kermit teraz chodzi? Jak Ci się nie podoba to nie graj a nie wpadasz do tematu i robisz bajzel, nikt Ci nie każe w to grać i oglądać. Nie musisz od razu spamować forum.