Michał102 870 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Cała nadzieja w fizyce i doklepanym FFB. Jeśli i to będzie gorsze jak w konkurencji, to ostatecznie można tą serię zaorać. Żal patrzeć co oni z tego zrobili :/ Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 ciekawe ile beda zadac za jeden tor w dlc, jak obstawiacie? nowe auta do kupienia pojedynczo czy w paczkach? z torami to jest prokuratura przeciez, jeszcze wylecialy tory, ktore byly w wczesniejszych czesciach wiec wystarczylo tylko zremasterowac je pod ps4, skonczyly sie licencje czy co? czy zapowiedz ruchanka z dlc? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Policja? Proszę przyjechać na PSN, bo nas ruchayo w kakao Inna sprawa, że o tym nie pomyślałem - z drugiej strony jeżeli tak zrobią, to ciekawe ile osób się na to nabierze, a ile i jakie wiadro pomyj na nich wyleje w internetach? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) @ ficuś - Po pierwsze żądać, po drugie w GT6 wrzucali dodatkowe auta i tory za free, więc nie wiem o co ta epilepsja. Absolutnie nie bronię PD, za taką ilość torów i aut, ale gry jeszcze nie ma, a o żadnych płatnych dlc też nie było mowy. Także zluzujcie rajtuzy chociaż do czasu oficjalnej premiery i informacji o dalszych krokach PD. No chyba, że tak się lubujecie w pluciu jadem przed faktem. Edytowane 6 października 2017 przez Luqat Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 z pogoda tez echo, obstawiam, ze na premiere deszczu nie bedzie i wyjdzie w patchu za mare miechow, pewnie sie nie wyrobili bo za malo czasu mieli xddd jezus maria to jest niesamowite, ze oni potrafili kiedys dosc sprawnie plodzic kolejne czesci z tona zawartosci i co sie z nimi po latach stalo Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Widze tylko 2 auta premium a reszta będzie remastered from gt6 ????? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 No jeśli po premierze Sport polyphony ma zabrać się całkowicie za GT 7 to dość biednie prezentuje się to Demko. Chyba że GT 7 będzie dopiero na PS5 i wóczas bedą wspierać Sport patchami i DLC to nie będzie tragedii. XD Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 no tak bo ps4 jest za słabe dla gt7, Kaz musi czekac na nowy hardware haha prawie na glos sie smialem jak to pisalem Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Co oni robili przez tyle lat? Lista tych samochodów to jakiś żarcik, no nie wiem co tak słabo. O tyle dobre jest, że będzie można chociaż te demo wypróbować i jak to wszystko gra, fizyka, pogoda (tutaj też nic nie wiadomo, gdzie deszcz?), trasy i kolizja aut (tutaj też tak wszystko dziwnie wygląda, sądząc po oglądaniu paru gameplayów gt). No nic, czekać do tej premiery i można potem mieszać lub nie mieszać z błotem te całe PD. Edytowane 7 października 2017 przez Faka Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Demo jest już do pobrania na PSS. O dziwo zapindala pełną prędkością łącza, co mi się zdarzyło po raz pierwszy odkąd korzystam z PSN. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 czyli narazie same pozytywne wrażenia Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Obstawiam, że na tym się zakończą pozytywy. No, może jeszcze graficzka będzie znośna (porównując do PC2) :P Edytowane 7 października 2017 przez Michał102 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Demo jest już do pobrania na PSS. O dziwo zapindala pełną prędkością łącza, co mi się zdarzyło po raz pierwszy odkąd korzystam z PSN.Forza vs GT - 0-1 to tak z przymróżeniem oka :-D Edytowane 7 października 2017 przez eX4cT_PL Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Póki co w menusach można docenić jakość modeli :P w ogóle wygładzanie krawędzi, jakieś post-procesowe i moduł oświetlenia robią wrażenie. ICE Team razem z GG i ND przeniosło pewne technologie do wszystkich silników wykorzystywanych wewnętrznie przez SONY. Zobaczymy jak to będzie w samej grze, ale raczej o wizualną kwestię nie ma się co martwić. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Od kiedy można grać? Edytowane 7 października 2017 przez easye Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 W poniedziałek Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 W menu gra jak życie, do póki nie wczyta się wyścig xD Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Po mojemu powtórki wyglądają świetnie. Oświetlenie jest genialne. Ciekawe czy podczas rozgrywki będzie równie ładnie (nadzieja matką głupich:p) Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Generalnie z tego co widziałem w becie hdr jest w GTS najlepszy i robi największe wrażenie z wielkiej trójki (GTS, FM i PCARS2) 1 Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) No właśnie zbieram szczenę z podłogi xD.Ależ ten HDR tutaj się prezentuje! Oby do poniedziałku :) Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 października 2017 przez piotrekoka 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Polyphony chwaliło się, że HDR w grze może wyciągać i 10.000 nitów jeśli beda takie telewizory, chyba cała siła przerobowa poszła w technologie ;p Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Co oni robili przez te 4 lata. Tak jak ilosc samochodow moglbym przebolec, tak ilosc torow nie. Sciagne to demko i zobacze jak gra sie prezentuje. Jak juz to kupie uzywke, by nie wspierac Polyphony portfelem. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Zarówno liczba tras jak i samochodów to jakiś żart. 43 samochody drogowe... (a i to wybór jest beznadziejny) W prologach było więcej. Reszta to ich fikcyjne twory i auta wyścigowe. Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Wkurza mnie to rozdrobnienie na 2 fora, więc wrzucam tu mój post stamtąd ;p: Jako, że w grach tego typu najważniejszy dla mnie jest model jazdy, wsparcie kierownic i dobry FFB, a także rozbudowany tryb online (rankingi, punkty za kulturę jazdy, ligi itp.), to GT Sport pewnie zakupię, chyba że beta mnie odrzuci. Grałem tylko w GT2 dawno temu u kumpla. Forza lekko mnie zawiodła, bo wyżej wymienione cechy ma dość przeciętne, oprócz modelu jazdy, ale tlyko z wszystkimi asystami na off. Fakt, gram sobie w karierę jest całkiem spoko, ale to taki Grid z większą ilością aut, nie czuję nawet w tym tytule pasji do motoryzacji. Grafika robi bardzo dobre wrażenie grając na PC ultra w 4k i hdr, ale... w gt sport również - betę można już włączyć. Jest tylko menu, ale wygląda znakomicie, a hdr najlepszy jaki widziałem w grach. Można to w sumie polecić jak demo tej technologii ;p. Jedynie tekstur w 4k brakuje. Po 2-3 minutach bezczynności w menu włącza się losowy wyścig demo, a raczej powtórka i jeden z torów wygląda bardzo dobrze, inny znowu dość przeciętnie. Będzie pewnie podobnie jak w FM7. Trasy będą się mocno różnić w jakości wykonania. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Jakie by to FFB nie było, jaki by ten model jazdy to nie był to i tak moim zdaniem plucie graczom w twarz by wypuszczać tak obciętą grę. Liczę, że PD dostanie srogi wpi,erdol w recenzjach i ocenach tej części i ktoś się weźmie i zrobi porządek z tym burdelem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi