PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Spoko, taki argument jak najbardziej do mnie przemawia :) pozwoliłem sobie też zeobić małe porównanie na YouTube poprzez share factory: Myślałem że tylko ja jestem taki na nie co do tego kotleta... ale widzę że więcej takich osób ;] Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 nie ma ratunku dla graczy jak powaznie ktos porownuje gierki 30fps do 60fps na sprzetach z zamknieta architektura xd 1 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Tym bardziej jak gra robiona kilka lat z tradycjami (GT)jest gorsza od nowej marki która startuje na nowej konsoli ps4 (DC). Karygodne - Godne Kary 1 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 wesker wspanialy material, nie myslales o jakims vlogu? 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Tym bardziej jak gra robiona kilka lat z tradycjami (GT)jest gorsza od nowej marki która startuje na nowej konsoli ps4 (DC). Karygodne - Godne Kary nie ma i nie bedzie gry w 60fps ladniejszej niz gierka w 30fps na sprzecie z zamknieta architektura (w przypadku gt vs dc jeszcze z wieksza liczba aut) - przeciez to logiczne ale jak widze nie dla kazdego btw gorsza w czym ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Do kiedy to demo jest grywalne? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Tym bardziej jak gra robiona kilka lat z tradycjami (GT)jest gorsza od nowej marki która startuje na nowej konsoli ps4 (DC). Karygodne - Godne Kary nie ma i nie bedzie gry w 60fps ladniejszej niz gierka w 30fps na sprzecie z zamknieta architektura (w przypadku gt vs dc jeszcze z wieksza liczba aut) - przeciez to logiczne ale jak widze nie dla kazdego btw gorsza w czym ? A ja widzę to tak że 60% czasu spędzili na dopieszczaniu menu i całej otoczki, 40% dopieszczaniu niektórych modeli aut, ohhh wait a co z gameplayem ? ma ktoś na dysku gt6 ? kopiujemy! Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 odpiszesz mi w czym gts jest gorsze od dc? btw, co powiecie na taki easter egg xd 1 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Już w poprzedniej becie można było spotkać Translator-sana. Nie dziwię się, że wybrał pracę z samochodami kosztem tej z Kazem. Swoją drogą, robi wrażenie ile trójwymiarowych postaci udało się upchać na niektórych torach. Na takim Willow Spring to jest chyba z 200-300 ludzików 3D. Ludki krzątają się w picie, dopingują na trybunach, spacerują poza torem, można nawet dostrzec jak przychodzą na obiekt lub go opuszczają, fotoreporterzy dokumentują wyścig. Dodaje to życia tym miejscom i ma się wrażenie, że na torze rzeczywiście w danej chwili odbywa się jakieś wydarzenie. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) nie wiem po co dali kamerkę na kierownice do wyścigowego Veyrona, jeden je,bitny pokaz pop-upu Edytowane 10 października 2017 przez mersi Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Zagrałem to ostatnie dostępne wyzwanie (porschakiem na 30 okrążeń) i wiem definitywnie, ze tej gry nie kupię. O ile poczatkowo byłem dość optymistycznie nastawiony, tak po dłuższym ograniu stwierdzam, że jest mega bieda. Ni to sim, ni to arcade... ja nie wiem w jaki target odbiorców oni chcą trafić. Pozbyli się trybu kariery i całej z tym zwiazanej otoczki, która by przytrzymała mniej wymagajacych graczy. Ci bardziej wymagający i tak ten tytuł oleją, bo konkurencja choćby w postaci pc2 toto miażdży. Seria Gran Turismo kiedyś była mega przyjemną konsolówką, a teraz jest jakimś dziwnym tworem bez żadnej tożsamości. Szkoda. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Ta seria sie skonczyla wraz z ps2, jeszcze byl pompowany balon z napisem gt5, huknal srogo i pozniej juz nic nie zostalo Te studio powinno przejsc restrukturyzacje a kaz juz dawno powinien wyleciec na zbity pysk Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 odpiszesz mi w czym gts jest gorsze od dc? btw, co powiecie na taki easter egg xd owszem odpiszę, jest gorsze graficznie, dźwiękowo, gamepleyowo, jedyne co GTS ma lepsze to menu i otoczkę Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ta seria sie skonczyla wraz z ps2, jeszcze byl pompowany balon z napisem gt5, huknal srogo i pozniej juz nic nie zostalo Te studio powinno przejsc restrukturyzacje a kaz juz dawno powinien wyleciec na zbity pysk Większość Japońskich developerów to w ogóle pracuje takim trybem, który na zachodzie nie mieści się w głowie. Tam długość produkcji nie ma znaczenia, deadline nie istnieje. Ja nie wiem - albo Ci ludzie tak mało zarabiają, że nawet produkcja 5-7 kosztuje tyle by można było to zaakceptować, albo ktoś to interesu dosypuje więcej niż powinien i efektów tego wcale spektakularnych nie ma. Już widzę jak PD przychodzi do Ubisoftu i mówi, że potrzebuje 4-5 na zrobienie w zasadzie dema. To albo by ich wyśmiali i powiedzieli, że za 5 lat to Oni mają mieć już trzecią odsłonę w produkcji, albo musieliby pokazać taki model wyciskania dodatkowej kasy od graczy by ktoś z kierownictwa na to przystał. Dla jasności grałem w FM7 ostatnio, uważam że to najsłabsza odsłona od dawna, ale oni mają 2 letni cykl wydawniczy a nie "wydajcie kiedy Wam pasuje". Cytuj
maztika 36 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Straszny hejt jest w sieci na to GT. Częściowo uzasadniony, częściowo nie, ale po ograniu wczoraj bety kupię ją nawet dla samego poczytania historii, muzeum, pooglądania zdjęć. Jest tego naprawdę sporo. Menu i interfejs wygląda mega schludnie, dlatego z przyjemnością czyta się wszystkie te ciekawostki. Mam dużą ochotę pozaliczać też te wszystkie zadania na złoto, później pośmigać trochę online, pęknie pewnie te kilkadziesiąt godzin i sprzedaję ją dalej. Nic straconego :) Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 No spoko, menu jest schludne i w ogóle też mi się bardzo podoba ale nie masz wrażenia, że to powinno wyjść za około 100zł? Wtedy cena równa się jakość jako całość. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 No za 100zł to dobra cena albo powinni dodać do PS+ na listopad albo grudzień, ot taki prezent na święta. Jak dali lepsze DC do plusa to tym bardziej mogą dać to Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Jak w San Andreas. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ja dzisiaj takie zrobiłem w photomode: Całkiem ładnie wygląda. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Piękna grafa nie mów ze to z tego świetnego gran cienisno szprot, nie uwierzę, ja rozwodziłem się że grafika ładna a tu takie coś ? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 W photonode są brudne siedzenia? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Strasznych czasów doczekaliśmy, gdzie dla graczy bardziej liczy się wygląd menu i tryby typu photo mode, niż to co tu powinno być na pierwszym miejscu, czyli model jazdy i ogólny fun ze ścigania. Ten event z GTRem gdzie wyprzedzamy inne auta, to jakaś kpina. Bez kitu, ale już w DC takie auto prowadzi się bardziej naturalnie :p Kolejny rodzyn, to klasa LMP1... istny wipeout, hehe. Najśmieszniejsze jest to, że sam Kaz przecież czasem bierze udział w prawdziwych wyścigach. Sam najlepiej wie jak wygląda zachowanie samochodu typowo wyścigowego, a robi takiego babola. Oni tam nie grają w gry konkurencji ot tak dla porównania? Gdyby Kaz pograł w Project Cars 2, to chyba by usunął z tytułu gry "the real driving simulator", hehe. Auta drogowe ogarnęli jeszcze całkiem fajnie, ale czym dalej w las, tym tym bardziej pi.ździ :/ 3 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ja sądziłem, że własnie ogarnęli samochody wyścigowe a olali cywilne. Odwrotnie jest? :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi