Opublikowano 11 października 20177 l W dniu 11.10.2017 o 12:48, PlastikowySmalec napisał(a): Gorsza sprawa że oprócz tych drzewek i wnętrz są inne niedopatrzenia w postaci braku modelu jazdy który patrząc na resztę powinien być mega dopracowany a jest porównywalny z tym z psx. No teraz to żeś powiedział co wiedział ;D Akurat model jazdy to jest jeden z najlepszych aspektów tej gry.
Opublikowano 11 października 20177 l Wczoraj dostałem Dodge Tomahawk Vision. To coś na prostej miało 480 km/h, nie wiem czy skośnoocy trochę nie przegięli z tą furą :).
Opublikowano 11 października 20177 l To taka tradycja w GT, choć i tak się za bardzo nie postarali. W GT2 Suzuki Escudo leciało bodaj ponad 1000 km/h :p
Opublikowano 11 października 20177 l Do tej pory pamiętam kącik wyścigowy z PSXE i konkurs w wykręcenie jak największej prędkości Escudo, ale chyba ostatecznie gdzieś powyżej 800 km/h się to zatrzymało wszystko.
Opublikowano 11 października 20177 l Ale serio już nie wspominajcie tutaj o fm bo z niej zrobił sie bardziej arcade niż sim, to nawet obok ac, gt czy pc2 nie stoi pod tym względem teraz, no ale HE HE drzewka ładniejsze czy inne płotki, dzieci z autyzmem by sie uśmiały
Opublikowano 11 października 20177 l Pograłem trochę online no i ładny arcade w moich oczach. Wszyscy na torze się ciagle obijali i caly wyscig przypominal raczej Destruction Derby. Kilka razy cieszylem sie jak ktos mnie uderzyl w tył, bo dostawalem wtedy turbo doladowania. Wyscigi szutrowe to jakis cyrk. Model jazdy na nich tragiczny. Trasy w miastach sa mega brzydkie. Reszta wyglada calkiem dobrze. Gdy wszedlem do salonu samochodowego by ogladac auta to ogarnela mnie taka pustka, w GT zawsze mozna bylo je przegladac godzinami, a tu tak malo. Jak na 4 lata prac gra nie warta swieczki.
Opublikowano 11 października 20177 l ponoc online dobiera wg czasow przejazdow i kultury jazdy wiec jak dluzej pograsz w sieci i gra bedzie czytac twoj profil to takich rywali ci dobierze wniosek - albo pograles za krotko albo sam sie obijasz i takich ci dalo :P
Opublikowano 11 października 20177 l no właśnie teraz tak zrobili i to ze wjezdzaja komus w tyl czy sie obijaja tylko pokazuje jak samemu sie jezdzi, bo gra dobiera poziom do twojego, czyli beka wnusiu
Opublikowano 11 października 20177 l Ciekawe tylko czy jak ja zaczynam hamować przed zakrętem, ktoś mnie uderzy od tyłu i przez to ja uderzę kogoś z przodu to gra myśli, że to moja wina. Zawsze samochód po zderzeniu zamienia się w tego ducha czy to bedzie zalezec od ustawien? Zagrałem 5 wyścigow, ale po demie stwierdzilem, ze GT Sport odpuszczam i dalej GT4 zostaje moja ostatnia odslona, ktora zakupilem. Edytowane 11 października 20177 l przez Lukas_AT
Opublikowano 11 października 20177 l Twoja wina, niestety ten system jest do dupy pod tym wzgledem i bedzie dopoki jakiegos AI nie wymysla ktore bedzie sie tym zajmowac. Ten sam problem jest w iracing nawet.
Opublikowano 11 października 20177 l Tutaj wklejam coś co znalazłem i z czym się zgadzam Cytat Czego to nie zrobią by reklamować tą cieniznę jaką jest GTS o.O Po spędzieniu 10 godzin w demku nie mam wątpliwości, że ta gra uśmierci serię, chyba że szybko naprawią błędy, które w sumie leżą u podstaw.- Fatalne sterowanie kierownicą, to jest dosłownie dramat jak bardzo okrojone są ustawienia kierownicy oraz FFB, - Fatalna fizyka jazdy zwłaszcza na szutrze oraz podczas driftu - kto grał w Asseto Corsa (w kwestii driftu uznawany za jeden z lepszych simów) ten zaliczy solidny mindblow widząc jak te auta się zachowują, to jest czysty absurd.- System kar to niepowodzenie. Dzisiaj straciłem rangę B->C tylko dlatego że inni kierowcy uderzali w moje auto wypychając mnie z toru + ocierali się o bok mojego auta (bokiem w bok wypychając by zyskać pozycję) za co ja otrzymywałem kolejne minusy FFP mimo, że cały czas trzymałem mój tor jazdy.- Każdym autem na kierownicy jeździ się praktycznie tak samo, różnicą jest tu chyba jedynie Mazda Roadster, która sprawia wrażenie 4 tonowego klocka na kółkach.- Brak uszkodzeń mechanicznych a wizualne ograniczają się do słabych wgniotek na teksturach- Dźwięki to katorga dla uszu, ścieżka dzwiękowa to dramat a jak ktoś nie wierzy, niech sobie znajdzie brzmienie Lexusa RC F Gr.4 - mój mikser nawet tak nie miauczy a to nie jedyny taki przypadek w grze. Nie wiem jak oni nagrywali te dźwięki ale wiem, że z pewnością nie widzieli i nie słyszeli 80% aut które są w grze.- 50 modeli pojazdów + 100 ich wariantów, bieda, bieda, bieda.- Brak jakiegolowiek progresu podobnie jak byłow PC, nawet licencji nie trzeba robić by latać wyższymi klasami...- Gra jest tak bardzo arcadowa, że padem nie ma problemu by będąc byle causalem łapać się do top 3 w każdym wyścigu online, nawet skilla za bardzo nie trzeba mieć, symulator tak bardzo...- ilość torów...- bez problemu można robić slidy o bandy czy przeciwnkiów by wygrać pozycję podovbnie jak w serii NFS+ grafikaTen tytuł jest dyskwalifikujący i mówię to z pozycji fana serii G T. Jedyna nadzieja na porządne wyścigi na PS4 padła wraz z tą grą. Edytowane 11 października 20177 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 11 października 20177 l Również odpuszczam ten tytuł. Miłe odliczanie, ten sam dźwięk od czasów PSX :) Aż mi się przypomniało PSX i GT1. Jak ktoś fanem wyścigów, to polecam dokupić X nawet S i ograć FM7.... GT [']
Opublikowano 11 października 20177 l Zassałem betę i nie łączy mi z netem, więc nie mogę pograć:/ To normalne? Próbować aż w końcu połączy czy dać sobie luz i spróbować za 2h? Edytowane 11 października 20177 l przez balon
Opublikowano 12 października 20177 l My tu gadu-gadu a KAZ napisał na Twitterze, że w demo bawi się online ponad milion graczy. :D Edytowane 12 października 20177 l przez Cedric
Opublikowano 12 października 20177 l https://www.facebook.com/GranTurismo/videos/10159414463925048/ Chciałbym spędzić takie jedno popołudnie z Lewisem. Wolałbym prawdziwy samochód na torze, ale przed konsolą też byłoby fajnie.
Opublikowano 12 października 20177 l Obadałem demo i dramat... + oświetlenie + powtórki + photomode dużo pozwoli - model jazdy, gra wiele wybacza, z simem to nie miało wiele wspólnego - brak uczucia prędkości, wyścigi Matizów - udźwiękowienie xDDD - ogólna nuda płynąca z rozgrywki, brak emocji i zaangażowania gracza - gra potrafi wyglądać ładnie by za chwilę podać grabę poprzedniej generacji wstępnie 6/10 konkurencyjne racery są o 3 okrążenia do przodu, kiedyś GT to była klasa a dzisiaj jak trzeci raz wyparzona torebka tej samej herbaty.
Opublikowano 12 października 20177 l ...i na to przeznaczyli 4 lata pracy?Chyba że tylko weekendy to wtedy ok. Wydaje mnie się że Kaz powinien szukać nowego zajęcia bo na robieniu gier wyścigowych przestał się znać.
Opublikowano 12 października 20177 l Jak jest odliczanie "3-2-1", to po "1" następuje ten sam dźwięk od 1998 roku? :)
Opublikowano 12 października 20177 l Shiet, nie udało mi sie demka pobrać. Jaki oni mieli w tym cel, by zrobić czasowe demo?
Opublikowano 12 października 20177 l To jest przedsmak tego co będzie, czyli czasowej pełnej wersji :).