Skocz do zawartości

Gran Turismo Sport

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorsza sprawa że oprócz tych drzewek i wnętrz są inne niedopatrzenia w postaci braku modelu jazdy który patrząc na resztę powinien być mega dopracowany a jest porównywalny z tym z psx.

No teraz to żeś powiedział co wiedział ;D Akurat model jazdy to jest jeden z najlepszych aspektów tej gry.

Opublikowano

Ale serio już nie wspominajcie tutaj o fm bo z niej zrobił sie bardziej arcade niż sim, to nawet obok ac, gt czy pc2 nie stoi pod tym względem teraz, no ale HE HE drzewka ładniejsze czy inne płotki, dzieci z autyzmem by sie uśmiały

Opublikowano

Pograłem trochę online no i ładny arcade w moich oczach. Wszyscy na torze się ciagle obijali i caly wyscig przypominal raczej Destruction Derby. Kilka razy cieszylem sie jak ktos mnie uderzyl w tył, bo dostawalem wtedy turbo doladowania. Wyscigi szutrowe to jakis cyrk. Model jazdy na nich tragiczny.

Trasy w miastach sa mega brzydkie. Reszta wyglada calkiem dobrze.

Gdy wszedlem do salonu samochodowego by ogladac auta to ogarnela mnie taka pustka, w GT zawsze mozna bylo je przegladac godzinami, a tu tak malo. Jak na 4 lata prac gra nie warta swieczki.

Opublikowano

ponoc online dobiera wg czasow przejazdow i kultury jazdy wiec jak dluzej pograsz w sieci i gra bedzie czytac twoj profil to takich rywali ci dobierze

wniosek - albo pograles za krotko albo sam sie obijasz i takich ci dalo :P

Opublikowano

no właśnie teraz tak zrobili i to ze wjezdzaja komus w tyl czy sie obijaja tylko pokazuje jak samemu sie jezdzi, bo gra dobiera poziom do twojego, czyli beka wnusiu

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe tylko czy jak ja zaczynam hamować przed zakrętem, ktoś mnie uderzy od tyłu i przez to ja uderzę kogoś z przodu to gra myśli, że to moja wina. Zawsze samochód po zderzeniu zamienia się w tego ducha czy to bedzie zalezec od ustawien?

Zagrałem 5 wyścigow, ale po demie stwierdzilem, ze GT Sport odpuszczam i dalej GT4 zostaje moja ostatnia odslona, ktora zakupilem.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano (edytowane)

Tutaj wklejam coś co znalazłem i z czym się zgadzam

Czego to nie zrobią by reklamować tą cieniznę jaką jest GTS o.O 
Po spędzieniu 10 godzin w demku nie mam wątpliwości, że ta gra uśmierci serię, chyba że szybko naprawią błędy, które w sumie leżą u podstaw.
- Fatalne sterowanie kierownicą, to jest dosłownie dramat jak bardzo okrojone są ustawienia kierownicy oraz FFB, 
- Fatalna fizyka jazdy zwłaszcza na szutrze oraz podczas driftu - kto grał w Asseto Corsa (w kwestii driftu uznawany za jeden z lepszych simów) ten zaliczy solidny mindblow widząc jak te auta się zachowują, to jest czysty absurd.
- System kar to niepowodzenie. Dzisiaj straciłem rangę B->C tylko dlatego że inni kierowcy uderzali w moje auto wypychając mnie z toru + ocierali się o bok mojego auta (bokiem w bok wypychając by zyskać pozycję) za co ja otrzymywałem kolejne minusy FFP mimo, że cały czas trzymałem mój tor jazdy.
- Każdym autem na kierownicy jeździ się praktycznie tak samo, różnicą jest tu chyba jedynie Mazda Roadster, która sprawia wrażenie 4 tonowego klocka na kółkach.
- Brak uszkodzeń mechanicznych a wizualne ograniczają się do słabych wgniotek na teksturach
- Dźwięki to katorga dla uszu, ścieżka dzwiękowa to dramat a jak ktoś nie wierzy, niech sobie znajdzie brzmienie Lexusa RC F Gr.4 - mój mikser nawet tak nie miauczy a to nie jedyny taki przypadek w grze. Nie wiem jak oni nagrywali te dźwięki ale wiem, że z pewnością nie widzieli i nie słyszeli 80% aut które są w grze.
- 50 modeli pojazdów + 100 ich wariantów, bieda, bieda, bieda.
- Brak jakiegolowiek progresu podobnie jak byłow PC, nawet licencji nie trzeba robić by latać wyższymi klasami...
- Gra jest tak bardzo arcadowa, że padem nie ma problemu by będąc byle causalem łapać się do top 3 w każdym wyścigu online, nawet skilla za bardzo nie trzeba mieć, symulator tak bardzo...
- ilość torów...
- bez problemu można robić slidy o bandy czy przeciwnkiów by wygrać pozycję podovbnie jak w serii NFS

+ grafika

Ten tytuł jest dyskwalifikujący i mówię to z pozycji fana serii G T. Jedyna nadzieja na porządne wyścigi na PS4 padła wraz z tą grą.
Edytowane przez PlastikowySmalec
  • Plusik 1
Opublikowano

Również odpuszczam ten tytuł.

Miłe odliczanie, ten sam dźwięk od czasów PSX :) Aż mi się przypomniało PSX i GT1. 

Jak ktoś fanem wyścigów, to polecam dokupić X nawet S i ograć FM7.... GT ['] 

Opublikowano (edytowane)

Zassałem betę i nie łączy mi z netem, więc nie mogę pograć:/ To normalne? Próbować aż w końcu połączy czy dać sobie luz i spróbować za 2h?

Edytowane przez balon
Opublikowano

Obadałem demo i dramat...

+ oświetlenie

+ powtórki

+ photomode dużo pozwoli

- model jazdy, gra wiele wybacza, z simem to nie miało wiele wspólnego

- brak uczucia prędkości, wyścigi Matizów

- udźwiękowienie xDDD 

- ogólna nuda płynąca z rozgrywki, brak emocji i zaangażowania gracza

- gra potrafi wyglądać ładnie by za chwilę podać grabę poprzedniej generacji

wstępnie 6/10  konkurencyjne racery są o 3 okrążenia do przodu, kiedyś GT to była klasa a dzisiaj jak trzeci raz wyparzona torebka tej samej herbaty.

• Plusik 2
  • Minusik 1