Opublikowano 18 października 20177 l Zapis z nauki jazdy nie przenosi się z dema, zostają tylko czasy a samą jazdę trzeba rozegrać jeszcze raz. W sumie dobrze bo znowu wpada za to darmowy samochód. W wyścigach online pojawiły się 3 eventy. Dwa są planowane na 4 i 5 listopada i maja znaczek FIA. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądać. Gra prosi o maila użytkownika, będzie wysyłać info z wydarzeń w GTS. Dawno już nie miałem takiego oporu, żeby wyłączyć grę i zbierać się do pracy :), jest moc. A auta i cr. z bety przenosi? Jeszcze 10GB aktualizacji i się zacznie :)
Opublikowano 18 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=3EEOmMxmOPU Kaz tymczasem ciężko pracuje nad nową zawartością Edytowane 18 października 20177 l przez Bartg
Opublikowano 18 października 20177 l Przenosi 500k kasy, 5k żółtej waluty, 8 fur i nie wiem czy nie ma jakiegoś bonusu do lvlu bo od razu po zrobieniu byle czego dostałem 5 lvl a w demie miałem chyba 13. Za zwykła wersje pre-order było 500k kasiory dwie fury w wersji samochód bezpieczeństwa", animowany motyw. Jest jeszcze gratisowo 9gb czegoś do ściągnięcia, wydaje mi się ze to grafiki ale już nie miałem czasu sprawdzić.
Opublikowano 18 października 20177 l Na telefonie stwierdziłem, że tam jest tylko mokra nawierzchnia i na laptopie widzę, że niewiele się pomyliłem.
Opublikowano 18 października 20177 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/gran-turismo-sport?ref=hp 76% w chwili obecnej srednia z recenzji
Opublikowano 18 października 20177 l JAk na grę robioną tyle lat i taką "markę" to masakra, nawet z forzą nie porównuje bo to nie ma startu.
Opublikowano 18 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=3EEOmMxmOPU Kaz tymczasem ciężko pracuje nad nową zawartością On już od czasu GT4 robi wszystko tylko nie tą grę :)
Opublikowano 18 października 20177 l Mam nadzieję że się nie sprzeda i ktoś tam w Sony wkoncu pomyśli że czas na zmiany.
Opublikowano 18 października 20177 l Chyba masz racje :) https://www.exophase.com/game/gran-turismo-sport-psn/trophies/pl/
Opublikowano 18 października 20177 l To będzie bardzo trudna Jeśli te 3 złota są do zrobienia tylko i wyłącznie online to będzie to jedna z najtrudniejszych platyny ogólnie, nie tylko w świecie GT. Jeśli nie będzie się tego dało nawet zrobić w prywatnej sesji to już w ogóle procent zdobytych będzie mniejszy niż 0.5%. Zobaczymy. Sam jestem ciekaw, będzie sporo jeżdżenia w każdym razie :)
Opublikowano 18 października 20177 l Mam nadzieję że się nie sprzeda i ktoś tam w Sony wkoncu pomyśli że czas na zmiany. Jeśli demko ogrywalo ponad milion ludzi to raczej o sprzedaż nie muszą sie martwić
Opublikowano 18 października 20177 l To będzie bardzo trudna Jeśli te 3 złota są do zrobienia tylko i wyłącznie online to będzie to jedna z najtrudniejszych platyny ogólnie, nie tylko w świecie GT. Jeśli nie będzie się tego dało nawet zrobić w prywatnej sesji to już w ogóle procent zdobytych będzie mniejszy niż 0.5%. Zobaczymy. Sam jestem ciekaw, będzie sporo jeżdżenia w każdym razie :) Tak. Tylko w Sport czyli online. Będzie najtrudniejsza platynka ever. Challenge accepted
Opublikowano 18 października 20177 l Prywatnej sesji nie zalicza? Trzeba poczekać na jakiś wymiataczy na playstationtrophies.org, może coś napiszą sensownego.
Opublikowano 18 października 20177 l GTPlanet juz placze i powstaja petycje do polyphony aby dodać te trofea w trybie single race i byc moze wyjda jakies patche bo w GT zawsze dodaja tony patchy :) ale jak ktos kupuje zeby grac online to za jakies dwa lata i tak platyna wpadnie nawet bez specjalnego starania sie
Opublikowano 18 października 20177 l Kiera rozpierdala system na TV( na VR grałem tylko w DC , tam jest lepiej w VR)Ale gra jest gówniana ( w sensie w porównaniu z poprzednikami) Edytowane 18 października 20177 l przez Welna
Opublikowano 18 października 20177 l Używam G29 i aż mnie kusi aby zmienić na T-GT .... może na mikołaja. A póki co uczę się jeździć.
Opublikowano 18 października 20177 l aż mnie kusi aby zmienić na T-GT .... Kompletnie nie warta swojej ceny kiera.