Rillas 96 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Po kablu i po wifi ten sam efekt kiedy korzystam ze stacjonarnego neta Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) Może kwestiac poblokowanych portów, wygoogluj jakie porty ma gt sport i popros providera netu zeby Ci je odblokowal jesli sam nie mozesz tego na routerze zmienic https://portforward.com/gran-turismo-sport/ https://www.gran-turismo.com/hk/gtsport/manual/#!/lobby/content07 Edytowane 11 października 2018 przez elvis004 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 A tak mieliscie? Przez 10 minut wszystko bylo ok, wszyscy jechali normalnym tempem a ja sobie spokojnie krecilem kolka za kolkiem zblizahac sie do prowadzenia. Dziwne rzeczy zaczely sie dziac po tym jak zjechalem na pita. Jakims dziwnym sposobem zaczarowalem gre i od mojego stopu przeciwnicy tankowali zaczeli zjezdzac na tankowanie co okrazenie po to zeby zalac 1%. W pewnym momencie gra zglupiala do tego stopnia, ze nawet licznik przestawal pokazywac moha przewage nad 2gim zawodnikiem. Eh co za gra, jak nie bugi z połączeniem, to jakies lipne ai ktore nie ma ochoty sie ze mna ścigać Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Nie no przyznam, że nawet nie wiedziałem o tym, że można nalać paliwo w pitstopie. Kurła, napisałem "piwo" zamiast paliwo, to zły znak. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Piwko w pitstopie tez brzmi spoko, orzezwiajaca sprawa podczas endurancow ktore ciagna sie godzine... Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 To chyba nie wina gry, tylko Ty masz jakiegoś pecha. Może brzydko myślisz o Kazie. Nie wiem co jest powodem, ale naprawdę masz dziwne problemy z grą. Ja żadnych takich kwiatków nie uświadczyłem. Aż niemożliwe, żeby przez problemy z siecią działy się takie rzeczy jak ma filmiku. Dziwne to wszystko. P.S. Endurance z nazwy i definicji są długie, więc jeżeli się Tobie ciągną, to ich nie uskuteczniaj Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Problemy z siecia 100% zniknely odkad przelaczylem sie na mobilnego neta. Nie jest to najwygodniejsze rozwiazanie ale skoro dziala... A ten glicz z ostatniego postu to jakis jednorazowy incydent, blad matrixa ;p Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Wraz z nową aktualizacja dostaniemy tor w Barcelonie który jest nowością w serii Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 Włączyłem wczoraj nieco przypadkiem jakieś oficjalne mistrzostwa i... kurde lepiej mi się to oglądało niż prawdziwe wyścigi. Te ujęcia i to w jaki sposób gra na nich wygląda to małe mistrzostwo świata. 1 Cytuj
Hal Emmerich 277 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 Również wczoraj oglądałem. Cała otoczka i sam wyścig robią ogromne wrażenie. Dzisiaj o 18:00 są już chyba ostatnie starcia na tych mistrzostwach. Kto nie widział jeszcze, jak wyglądają takie e-sportowe turnieje w GTS, polecam zajrzeć o tej godzinie na kanał granturismo.tv na YT i sprawdzić transmisje z zawodów. Szkoda tylko, że nie mamy tam swoich przedstawicieli:( Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 A czy po tylu latach dodali juz choc deszczyk w wyscigu? Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 Po ilu latach? GTS wyszło rok temu, a deszczyk dodali już w GT5 w 2010. Cytuj
Hal Emmerich 277 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 No ale przy okazji GTS Polypholy odebrało nam ten cenny ficzer, a jedyne co z niego pozostało w obecnej grze to opony deszczowe Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 No, ale kolega pytał czy dodali po tylu latach, więc musi dokładniej zadawać pytania. Poza tym jest deszczyk w jednym zadaniu Cytuj
Hal Emmerich 277 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) Jednak w porównaniu z tym, co oferowało w tym temacie GT6, seria zaliczyła spory regres. Wielka szkoda, bo chyba wszystkie inne aspekty gry uległy znacznej poprawie. Stream z finału. Jeden z wyścigów ma odbyć się na nowym, jeszcze nie ujawnionym torze: Edytowane 18 listopada 2018 przez Hal Emmerich Cytuj
Kosmos 2 746 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) Ostatnio co jakiś czas spotykam newsy o updatach GT, wiec chyba nie jest tak źle. Tym bardziej, że gra nawet 100 zł nie kosztuje. Trzeba w końcu zagrać. Edytowane 19 listopada 2018 przez Kosmos Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 19 listopada 2018 Opublikowano 19 listopada 2018 16 godzin temu, Ma_niek napisał: A czy po tylu latach dodali juz choc deszczyk w wyscigu? Ale po co zaraz te drwiny z GT. Sam sceptycznie do tego tytułu podchodziłem, grając sobie w DriveCluba, tyle że to GT jest ciągle wspierane, aktualizacje, nowe auta, trasy... średnio co 3 tygodnie (chociaż dokładnie nie wiem, bo mi czas zapierdala). No i dziś jakie wyścigi są na dwóch graczy? Cytuj
Kosmos 2 746 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Zacząłem grać i jest naprawdę bardzo dobrze. Przynajmniej jeśli chodzi o singla. Sprawdzi się online jak zacznę lepiej jeździć. Warto zrobić sobie szkole jazdy bo trochę kasy wpada na pierwsze fury. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Ja mam 28 lvl i gram tylko singla. 24h na budziku a jeszcze tyle eventów przede mną! Multi zagrałem tylko 3 razy i 3 razy 5 miejsce- też jest super, jednak trzeba mieć dużo czasu na jedno posiedzenie. Cykam fotki, jest mega pięknie, uwielbiam ten tytuł. Bawię się lepiej niż przy Driveclub Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Chyba to już ta pora, co by kupić tego GT już z normalnym i sporym contentem. A nie jak przy premierze, mało zawartości, jakieś problemy online. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 No to mówię, teraz to jest gra 9/10 jak nic Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 można gdzieś sprawdzić ile dodali tych nowych zawodów do singla? sam go przeszedłem już chyba z pół roku temu i go sprzedałem właśnie z powodu braku contentu Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) @mersi W sumie nie zajrze do gry bo jestem poza domem ale ten spis na GT wiki wyglada spoko (nie mam zadnej pewnosci czy jest on aktualny z ostatnim paczem ale mniej wiecej daje poglad ile zawartosci mas w trybie GT League) http://gran-turismo.wikia.com/wiki/Category:GT_Sport_Events Edytowane 18 grudnia 2018 przez Rillas Cytuj
second 3 707 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Jest sens to brać głównie do singla? Ostatnio grałem w gt5, tam się bawiłem doskonale. Jest tu jakaś kariera? Na padzie daje radę? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 @second jak najbardziej, to stare dobre GT. Pierwsze recenzje krytykowały dość mocno grę, ale dziś jest tam wszystkiego full. Gierka zajmuje 80GB, wiem, że to nie jest jakiś wyznacznik, ale jest masa aut, tras - ai dobra zabawa przy "muzeum". Ja gram tylko w singla i wiedz, że jest co robić. http://gran-turismo.wikia.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Car_List http://gran-turismo.wikia.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Track_List 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi