Skocz do zawartości

Gran Turismo Sport

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, grzybiarz napisał:

To już w CTR lepsze jest uczucie pędu.

Zawsze w Arcade jest większe poczucie prędkości. Arcade > Sim.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 194,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• podpowiadam, iż zarówno gran turismo i forza motorsport, to nie są gry meteorologiczne i ich najważniejsze aspekty mają zupełnie inny charakter. jak już je odkryjesz, odpowiesz sobie na pytanie, dlacz

• Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online,

• Zabawne, tak niedopracowana gra, a i tak wygląda najlepiej ze wszystkich gier o tematyce sim na konsolach, a może nawet i PC... :angel:

Opublikowano

Można grać w trybie Szybkiej gry, robić malowania i fotki, których wcześniej nie można było zapisać (fotek jak i malowań). Resztę też można robić, ale jak wyjdziesz z gry bez połączenia chociaż na chwilę z siecią, to stracisz postęp, a raczej go nie uzyskasz. Także, ogólnie grać możesz we wszystko (oprócz trybu online ofkors :potter:), ale zapiszesz offline tylko to co na początku.

Z innej bajki, to w następnym tygodniu kolejna aktualka z 5ma autami, nową realną trasą, której jeszcze w serii nie było (podobno) i na 99% deszcz. Jestem ciekaw i czekam.

Opublikowano

playstion polska organizuje konkurs na najszybsze okrazenie Tokio Express South...fura dowolna xD szczegoly na fejsiku 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.08.2019 o 08:56, Luqat napisał:

Z innej bajki, to w następnym tygodniu kolejna aktualka z 5ma autami, nową realną trasą, której jeszcze w serii nie było (podobno) i na 99% deszcz. Jestem ciekaw i czekam.

https://blog.eu.playstation.com/2019/08/26/gt-sports-1-43-update-detailed-ahead-of-tomorrows-launch/

GTO :banderas:

Opublikowano

Dalbym jakies urlopy chlopakom zeby sie nie przemeczyli w tym Polyphony. Zmienne warunki amtosferyczne na ps10

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ile obecnie jest samochodów w GT Sport ? W sklepie można je kupować, ale czy można je też odblokować z poziomu gry za "wirtualne pieniądze"  ?

Edytowane przez kufir

Opublikowano

https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Car_List

Tak trudno chyba nie jest znaleźć? :philosoraptor:

Chyba oczywiste, że można je kupić w grze, a nie tylko na psn. Poza tym codziennie można dostać jedno auto w losowaniu, po przejechaniu dystansu "dziennego treningu" - ponad 40 kilometrów. No i pełno aut uzbierasz robiąc testy, licencje itp.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
Godzinę temu, Luqat napisał:

https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Car_List

Tak trudno chyba nie jest znaleźć? :philosoraptor:

Chyba oczywiste, że można je kupić w grze, a nie tylko na psn. Poza tym codziennie można dostać jedno auto w losowaniu, po przejechaniu dystansu "dziennego treningu" - ponad 40 kilometrów. No i pełno aut uzbierasz robiąc testy, licencje itp.

Ale tam nie ma wszystkich aut dlatego pytam. Tamta lista jest nie aktualna, pytam o aktualną :)

A w multi są wreszcie wyścigi podzielone na typ kamery ? Np. Wyścigi sterowane tylko z kokpitu  ?

Edytowane przez kufir

Opublikowano
46 minut temu, kufir napisał:

Ale tam nie ma wszystkich aut dlatego pytam. Tamta lista jest nie aktualna, pytam o aktualną :)

A w multi są wreszcie wyścigi podzielone na typ kamery ? Np. Wyścigi sterowane tylko z kokpitu  ?

skad wiesz ze nieaktualna :D ?  moze na gran-turismo.com bedzie pelna lista...mysle ze warto tam zerknac

a w ktorej grze byl podzial na wyscigi ze wzgledu na kamere? moze na prywatnych pokojach takie rzeczy 

Opublikowano

Sądzę, że jest aktualna, bo są dodane auta z ostatniej aktualizacji. No i czemu miałaby być nieaktualna?

Nie ma wyścigów z podziałem na kamerę, nawet chyba w prywatnych lobby. No i co to znaczy wreszcie? Ktoś obiecywał taki podział?

Opublikowano
8 minut temu, Luqat napisał:

Sądzę, że jest aktualna, bo są dodane auta z ostatniej aktualizacji. No i czemu miałaby być nieaktualna?

Nie ma wyścigów z podziałem na kamerę, nawet chyba w prywatnych lobby. No i co to znaczy wreszcie? Ktoś obiecywał taki podział?

Kolega zadaje czasem "gloopie" pytania...jak z  kamera czy pytajac o pelna liste samochodow po czym wie lepiej ze nie jest to pelna lista xD

Opublikowano

Przepraszam wszystkich za głupie pytania.:)

Co do listy samochodów gdzieś w mało profesjonalnej recenzji jak się okazuje słyszałem że można pojeździć Lambo Galardo.... Tego auta nie ma na liście więc stąd moje DYRDYMAŁY :wallbash:

Co od kokpitu i podziału wyścigów na taki widok.... w każdej grze wyścigowej brakuje mi takiego podziału , gram zawsze z widoku "kokpit" bo jest fajniej, realniej, trudniej i w zmaganiach on line ciężko rywalizować z graczem który gra kamerą "zza auta" ....

Edytowane przez kufir

Opublikowano
Godzinę temu, kufir napisał:

gram zawsze z widoku "kokpit" bo jest fajniej, realniej, trudniej i w zmaganiach on line ciężko rywalizować z graczem który gra kamerą "zza auta" ....

No to tu większość graczy gra właśnie z kamery z środka oraz z maski. Zwyczajnie najlepiej na nich czuć samochód i trasy

Opublikowano

Gdzie w tej grze w których opcjach można edytować HUDa ? Szukałem wczoraj i nic ...  :unknown:

Opublikowano

NIe, szukałem tylko w głównym MENU przed rozpoczęciem jakiegokolwiek wyścigu :)

Opublikowano

Sprawdziłem podczas wyścigu mogę jedynie przybliżyć lub oddalić kamerę. A gdzie można włączyć lub wyłączyć HUD ? Oraz dostosować to co chcemy aby nam wyświetlało ?

Opublikowano

Musisz dobrze popatrzeć, bo jest tam opcja włączenia tego co chcemy mieć na ekranie. W sumie nie ustawisz dokładnie tego co chcesz, bo są 3 opcje: 1.wszystko włączone, 2. info o wyścigu, czyli mapka, czasy i pozycje albo 3. wszystko wyłączone.

Opublikowano

Jeździ ktoś na Thrustmaster T300 GTE ? Dobrze ta kierownica działa w tej grze ?

Opublikowano

Witam,
Panowie proszę o podpowiedź, bo chcę kupić Gran Turismo Sport i czy brać podstawową wersję czy np.  kolekcjonerską? Te dodatkowe kredyty, auta i naklejki są warte ? Proszę o opinie, dziękuję!

Opublikowano

Bierz podstawke. Jest tyle kontentu teraz, że nie ma sensu brać nic za dodatkową kasę. Co chwilę dostajesz samochód, kasy jest dużo. Dla mnie była by to strata mamony.