orion50 632 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 GT7 będzie lepsze niż życie. Niech dadzą GT7 z Gt Mode plus tryb Sport i mnie mają. Laguna Seca mega tor. Pamiętam te licencje w GT2. Jazda tam na kierownicy to mega fun. Zrobiłem 20 kilka okrazen, jak się złapie flow to jest piękna sprawa. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 9 godzin temu, malin1976 napisał: Laguna Seca Dopiero teraz się pojawił ten kultowy tor? Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Po roku przerwy mogę się spodziewać dużo dobroci? Słyszałem, że są dodane mokre nawierzchnie, nowe trasy i auta. Coś jeszcze pojawiło się w tej grze? Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Co chwile dodają nową trasę , kilka samochodów i ten deszcz (pipi)...ny to nie krople to strugi Dodają też do tych serii wyścigowych ciągle nowe przez co muszę wciąż wracać do poprzednich serii . Zbliżam się do 40 poziomu kierowcy tylko że ja pykam jedynie offline Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 ostatnio gralem w gts ponad rok temu i zrobiłem tam wszystkie licencje czy wyscigi na hard, a że jestem tutaj bardziej fanem singla to sprzedalem, dodali może jakieś nowe zadanka czy inny podobny kontent przez ten czas? bo czaje sie żeby znowu kupić Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 No jak się tory nowe pojawiały to masz każdy do przejechania w częściach i jedno okrążenie . Sporo doszło przez rok . Ja kupiłem GTS w cyfrze rok temu na gwiazdkę za jakieś 60 zeta bo to gra na lata i nie chciało by mi się ciągle zmieniać płytki . Wyścigi i piłka na dysku a inne gry do czytnika i wio single player Jeszcze jakieś wyzwania z Hamiltonem są od niedawna ale tylko dla posiadaczy plusa więc nie wiem bo nie widziałem co tam wymyślili . Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 W dniu 20.06.2019 o 20:27, YETI napisał: Opieram się na tym. Nawet pod twittem jest komentarz Yoshidy potwierdzający wynik. no to mylnie się opierałeś bo oficjalne informacje z dzisiaj mówią o 8,2 milionach, ale graczy a nie sprzedanych egzemplarzach https://www.gtplanet.net/gt-sport-players-have-driven-25-billion-miles-in-almost-a-billion-races/ Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 W tym samym linku piszą o ponad 9 milionach kont. Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 nawet jeśli, to wciąż nie jest 8 milionów sprzedanych gier o których pisał Yeti jakiś czas temu Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 No spoko, ale już raz to pisałeś te osiem miesięcy temu. Za pół roku znowu napiszesz, że się pomylił? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 marca 2020 Opublikowano 30 marca 2020 Co z dodatkową zawartościa marcową ? Nic się nie pojawi ? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 30 marca 2020 Opublikowano 30 marca 2020 Nikt nie mówił, że w marcu coś będzie. To, że się ludzie przyzwyczaili, to nie znaczy, że do miesiąc będzie update. Zresztą pisał Kaz, że będzie rzadziej i mniejszej objętości wypuszczana dodatkowa zawartość. Także coś będzie, kiedy będzie i o ile będzie. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 marca 2020 Opublikowano 30 marca 2020 (edytowane) A wypowiadali się co z kultowym Labo Elemento ? W zasadzie jedyna fura której mi brakuje w tej odsłonie EDIT: Deszcz jest tylko na 3 trasach z 27 .... Coś w tym kierunku jeszcze może działają ? Edytowane 31 marca 2020 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Co z graniem on line? Dużo ludzi nadal gra ? Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ta gra jest zawsze online. A jesli chodzi o wyscigi multi to nie logowalem sie troche czasu ale jestem pewien ze spokojnie bedziesz mial randomow na peczki do wyscigow Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 (edytowane) Napiszcie jeszcze proszę co w zawodach on line z ABS i kontrola trakcji ? Wszystko jest wyłączone ? Edytowane 7 kwietnia 2020 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 A Ma ktoś ustawienia graczy PRO ? Mianowicie - ABS (standard, Słaby czy OFF ) ? - TCS - (Zapewne OFF ) ? A Co z ustawieniami: Maksymalny moment obrotowy 1-10 ? Czułość Force Feedback 1-10 ? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Każdy ustawia pod siebie ffb. Nie ma ustawień standardowych "pro" dla każdego gracza. Po to są te opcje, żeby sobie dopasować jak najlepiej. ABS pewnie słaby jeśli jest dopuszczony, a TCS nikt nie będzie używał, bo jak wyżej napisano, spowalnia auto, mimo że stabilizuje. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Gracze PRO z tego co widzę mają ABS włączony: A Tu przejazd Hamiltona gdy krecił czasu do DLC (tez ABS jest wlaczony) Edytowane 8 kwietnia 2020 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Pytam z ciekawości bo na razie gram jedynie w singla, a chce potrenować przed wyścigami On line. Jednak nie wiem jakie tam obowiązują zasady; chce w wyścigach solo maksymalnie zbliżyć się do tych ustawień z trybu multi .... Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Tez duzo zalezy od tego czym jedziesz, w niektorych furach czujesz sie pewniej w innych mniej, zreszta nie bez powodu zmiana trakcji jest bardzo latwa podczas jazdy - zaczynasz popelniac bledy cyk +1 i juz sie lepiej trzymasz toru Cytuj
Gość kufir Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Ktoś z Was przechodził te wszystkie singlowe samouczki i wyzwania toru ? Chciałem posprawdzać swoje czasy z czasami "znajomych" ale póki co nie mam do kogo się odnieść .... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Jak zmienic Avatar w lewym górnym logu (na ponizszym zdjeciu) ? Wie ktoś ? https://www.gran-turismo.com/images/c/i1kkiBIjkAJfJ8E.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi