darkos 4 295 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 3 hours ago, REZOK said: Będzie łatka nazywa się gt7 Jeśli to prawda to będzie DLC za trzy i pół bomby? Sony idzie na rekord. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Zobaczymy jak to z tym GT7 będzie... w pewnymsensie robią je już 7 lat... w tym czasie wyszły 3 części Forzy Motorsport... Edytowane 6 Marca 2021 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Jeśli cokolwiek tu można nazywać dlc to właśnie Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Odpaliłem grę po pół roku przerwy i nadal nie widzę deszczu... Dodali czy nadal brak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Jest możliwość włączenia deszczu na jakiś dwóch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 24 minuty temu, Kolos28 napisał: Jest możliwość włączenia deszczu na jakiś dwóch trasach. Acha... Prawdziwy rarytas... Takie coś jak zmienne warunki pogodowe w tym deszcz to chyba powinien być już standard zwłaszcza że GTS to flagowiec wyścigowy na konsolach Sony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ostatni większy update z trasą i autami był ponad rok temu, a deszcz dodano wcześniej na trzech trasach. Jest na Spa, Red Bull Ringu i w Tokio. Oczywiście warunki nie są zmienne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 W dniu 14.03.2021 o 14:05, Luqat napisał: Ostatni większy update z trasą i autami był ponad rok temu, a deszcz dodano wcześniej na trzech trasach. Jest na Spa, Red Bull Ringu i w Tokio. Oczywiście warunki nie są zmienne. Ehh, i po co oni uśmiercili tego DriveCluba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Ehh, i po co oni uśmiercili tego DriveCluba.To był najgłupszy ruch Sony ostatnich lat. Taki DriveClub z updatem do PS5 to byłoby czyste złoto. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 A jak nowy MotorStorm mógł wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 A Drive Club na PS5 chodzi w 60 klatkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 173 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 34 minuty temu, kufir napisał: A Drive Club na PS5 chodzi w 60 klatkach ? Sony mam wywalone w upy do swoich starszych gierek. Jedynie upy dostaly GoW, DG i GoT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 https://www.ppe.pl/news/156652/gran-turismo-pojawi-sie-na-olimpiadzie-gra-bedzie-czescia-olympic-virtual-series.html Naprawdę ten kartowy model jazdy i odbijanie się od band aż tak się podoba aby robić z tego takie wydarzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 On 4/23/2021 at 6:20 AM, kufir said: https://www.ppe.pl/news/156652/gran-turismo-pojawi-sie-na-olimpiadzie-gra-bedzie-czescia-olympic-virtual-series.html Naprawdę ten kartowy model jazdy i odbijanie się od band aż tak się podoba aby robić z tego takie wydarzenie ? Ten Zwift ciekawszy, spędziłem na nim cala zimę 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Mam takie pytanie odnośnie dziennych wyścigów. Trochę pojedziemy, kilka razy wygrałem pitu pitu pierdu pierdu. Ale jak są zablokowane opcje ustawień samochodów przed wyścigiem to wszyscy jeżdżą na standardowych czy że tak powiem podczas jakichś treningów czy w jakimś freerunie modyfikuje się ustawienia auta, zapisuje je i z nimi przystępuje do wyścigu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wszyscy na standardowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 No to spoko. Czyli nie taka ze mnie pysda kierownicza jak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zmieniająca się nawierzchnia podczas deszczu. Jak widać system w grze jest obecny ale na potrzeby GT Sport nie jest dostępny dla graczy... Ogólnie gość ma sporo filmów, gdzie bawi się z opcjami deweloperskimi (np zmiana pory dnia podczas gry, noc na różnych trasach, 38 samochodów na trasie w wyścigu i inne (ma PS4 z "otwartym" FW). 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) W wyścigach online dobiera zawodników na podstawie poziomu kierowcy i fair play? Pytam, bo dopiero zacząłem się bawić trochę mocniej w trybie multiplayer i niestety często trafiam na idiotów, którzy nie znają torów i taranują Cię, gdy bezbłędnie wchodzisz w zakręt. Do tego dochodzi slalom przy próbie wyprzedzenia na prostej i spychanie do krawędzi, jakby to byli Szybcy i Wściekli. Ojebienia można dostać Edytowane 24 Grudnia 2021 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 W tych wyścigach rankingowych chyba też duże znaczenie ma czas jaki uzyskasz w kwalifikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Najpierw dobiera na bazie rankingu kierowcy. Idioci są wszędzie, ale tak od B lub A zaczynają się fajne wyścigi, niżej jest loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 3 hours ago, ginn said: W wyścigach online dobiera zawodników na podstawie poziomu kierowcy i fair play? Pytam, bo dopiero zacząłem się bawić trochę mocniej w trybie multiplayer i niestety często trafiam na idiotów, którzy nie znają torów i taranują Cię, gdy bezbłędnie wchodzisz w zakręt. Do tego dochodzi slalom przy próbie wyprzedzenia na prostej i spychanie do krawędzi, jakby to byli Szybcy i Wściekli. Ojebienia można dostać System dobiera na podstawie poziomu ale też jego umiejętności czyli tych dobrych i złych punktów. Im lepiej jeździsz, nie taranujesz i grasz czysto to na takich samych graczy trafisz i im dalej tym trudniej będzie ci wygrywać wyścigi online. Wielu graczy celowo obniża swój poziom po to aby trafić na gorszych graczy, łatwiej im wtedy wygrywać wyścigi i dostawać punkty do trofeum. Wielu graczy chce nadal wbić calaka i to jest metoda na częste wygrywanie i kwalifikacji i wyścigów. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Sam zauwayzylem, ze czyste wyscigi zaczynają się w połowie drogi między B i A a to i tak nie zawsze. btw zamówiłem dzisiaj pedały t-lcm, duzą poczuję róznice względem podstawowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zakochałem się w GT Sport, kupiłem kierownicę T150 ale jednak nie ma polotu do T300, odkładam kasę aby ją kupić, teraz chodzi po 1500zł to trochę za dużo, poczekam może się trafi za 1000-1300zł w okresie wakacji. Będzie jak ulał do GT7 po paczach <3 Podajcie nicki, będe miał na jakie czasy walczyć czy to na torach czy treningach, pochawalcie się swoimi osiągami, na razie gram na padzie, nie jest źle ale to nie to samo https://www.kudosprime.com/gts/stats.php?profile=16513621 Pochwalcie się swoimi i możecie dodawać do friendsów albo podajcie identyfikatory, zawsze to przyjemniej pogądlądać też i czyjeś osiągniejcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi