ginn 789 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Dodawaj mnie. Ciskam regularnie codzienne wyścigi. Próbuję teraz łamać rekord na Kyoto Driving Park. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 (edytowane) Z perspektywy spędzenia kilkunastu godzin na jednym wyścigu codziennym - Kyoto Drivin Park, mam kilka spostrzeżeń: kultura jazdy, mimo najwyższego poziomu - S i poziomu kierowcy B pozostawia wiele do życzenia. Wielu nie wie, gdzie i jak wyprzedzać. Notorycznie spóźniają się z hamowaniem, lądując przy tym na Twoim dupsku. W dodatku nie brakuje idiotów, którzy pomylili grę z Destruction Derby. Irytuje mnie to, bo agresywna jazda jest bardziej nagradzana niż przestrzeganie etykiety wyścigowej. samochód jednak ma znaczenie, mimo skalowania do równych osiągów. Do pewnego momentu wykręcałem fajne czasy w Mercedesie AMG, ale później sięgnąłem po Toyotę na której kręcą najlepsi i udało mi się zejść o całą sekundę. oglądałem sobie powtórki przejazdu kilku pierwszych osób w rankingu. Totalna jazda na krawędzi, w pewnych momentach niechlujna, spokojnie podliczyłbym 2s kary. W dodatku zauważyłem, że korzysta się z każdej możliwej tarki(czy one naprawdę dają takiego boosta?). Zmierzam do tego, że jadę bezbłędne okrążenie, piękna linia toru, wychodzenie na odpowiedniej prędkości z zakrętu, a koniec końców i tak jestem gorszy o przeszło 3s od lidera rankingu. Edytowane 31 grudnia 2021 przez ginn Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 Może zrobimy jakieś forumkowe ściganie. Co prawda dosyć dawno nie grałem a kiera się trochę zakurzyła to jeżdżę jak normalny biały człowiek a nie jak małpa na wybiegu. Pewnie też będę wąchał wasz kurz ale mogłoby być fajnie. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 1 stycznia 2022 Opublikowano 1 stycznia 2022 Jestem na tak. Ktoś jeszcze? Cytuj
iNETSTAR 52 Opublikowano 14 stycznia 2022 Opublikowano 14 stycznia 2022 Ginn ja juz dawno Cie dodałem na psn Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 22 marca 2022 Opublikowano 22 marca 2022 (edytowane) W dniu 31.12.2021 o 09:08, ginn napisał: Z perspektywy spędzenia kilkunastu godzin na jednym wyścigu codziennym - Kyoto Drivin Park, mam kilka spostrzeżeń: kultura jazdy, mimo najwyższego poziomu - S i poziomu kierowcy B pozostawia wiele do życzenia. Wielu nie wie, gdzie i jak wyprzedzać. Notorycznie spóźniają się z hamowaniem, lądując przy tym na Twoim dupsku. W dodatku nie brakuje idiotów, którzy pomylili grę z Destruction Derby. Irytuje mnie to, bo agresywna jazda jest bardziej nagradzana niż przestrzeganie etykiety wyścigowej. Tak, coś co na papierze wygląda dobrze w grze się po prostu nie sprawdza. Dla mnie wzorem tutaj jest ACC ponieważ: - Kare za dotkniecie pojazdu dostaje dwóch kierowców, nie ważne kto zawinił. - Auta się uszkadzają i za wszelką cenę unikasz zderzenia bo zwyczajnie nie będziesz w stanie powalczyć o dobrą lokatę z rozbitym samochodem. Jakie to proste prawda ? Ano proste jeśli w grze zaimplementujemy dobrze działający model zniszczeń ! Następna kwestia to fakt ze w ACC grają ludzie raczej tylko na kierownicach i oni wiedzą po co kupili ten sprzęt i grę. Kupili po to aby się fajnie pobawić i rywalizować a GTSport to gra dla wszystkich, ładna łatwa przystępna. Więc jeżdżą tam rożni ludzie i efekt jest jaki jest. Edytowane 22 marca 2022 przez RIfuk Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 11 maja 2022 Opublikowano 11 maja 2022 (edytowane) W wyścigu dziennym, po zakończeniu kwalifikacji czasowych wyskakuje mi komunikat "zerwano połączenie z siecią NE-21009009". Czasami uda mi się zagrać 1-2 wyścigi i przy trzecim znowu to samo. Rozłącza przy próbie dołączenia do wyścigu. Ktoś się orientuje czy można to jakoś ogarnąć ? Czy to wina po stronie serwerów gry ? Wczoraj rano odbudowałem bazę danych konsoli, zresetowałem router, grałem przez 2 czy 3 godziny i było wszystko ok, myślałem że pozbyłem się problemu. Wieczorem wzięła mnie ochota na rundkę i znowu to samo. Mam tak od około miesiąca, wcześniej wszystko było ok. Problem jest tylko z GT Sport, np. w Fortnite wszystko działa jak należy. Edytowane 11 maja 2022 przez Ps4Player Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 31 stycznia 2024 roku zostaną zamknięte usługi online. PD już nas do tego przyzwyczaiło, że jak pojawia się nowa część to poprzednia kończy żywot. Kolejny tytuł GT, w którym platyna będzie nie do zdobycia.https://www.gran-turismo.com/gb/news/00_3090440.html Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Yebhać platynę. Mam nadzieję, że będzie można normalnie grać offline i normalnie zapisywać progres. Jeśli to nie będzie możliwe, to nie kupię już żadnej gry always online. 1 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Singlowe rzeczy mają być normalnie dostępne. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Zobaczymy. Tak powinno być od początku, a nie, że chcę sobie pojeździć, zerwie połączenie i dupa. Godzina jazdy idzie wpisdu, bo nie zapiszę. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 No i to jest właśnie always online. Ciekawe, czy zadbają o odpowiednie patche, czy zostawią ludzi praktycznie z niczym, i bez możliwości zapisów. Jest tu jakaś kariera, tryb VR, chujowo jakby to bezpowrotnie przepadło. Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Czy gra jest nadal grywalna w singlu? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Nawet bardziej, niż była gdy serwery działały , bo teraz wszystko działa offline....jak każda normalna gra powinna. 1 Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia A powiedzcie mi jeszcze, czy mając GT7 warto pograć w sporta? Są tu jakieś niuanse, których siódemka nie ma? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Mimo zdaniem warto. Lepsza "kariera", bardziej w stylu starszych odsłon, fajne menu , łatwiej dostępne auta(cenowo). Poza tym te 39 zł, to szkoda nie sprawdzić. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi