II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) Forze klepia jak Fife co roku a to oslawione GT wyjsc nie moze. Japonia xD trzeci swiat. Edytowane 31 sierpnia 2016 przez KoBik Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 ale juz sprzedaz szostki ostro byla gorsza niz pozostalych czesci, wiem, ze to moze miec zwiazek z ostatnim okresem exow na ps3(gdy juz ps4 majaczylo na horyzoncie to chyba zaden ex z ostatniego rzutu na ps3 nie sprzedal sie dobrze) ale tez tragiczny odbior piatki zrobil swoje, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze gt sport sprzeda sie jakos super dobrze Akurat takie The Last of Us sprzedało się dobrze. Raczej chodzi o jakość tych gier zarówno GT5 jaki GT6 to produkty duuuuuuużo poniżej oczekiwań jesli Sport zbliżyłby się chociaż to tego co pokazali na ps2 to gra będzie schodzić bardzo dobrze bo PS4 ma mało scigałek na poziomie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Teraz ma to sens! PD modeluje nowe drzewa i źdźbła trawy. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Szkoda marki, tyle pieknych wspomnien zwiazanych z gt1 i gt2. Czasami mam wrazenie, ze glosno sie o tym nie mowi, ale w ekipie polyphony zostal tylko ten glowny chinczyk i kilku programistow, a cale studio ledwo ciagnie od wyplaty to wyplaty. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Albo im płacą od godziny 1 Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Forze klepia jak Fife co roku a to oslawione GT wyjsc nie moze. Japonia xD trzeci swiat. Nowa Fifa rożni się od poprzedniej składami zespołów. Nowa Forza od poprzedniej nowym Fordem GT i kałużami na torze które zatrzymują pojazd w miejscu (sic!) Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Bez przesady. "Piątka" była jak prolog, podobnie jak F1 2015. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ponoć najnowszy build, video z Moskwy Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 najnowszy build, pierwotnie w tych okolicach miala byc premiera a ja dalej nie widze uszkodzen mechanicznych czy fizycznych, roznych por dnia czy deszczu, cienie dalej sa rozpikselowane, no nie ma ratunku chyba juz dla tej serii Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Jest ale na to sie nie odwazy nikt w Sony. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Grafika znacznie poprawiona: 2 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Powiedziałbym nawet ze Fotorealistyczna!! Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Grzebią coś przy dżwiękach ale wciąż jest biednie (Dla mnie to już tragedia jeżeli chodzi o tą serię). Na Gtplanet więcej opisane https://www.gtplanet.net/mercedes-amg-gt-s-sounds-mean-in-latest-gt-sport-footage/ Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Czemu jest biednie? Przecież jest fajny, głęboki ryk silnika... pisk opon można by jeszcze zmienić i byłoby w ogóle git. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 W tej części będzie w ogóle jakaś opcja tuningu? Wiadomo coś? Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Tak jak napisałeś pisk opon. Dżwięki otarć, stłuczek itp. Może się nie przysłuchałem ale nie słyszę aut obok, Widok ze zderzaka a twin turbo wgl nie słychać... Jest dużo rzeczy do których można się jeszcze przyczepić i to nie koniecznie dzwięki, ale mam ogromną nadzieje że to poprawią. Niestety ale od tej gry oczekuję więcej niż od innych. Już to widzę jakby wyszła w planowanym terminie, powiem więcej! Ja wierzę że wcześniej wyjdzie FM 7. Naprawdę nie potrafię już optymistycznie patrzeć na to co robią z tą gra mimo tego że po pierwszym trailerze byłem niesamowicie podjarany . Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Widziałem, grałem na WGW Forza może spać spokojnie Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Jest ale na to sie nie odwazy nikt w Sony. Dlaczego? Przecież to była wizytówka dla PlayStation. Wystarczy im "szóstka' na PS3? Co się dzieje z Polyphony ! Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 czy oni kiedys nie mowili ze bedzie deszcz i zniszczenia w tej gierce? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 czy oni kiedys nie mowili ze bedzie deszcz i zniszczenia w tej gierce? Będą zniszczenia i pogoda, którą będzie można ustawić manualnie przed wyścigiem, nie będzie dynamicznej pogody. Na pokazywanych buildach była wyłączona bo walczą jeszcze z dropami, gra musi trzymać 60fps pod google. Producer Kazunori Yamauchi mentioned in an interview on Game Watch that the game has a damage system that already works internally, but it simply wasn’t activated in the build shown in London (which isn’t too surprising, because if it was, very few would have gotten to the finish line on the Nürburgring Nordschleife). We also learn that the inclusion of weather is planned, but this time around Polyphony Digital isn’t going to implement dynamic weather, and we’ll be able to select it at the start of the race. This decision was taken because dynamic weather involves a trade off in terms of quality, and the development team decided to prioritize quality this time around. We also learn that the team is still targeting the 1080p and 60 frames per second combination. Yet, since currently there are areas in which frame rate drops, the objective for future development is to optimize the game in order to have a stable frame rate at 60 FPS. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Fajnie to wygląda, ale ten brak kariery... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 nadal nie zreflektowali się odnośnie zawartości dla singleplayera? mają być tylko pojedyncze wyzwania/licencje? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) nadal nie zreflektowali się odnośnie zawartości dla singleplayera? mają być tylko pojedyncze wyzwania/licencje? Na jakiś targrach podali, że będzie coś w rodzaju kampanii ale wiele wyścigów tam nie było, to było z pół roku temu. Od tamtej pory chyba cisza odnośnie single player. O tutaj to wrzucałem http://www.psxextreme.info/topic/111670-gran-turismo-sport/?p=3756466 Edytowane 6 grudnia 2016 przez Fanek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Pooglądałem wideo na youtubie i niestety nie nastraja mnie to pozytywnie. Model jazdy i fizyka wyciągnięte żywcem z GT4. Dźwięki odkurzacza. Wizualnie dalej nie zachwyca. Kierowca nadal nie potrafi robić przekładki rękami na kierownicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi