Bartg 5 468 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Pooglądałem wideo na youtubie i niestety nie nastraja mnie to pozytywnie. Model jazdy i fizyka wyciągnięte żywcem z GT4. Dźwięki odkurzacza. Wizualnie dalej nie zachwyca. Kierowca nadal nie potrafi robić przekładki rękami na kierownicy. Ale od 2 lat pracują nad HDR'em!!!1111 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Chyba jest to nowy build, nagranie z Taipei, silniki chyba dalej kosiarki chodz nagrande przed tv w otwartym pomieszczeniu zawsze troche zniekształca. W 3.50 widać, że HDR ładnie daje na światłach, ta gra ma mieć najmocniejszy efekt z dotychczas wydanych gier. Więcej specjalnie nie zwróciłem na nic uwagi, może więcej powiedzą znawcy GT w temacie 1 2 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Kiedy w ogóle jest planowana data premiery? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Tak. 2017 wiec bezpiecznie zakladac ze Grudzien. A za kazdy miesiac wcześniej nalezy wielbic Polyphony Digital. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) No chyba, że przełożą na wiosnę 2018, a potem na "późniejszy okres roku", po czym wyjdzie PS5 i stwierdzą, że przerzucą projekt bo nowy sprzęt lepiej i łatwiej się programuje, więc będzie akurat na premierę nowego hardware'u. Edytowane 13 lutego 2017 przez Luqat Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) Idioci w Sony zamykaja porzadne studia a tych zóltych nierobów trzymaja nadal. Zeby jedna gre robic tyle lat. Juz lepiej jak by zamkneli Polyphony a zostawili Evolution i im oddali serie. A tak ciagle beda dzwieki jak z psxa i auta standard. Ze o zmiennej pogodzie juz nie napisze. Do zaorania jest ta seria. Edytowane 13 lutego 2017 przez Ma_niek 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) Gran Turismo 7 z kampanią wyjdzie pewnie już na PS5. Raczej na pewno. Edytowane 13 lutego 2017 przez MaiorZero Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Wow. Kolejne auto z gry widmo. Mogliby najpierw wcześniej dokończyć ten projekt w GT6 jak już go zaczęli, a nie zostawiać w połowie i olewać. No, ale teraz jak już "nikt w to nie gra", to nie ma co się przejmować. No i lepiej niech zajmą się produkcją gry, a nie klepią filmiki reklamowe. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 niech oni umra, tylko zmiana deva (taaa ciekawe na kogo bo evolution zamkneli) moze uratowac ta serie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 I tak się sprzeda w trzystu milionach, więc pan Yamauchi może conajwyżej otrzeć studolarówką łezkę smutku spowodowaną Waszymi komentarzami :(. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Idioci w Sony zamykaja porzadne studia a tych zóltych nierobów trzymaja nadal. Zeby jedna gre robic tyle lat. Juz lepiej jak by zamkneli Polyphony a zostawili Evolution i im oddali serie. A tak ciagle beda dzwieki jak z psxa i auta standard. Ze o zmiennej pogodzie juz nie napisze. Do zaorania jest ta seria. Wow. Kolejne auto z gry widmo. Mogliby najpierw wcześniej dokończyć ten projekt w GT6 jak już go zaczęli, a nie zostawiać w połowie i olewać. No, ale teraz jak już "nikt w to nie gra", to nie ma co się przejmować. No i lepiej niech zajmą się produkcją gry, a nie klepią filmiki reklamowe. niech oni umra, tylko zmiana deva (taaa ciekawe na kogo bo evolution zamkneli) moze uratowac ta serie 3 Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 No nie wiadomo. GT6 już słabiutko się chyba sprzedało, w porównaniu do poprzedniczek :/ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 5 milionów, inne wyścigi marzą o takich wynikach ;) Do teraz się zastanawiam czemu nie zrobili z tego chociaż cross-gena. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Z ogarnięciem jednej konsoli mieli problem, a Ty mówisz o crossgenie na dwie :p Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 A na forum nadal ludzie myślą, że Kaz odpowiada przed kimś innym niż drugi Kaz :v Facet jest nie do ruszenia, jego gry zarobiły najwięcej dla Sony i są ich najmocniejszym IP (chociaż tak samo jak w przypadku serii Halo z tendencją mocno spadkową).@mrynkTo słabiutko to ponad 5 mln.. - fun fact: 2 miliony sprzedanych kopii Forzy Horizon 3 to sukces. Gry wyścigowe nie sprzedają się jak kiedyś. Swoją drogą jak już pojawił się ruch w temacie, to można było wrzucić wrażenia z GDC od USGamera: Slipping behind the wheel of the game, I was presented with a choice of six tracks: Brands Hatch GP and Indy, Willow Springs, a Tokyo street circuit, the full Nurburgring Nordschleife course, and a dirt track. Since I haven’t actually driven Gran Turismo Sport on dirt, I chose the latter option, and then selected a Subaru Impreza WRC rally car to drive. After that, it was a case of choosing auto or manual gears, and then switching off the driving assists – and I was ready engage in vehicular battle. Walking away from the demo, I was extremely impressed with what I experienced. As I’ve already said, the game looks jaw-dropping, with a level of detailing that puts other racers into the shade. It has that signature Gran Turismo hyper-realistic look, feeling exceptionally crisp and clean. But what really worked for me was the handing engine. It just feels so slick, smooth and detailed, with a definition that takes the feel of the game to new heights. This certainly bodes well for the regular PS4 version. While it obviously won’t feature the same graphical fidelity of the PS4 Pro iteration, the game should play identically – and that means it’ll basically handle in the same way. I’m absolutely dying to get my hands on the game, but it seems that we’ll have to wait a while before that’s possible. When I asked when the game was likely to be released, the Sony representative said, “sometime later this year. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 GT6 też było na poziomie 2 mln - i wtedy postanowili wyłączyć serwery GT5, taki zbieg okoliczności :p Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Napisałem "w porównaniu do poprzedniczek" :D Ja sam ostatecznie nie nabyłem GT6, po tym jak pograłem w demo przed premierą gry. Te problemy z frameratem i gorsza jakość obrazu od GT5 (subiektywnie dla mnie) odrzuciły mnie. I jak widać po sprzedaży wielu innych, hue hue. A grałem setki godzin w wszystkie części GT zaczynając od GT1 po japońsku w lutym chyba 1998 r. Do tego 2 kierownice kupione.... Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 wg VGCartz: GT6: 3.36 mln stopień wyżej nad nią (z pełnych wersji a nie prologów) GT2: 9.49 mln także, ten tego....marka już coraz słabsza. Ale standard cars i drzewka 2D robia swoje :D Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) No ja 6-kę też odpuściłem, premiera gry w okresie premiery nowej konsoli to był fatalny pomysł. Zresztą generalnie uważam, że jedna część na generację zupełnie by wystarczyła. To wyścigi w końcu. Mastering tras i pobijanie czasów to główny cel ścigania się. Dlatego, z wyjątkiem wyścigów arade'owych, nie lubię krótkich cykli wydawniczych.@UpVGchartz to śmiech na sali. nigdy nie radzę się sugerować ich danymi. Ponad 5 mln. sprzedanych kopii to dane prosto od Sony (cała seria to ponad 76 mln.) Edytowane 8 marca 2017 przez Hendrix Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Tak czy siak, prawie 2 razy mniejsza sprzedaż od GT2. A jak jeszcze w GT Sport kastrują ficzery w stosunku do GT5/6 (zmienna-płynna pora dnia, pogody), to kiepsko to widzę (czyt. recenzje -> sprzedaż). Do tego jeśli od tylu lat nie potrafią zrobić wyścigów szutrowych to niech to już odpuszczą ten mode, bo do tej pory zawsze im wychodziła jakaś beznadziejna jazda na lodzie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 widze ze raz na pare miesiecy ta sama dyskusja ktos wchodzi i pisze ze powinni zamknac studio po czym przychodzi ktos inny i pisze ze nie zamkna bo sie dobrze sprzedaja gry i tak wkolo macieju od premiery gt5 prologue Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) O i kolejny filmik się pokazał. Ciekawe czy to zwiastuje że usłyszmy w końcu jakąś konkretną datę premiery ;) Edytowane 8 marca 2017 przez Cedric Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 widze ze raz na pare miesiecy ta sama dyskusja ktos wchodzi i pisze ze powinni zamknac studio po czym przychodzi ktos inny i pisze ze nie zamkna bo sie dobrze sprzedaja gry i tak wkolo macieju od premiery gt5 prologue Gra ta sama od 20 lat to i dyskusje te same. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Brak kariery skutecznie hamuje moje zainteresowanie tą częścią. Chyba poczekam na 7 na PS5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi