mrynk 110 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ale fajnie popatrzeć jak super najnowsze/popularne sportowe fury z pierwszych części, staja się klasykami w kolejnych grach.... Kto tam teraz jeździ Tom's Castrol Supra (echh GT1 do GT3) .... ? echhhh ;) Na filmiku wyżej widać fragment szutrowy. Czyli znowu pancerne wstążki na brzegach wąziutkich tras + auto bez trakcji = immersion in driving simulator equals zero :/ Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Brak kariery skutecznie hamuje moje zainteresowanie tą częścią. Chyba poczekam na 7 na PS5. Ja mam trochę odwrotnie, ale to zasługa zapowiedzi systemu podobnego do iRacing, jeśli dopracują to na podobnym poziomie, to pewnie nie uwolnię się od tej gry ładnych parę lat. Jeśli okaże się nieskuteczny, to bez żalu sprzedam grę. Do tej pory jestem zdziwiony, że nikt nie próbował inspirować się tym. Edytowane 8 marca 2017 przez Hendrix Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Możesz to szerzej opisać? Jestem leniwą szmatą i nie chce mi się szukać. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jakieś podrygi zombie. Podobno 17tego zaczyna się beta GTS. Co prawda lekkie bo roczne opóźnienie, no ale... Także jeszcze tydzień i zobaczymy czy to info więcej warte, niż kiełbasa przedwyborcza. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 @JakimTo zaawansowany system matchmakingowy, oceniający jak jeździsz z włączeniem dosłownie wszystkiego i co najlepsze działa naprawdę dobrze (w iRacing). Jeździ się z osobami na swoim poziomie i z podobnym poszanowaniem reguł. Rozbijasz auto, źle wyprzedzasz, niepoprawnie hamujesz? Jeździsz z sobie podobnymi. Jeździsz czysto, to w zasadzie pewne jest, że przeciwnicy również tak będą, bo jak nie, to system szybko sprowadza cię na ziemię :vKaz i spółka wprowadzają podobny, dla mnie to najlepsza wiadomość dotycząca GT - na tak poważne ściganie jak iRacing nie mam już czasu (dobrej kierownicy już też - swoją sprzedałem dawno).Dlatego też nastawienie na online mnie potencjalnie cieszy. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 No zapisałem się na betę. Jestem ciekawy czy faktycznie będzie kupa, czy może jednak da radę Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 O, też się zapisałem. Fajnie byłoby sprawdzić jak to wygląda i pograć parę godzin, a później mieć spokój, bo i tak kontakt z ostatnimi częściami Gran Turismo w moim przypadku się do tego ograniczył. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Również się zarejestrowałem. Fajnie, że wystarczy podać tylko psn id, a nie wypełniać jakieś tabelki. Ciekawi mnie tylko jak będą przyznawać wiszery. Na chybił-trafił czy np. będą wybierać tych, którzy dużo grali albo mieli jakieś dobre wyniki w oficjalnych wyścigach czy ligach. No i ile takich miejsc przygotowali. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Na rejestracje US jest inny link jak ktoś ma tam konto psn, trzeba podać dane z rejestracji konta, zarejestrowałem się na obu profilaktycznie, bo EU beta startuje pozniej. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Powiem wam, ze narazie ten GT Sport to smierdzi kupa :/ Ja jestem tak zniesmaczony poziomem GT na PS3 ze ni huja nie wierze im , ze potrafili cos zmieniac. I jak widze ten sam styl menusów to smierdzi mi tu kopiuj wklej na kilometr Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Mam identyczne wrażenie, ale chętnie przetestuję żeby utwierdzić się w tym przekonaniu Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Chyba nowe wideo: https://www.youtube.com/watch?v=t3N1iGZN7CY Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 To ponoć z tej bety co będzie dostępna, grane na PRO. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 15 marca 2017 Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Wpis jakiegos typa "hands on the game" podczas PAX-a: " (...) The last race I tried was on a dirt road where I slid around as if I were on slippery ice. I don’t know if it was the vehicle or just my inexperience with the game, but I couldn’t tame my car. In fact, after about 2 minutes, I decided to quit and go back to asphalt. I’ll try it another time. (...)" Czyli szuter jak przewidywałem w dalszym ciągu był jest i będzie porażką.... :D Edytowane 15 marca 2017 przez mrynk Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Wpis jakiegos typa "hands on the game" podczas PAX-a: " (...) The last race I tried was on a dirt road where I slid around as if I were on slippery ice. I don’t know if it was the vehicle or just my inexperience with the game, but I couldn’t tame my car. In fact, after about 2 minutes, I decided to quit and go back to asphalt. I’ll try it another time. (...)" Czyli szuter jak przewidywałem w dalszym ciągu był jest i będzie porażką.... :D Może koleś po prostu przesadzał z gazem i fruwał po tym szutrze jak zwierze? Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 A może po prostu zrozumiał, że te debile z PD nigdy się nie nauczą. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 (edytowane) Dostał ktoś zaproszenie do bety na konto US? Edytowane 19 marca 2017 przez Fanek Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Wyglada na to ze faktycznie pracuja nad dzwiekami silnika https://www.youtube.com/watch?v=-m2_wjtZfzA&feature=youtu.be Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Gify z bety, kosmicznie to wygląda! Podam link nie bede przekopiowywał http://gearnuke.com/gran-turismo-sport-animated-gifs-will-blow-mind-realism/ Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Wyglada na to ze faktycznie pracuja nad dzwiekami silnika https://www.youtube.com/watch?v=-m2_wjtZfzA&feature=youtu.be Zarabiscie fajnie się prezentuje i rusza ta kamera która pokazuje nasza furke z przodu...nie śledzę niusow, wiadomo kiedy beta będzie dla Europy?? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Troche po USA, ale nie sprecyzowali. Chyba bardzo mało wysłali zaproszeń US. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=8n0i9mFcA6Y https://www.youtube.com/watch?v=Hyot-QaLlUw Wizualnie to chyba najładniejsze modele aut jakie widziałem, ogólnie jest już sporo nagrań z bety. Edytowane 20 marca 2017 przez Fanek Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Wygląda to kapitalnie, oświetlenie robi mega robotę :) Ciekawe jak to wypadnie na zwykłej PS4. No i widać (a właściwie słychać), że wreszcie zabrali się za zrobienie porządnych dźwięków :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi